AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Sana saygısı olmayan biriyle sürdürmez bence saçmalık sana sevgiliyken böyle diyen ileride neler demez düşün taşın derim ilişkini kuzum seni devamlı düşüren mi yoksa yükseğe çıkaranmı madem balık etli sevmiyor ne diye senle kafada deli sorular
Sen de spor yap. Sağlıklı beslen. Erkek nasıl dikkat ediyorsa kendine özen gösteriyorsa o da haklı olarak senden bekliyor. Zor bişey yok. Sağlıklı beslen sporunu yap 1 ayda farkı görürsün sevgilin de görücektir. Olduğu kadar olsun.
Soruyu okudum empati değil
Savaş sebebi benim için direk ayrıl ondan
Ozaman gitsin zayıf kızla birlikte olmuş birde sen benim sevgilimsin ileride buna alışsan iyi olur nedemek la demek ki bunla evli olsan hakaret eder bu sana artık çüşş
Kendine hasret bırak.. olay çözülür balık etli kadın demek yaşam kaynağı demek tak koluna gezdir alem kadın görsün hesabı hele birde minyon tipsr önde yürüt kalça dünyasına gir. Sen kendini seviyorsan yaşamana bak seni bu halinle elbet seven olur
Empati yapınca neden ayrılmadıpını sormak geliyor içimden. Sana saygı duymayandan nasıl bir sevgi bekliyorsun ya da nasıl bir yokluktasın anlamadım. Soruyu sorman bile abest.
Çünkü ilişkideki tek sorun bu ve kafa mizah yapilarimiz uyuyor. İki ayda bir bu konudan her zaman üzüldüğüm gerçeğini degistiremeyiz
Yahu adam sana saygı duymuyor geri kalan neyde uyuşuyorsunuz. Açık açkm beğenmiyorum seni diyor
Bugün vücudun için seni eleştiren bir adam evlendiğinizde saçını neden öyle topladından tut evin içinde pijamayla dolaşma kadın dediğin bla bla ile başlayan sözler sarf edecektir. Ona vücudunla mutlu olduğunu herkesin başkası için değil kendisi için kilo verebileceğini vermek istemezse de saygı duyulması gerektiğini anlatman gerek.
İşte bu👏👏👏
sonunda belirtmişsin ama bence ayrılman gerekiyor ve ayriyeten bu senin hayatın ve vücudun o ne hakla karışıyor ki? senin vücuduna laf edip kilo ver yok diyetisyene git de zayıfla da bilmem ne saçma cümlelerinin seni kırdığı söylemelisin eğer olmuyorsa yapılacak bir şey yok gibi gözüküyor ve fark ettiysen seni kendi egosunu tatmin etmek için kullanıyor
Güzelce durumu anlat eğer devam ederse yol ver seni beğenmiyorsa konuşmasın.
Yediklerinin parasini kendi mi veriyormus o.. cocugu? Ne guzel iste baliketliysen balitetlisin fizigine kendisi dikkat ediyorsa kendine yapiyor sana mi sanki? Boylelerine sinir oluyorum yaaa. Senin kilondan ona neymiş? Ayrilmalik degil diyorsun ama seni kiriyor uzuyor. Onun seni uzmesine izin mi verecekson hâla? Senin yerinde olsam ayrilirdim oyle bi beyinsizden sonra zayiflardim ama kendim icin o s.. lk icin degil sonra hayatina bak.
O zmn gitsin begendigi fizikte kizi bulsun😏uzme kendini
Erkek arkadaşın fizikten anlamıyor demekki boş ver onu..
Ayrilmalik bir konu değil ancak sineye cekilmelik bir konu da değil.
Bu döngü içinde yaşa ve çürü.
Empati kuruyorum erkek arkadaşının bu yaptığının tamamen saçmaladığını düşünüyorum. Ayrıl diyemem kimse diyemez. Ama senin üzgün olduğun bir konu da kuzenine fiziği güzelmiş demesi senin kendini eksik hissetmeni sağlayacak bu hoş değil. Sana fikrini söyleyebilir ama bu şekilde aslaa
ben severim balık etli kadını ama işte cok zayıf sevmem normalde olur ama işte herkesin hayal ettigi vucut sekli vardır kimsenin beklentilerini karsılayamayız tabi abartılmadıgı sürece
ayril demeden empati yapin demissin bir de ya sabirrr simdiye kadar neden ayrilmadin hala neden birliktesin asil bunu sorgulamaya basla sen igrenc biriymis cunku. seni gercekten sevse boyle mi davranir?
