AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Off istemiyosa sal gitsin elestiremez oldugun gibi sevmezse keyfi bilir yol ver gitsin
Sana şimdi böyle konuşan daha neler neler söyler bu çocuktan sana hayır gelmez ayrıl gitsin
Bu kadar söylediğine göre kilolusundur demektir 70 kilo olup kendini balık etli sanan var
balik etli olmak sisman olmak degil ki senin sevgilinde sorun var kadin dedigin balik etli olur
Empati yaptım ve kesin ayrılırdım 🙄 sen bilirsin ayrılmayacaksın madem
Ayrılma onunla devam edip seni hayattan soğumana müsaade et tamam mı?
Beğenmiyorsa ayrıl o zaman seni böyle sevmişse sevmesin
insan sevdigiyle ugrasir bi de bazi erkeklerde kilo konusmak tahrik edici. kendimden biliyorum. ne kadar sismanladigini soylemek bile zevk veriyor. kilosundan dolayı utandirmayi seviyorum sevgilimi sirf bu sebepten ve kilo da sevdihimden butun kiz arkadaslarim obezite derecesinin uzerinde kiloluydu 🤪
Sen kendini nasıl seviyosan öyle ol, kimse için değişme
Tercih meselesi. Kimileri etli kimileri butlu. Kimileri baharatlı sever.
Seni olduğun gibi sevmeyen, beğenmeyen biriyle ne işin var ki. Niyeti dış güzellik belli zaten
Çok komik gerçekten o kişi ara seni hak etmiyor. Elini sallasam ellisi canım.
Seni böyle hissettiren, üzen insanla niye hala birliktesin. Seninle bir birlikteliğe başlarken nasıl biri olduğunu görmedi mi? Niye böyle insanların sizi kötü hissettirmesine izin veriyosunuz anlamam ki
Ayrıl gitsin ona ne senin bedeninden beğenmiyorsa sevgili olmasaydı paşama bak birde beğenmiyor
Kendine biraz dikkat et canım zayıfla biraz bence erkekler Çıtıpıtı olanları seviyor
Güzel bir dilde uyar bu konuda kırıldığını
Birçok kez yaptım. Onun yanında rahat olucakmisim ben onun sevgilisiymisim bunu diyor ve alışmak zorunda olduğuma kendince çok emin. Bu konuda asla kendini duzeltmiyor hatta daha da kiriyor.
Sen daha ne kadar katlanacaksın
Son sınırlarını asana kadar
Kırılacaksın böyle
Anlamıyor
ayrılma aynen ne maal insansiniz siz ya böyle yapan biriyle nasi devam edebiliyorsun kendine de mi saygın yok seni sevdiğini felan mi düşünüyosun?
Sen onunla devam et o şah sana neler yapar sonra kendini psikiyatrik ilaçlar içerken bulursun muhtemelen ruh hastası acilen uzak dur bırakırsan şayet daha ok meyleder sana sakın kanma arkana bakma kaç güzel kız benden demesi
Zaten hangi biriniz koyuyorsunuz ki o katogiriye kendinizi.
eleştirme hakkı yok insan sevdiğini fizik, duruş ile yargılamamalı benim arkadşımın sevgilisi kaza yaptı sakat kaldı kolu ama 7 sene oldu yakında düğünü var demem o ki fizik felan geçici yeterki kalp sakat olmasın içi güzel olsun.
Hemen kötü düşünmemek lazım aslında sadece sağlıklı olmanı istiyor olabilir
Ne var ki bunda en azından sevgili olduğuna dua et sevgilin 1.70 falan olsa sen onun yüzüne bakmazdın mk
Ne demek ne var ki yuh be 170 olsa ona ay sen niye kısasın hiç uzamadın bir yıl içinde demezdi
Cocuk 1.70 olsa diyorum kız değil. Evet demezdi ki zaten kız sevgili bile olmazdı o zaman
sen neden hala berabersin onunla seni sen olduğu için sevmiyorsa yol ver gitsin bu kadar basit ve net
seni bu halinle beğenmişse sonradan yamuk yapmanın bir alemi yok
Kendini böyle sevdiğini onun düşüncesini önemsemediğini söyle ben memnunum sana mı dert oldu de
Fiziki özelliklerini eleştiriyorsa sevmiyordur net yani
Abla sen ona bagımlı olmussun. Ne demek ayrılık demeyin? Bole bı adamdan kesınlıkle ayrılmalısın.. Hemde cok acıl.. Baska adam mi kalmadı memlekette ya, seni oldugun gıbı sevecek cok adam var
😁😁😁
Bu seni çok üzer. Sen en iyisi seni olduğun gibi kabul edecek birini seç.