Seni en başından beri bu kadar beğenmiyorsa neden seninle birlikte anlam veremedim yani. Dışını beğenmediğin birinin içiyle de ilgilenmezsin yani kusura bakma. Kullanıyor mudur nedir.
Sevgilide olsa , esde olsa kimse kimsenin fizigini elestirme hakkina sahip degildir. Asla O’nun icin veye baskasi icin kendini degistirme. Sadece kendin istediginde degis. Bu hakki kendinde bulmamali , iyi bir dille bunun kendi bedenin oldugunu ve haddini bilmesi gerektigini soyle. Bunun kiloylada alakasi yok adam hadsiz. Sevgiliyken bunlari soyleyen evlenince neler demez. Cok iyi dusun. Kimseyede kendini ezdirme kardes.
Sende mal oldugu insanlari fiziksel ozelliklerine gore ayirip dalga gececek kadar beyinsiz oldugunu soyle ve terket onu gri zekaliya bak begenmiyosa gitsin baska kizlarla fingirdesin erkek kasari ya
Psikolojik olarak baskı uyguluyor sana ve ayrılmalı değil dediğin için pekte bişey demek istemiyorum aslında baya kabullenmişsin bu durumu şunuda unutma seni seven her şekilde sever hiç kilo alıp vermiycek miyiz insanoğluyuz biz hep böyle laf mı edicek.
Sevgilin s*lak mı acaba? Madem bu kadar fiziğe düşkün ve seninkini eleştiriyor sevgili olmasaydı? Bu durumun neresine empati kurulur bilmiyorum ama ayrılmalık bir durum.
Sen çok seviyorsun ve görmüyorsun. O senin bu hâlinden rahatsız sen de onun söylemesinden rahatsızsın ve başkasının fiziğini beğendiğinde sen kendin söylüyorsun kadın gibi hissettirmiyor diye. Neden bunu söylemesine izin verdiriyorsun ki demek ki ilişkiniz de yanlış giden bir şeyler var. Bence güzelce bu konuyu konuşun ve açığa kavuşturun. Seven biri tutup dış görünüşe önem vermez sağlığı bozacak bir şey değilse tabiki.
Kırıyorsa seni altında kalmamalısın asla. Seven böyle şeyleri kafaya takmaz takıyorsa beğenmiyosa sevmiyordur. Gerçekten sevse sen ona güzel gelirsin. Sana demesi de ayrı bir öküzlük. Ne kadar kaba.
Kendisinin kilosu nasılda sana böyle şeyler söylemiş? Yarışmacı fiziği mi var bu cocukta?
Varsa instası verde özgüvenini zedeliyim biraz ne çektirmiş sana anlasın.
Tatlım üzgünüm ama yapman gereken tek şey sevgilini yenisiyle değiştirmek olmalı.🙃
Garanti kağıtlarını attıysa ne olacak😅😂
Ayrılmalik konu değil mi? Benim eşimde böyleydi , masada lokmami satardı resmen.. hadi ordan gitti. Kendine saygın olsun , ne alaka herifsin teki benim kilomu kontrol edecek
Ben anket yaptım balık etli kadınmı diye erkeklerin çoğu balik etli dedi 🤗
Hayat işte kimi bulamıyor esra erollere gider kimi bulur dıs görünüşü ile ugrasır. cek karsına ben buyum beni böyle kabullen kır biraz
sana ayrıl dememi istemiyorsan çocuğu getir ona diyeyim. ayrılın yani bi şekilde.
buram buram toksik bi ilişki. 🤷🏻♀️
Bir insan seni bu halinle kabul etmezse ilerde bir evlilik yaptığınızda çok daha ilerisine gider. Bu konuda kendini ezdirme
ters psikoloji yapayım derken yıkmış atmış ortalığı
Ayy benimde bir ara takintili bir ml vardi yeme siseceksin falan diyodu gt aklima geldi. Ona nrymis diyecrgin sey ben boyle memnunum zevkine uymuyosam baska birinin zevkine uyuyorumdur muhakkak git kendine fit birini bul de.
Şişman kadın seversem abaza, sevmezsem züppe olacağım için yalnızlıktan şaşmıyorum. Kimsenin de özel hayatına karışmıyorum herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Kimse kimseyi ezmesin üzmesin bence.
Peki bu adam senle neden beraber sevmiyorsa madem sende tuhafsin madem ayrılmaya cesaretin yok o zaman boğazına biraz dur deyip zayıfla
Seni hayatına alırken bu bir sorun değildi ne zaman hayatına girdin o vucut yaptı aklını baska kadınlar celmeye basladı Bırak onu eger seni sevseydi kilonu sorun etmezdi
Sana kendini değersiz hissettiriyorsa neden birliktesin onunla? Ayrıl yani, nereye kadar bu sorun devam edecek...
Ya var ya balıketli hatun olmuş hala değiştiriyor mu zayıflık mı olacakmış yani tahta yamuk çakar gibi
Arkadaşında büyük ihtimalle kilo kompleksi var ondan iri duruyorsan sorun yapıyo bunu
Gerçekten sevse bu muhabbeti yapmazdı
İlişkilerde başladıktan sonra fiziksel değişimi takmak sıkıntılı biraz.. Ona söyle ruhunu diyete soksun önce sonra sana laf etsin🙂
Hala sevgilim demeye devam edersen kusura bakma ama böyle üzülürsün. Sana kötü hissettirenin yeri olmamalı hayatlarınızda.
Bunun empati yapılacak yeri mi var çocuğun seni sevmediğini ben burdan anladım gayet de ayrılmalık bir mevzu
Ya ayrılırsın ya istediğini yaparsın
Oldukça basit çözüm
Ne o değişecek ne sen
Karar sana kalmış
Balıketli diye bir kilo tabiri yok çünkü. Kilolu insan kiloludur balıketi Türk kadınlarının uydurması
çok sorun ediyorsa ayrılsın hakaretlerine dayanmak zorunda değilsin
Aklım almıyor ya insan sevdiğini nasıl fiziksel özelliklerinde vurabilir
Doğru demiş çocuk sende az kilo ver niye her bulduğunu yiyon porsiyonları küçült biraz az göze hitap et
2 gram beyni olmayanlarda bugün
Birak gitsin o zaman senin gorunusunle dalga geciyorsa onun aklinda zayif biri var demekki hayalindeki kisiye benze diye dalga gecip diyete zorluyor
Bence cok seksi duruyor balık etli olmak hadi ordan et olduğun halinle güzelsindir
Bir senedir sana bunları yaşatmasına rağmen kendisiyle nasıl hâlâ berabersin anlamış değilim.
Seni hakketmiyor ayrıl gitsin çünkü insan sevdiğini her türlü kabul eder eleştirmez
Sevgilin sıkıntılı mı? Olm fiziği on numara bir kız olsun istemem balık etli olsun anında kabul ederim güzelliği önemli değil bana göre balık etli bütün kadınlar güzel ilgim var 😂
Ya bi yürügit de 😅 ne guzelsin işte ne istiyormus?
Ona hala erkek arkadaşı demen de ayrı bir sıkıntı
İlk işin ondan kurtulman olabilir
Balık etli gibi kadın mı var ya bulmuş senin gibi balık etli öpsün başına koysun
Ayrilmalisin bu konuda seni eleştirme hakkına sahip değil
Ayrıl. Ne kadar saçmaladığının ve kırıldığının farkına varır
empati yap demişsin evet yaptım
Kime bilemez kimi bulamaz demişler. Bulmuş ve bunuyor bence.
böyle biriyle ileride nasıl yaşarım diye düşün ilişki bitmiş çok çekersin ondan
Çocuğun kadın profili manken tipi. Senin bedeninde aşkı arıyor. Sizin ilişkiniz bitmiş.
bence terket ben balık etlı dıye sevgılıı rencıde etmezdım
56 kilo olan ben korkuyla okudum😄 seven seni böyle sevsin kırıcı şekilde eleştirmeye gerek yok
Sevgilinin * koyım
Öyle aşk olmaz
Niye beraber oldu o zaman ya