Sevgiline de ki bunu bulamayanlar da var şükürsüz..
vucudun uzerinde yorum yapma hakkına sahip oldugunu düşünmüyorum iyi niyetli ise veya görüntünden hoşnut degilse senin teşvik edebilir seninle diyet spor yapabilir ama aski şekilde onur kırıcı olur
popona tekmeyi koyup gondereceksin tabi ki ayrilik sebebi sevdigin insan ya da seni seven insan sana boyle hissettiremez, cok degerli birisin kiymet bilmiyosa yallah de 💕
Üzülmek istiyosan ayrılma ama ben böyle birinin yüzüne bile bakmazdim balık etli en iyisi bu arada sakın üzülme göbeğin olmasın yeter yani bacakların falan kalınsa takma bile
Sen de onu Kıavançla Çağatayla karsılaştır o zaman.
Ayrıl demiyorum ama ayrılmazsan bu hep böyle sürüp gidecek ya kırılmıycan ya da gerekeni yapacan
Knk seni sevse kilona takılmaz senin zayıflamanı kendisi için istiyor kendini tatmin Ediyor ayrıl bence seni hak eden birini bul
Bence direkt ayrıl sevgilim dediğin kişi senin iç değil dış güzelliğine bakıyor yani ben öyle düşünüyorum haksız mıyım?
sirf dis görünüsün icin senle birlikte olan bir erkekden hayir gelirmi def edgitsin güzelik fizikli kiz görünce seni aldatir yani
Madem ayrılmak istemiyorsun mübarek olsun al başına çal ne diyelim yani. Yazık. İnsan varken davar seviyorsunuz.
Eleştiriyorsa eleştirdiği kişiyi nedne seviyor seviyorsa kusur değil ama onun gözüne kusur olarak gelse bile neden ötmüyor
Sen balık etli olmayı tercih ediyorsan öyle olabilirsin. Lakin istemiyorsan değiş ve ayrıl. Unutma sana yaptığı psikolojik şiddete girer.
Balik etli partner aşk tır tabi kimi sever sevmez. Birsey diyemem
Deli mi ya bu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Beğenmiyorsa gitsin yol göster böyle devam ederse
Çay var içersen , ben var seversen , yol var gidersen... diyeceksin
Ben olsam ilk zayiflarim sonra 100% ayrılırım
Kızlar Bir Adım Öne kizim kimseyi kendinden fazla sevme. Yok balik etliymissin yok bilmem neymis. Allahim yarabbim bi de empati yapin ayrilin demeyin yazmissin. Yol ver gitsin
Yapacak bir şey yok seni böyle kabuullenmeli bence çünkü değişemezsin
Ben olsam o adamı bırakırdım, seven adam olduğu gibi sever.
Ayrılmalısın o şekilde kabul etmeyecekse sevgili olmasaydı
Seni bu kadar değersizleştiren ve eleştiren biriyle olmamalısın kendine bu haksızlığı yapma
Sevgilin deli galiba ya ben balık etli kadın bulsam öpüp başıma koyarım
Kaba olacak ama hadi ordan et çünkü seni olduğun gibi sevmeli ne olursa olsun
Zayıflamak istiyor musun yoksa o söylemeseydi de halinden memnun olur muydun
valla seni seviyorsa. vucudun konusunda da eleştiri yapmaması gerekir bence.
O hoduge nasi dayaniyon begenmiyosan yol orada yürü demen lazım
Sen kafayı yemişsin ve ayrılmalık konu değil diyorsun
Ağzının tadını bilse balık etli kadından vazgeçmez.
Hiç takma sende onu eleştir valla ya da hiç tantanasini çekme yolu ver ben zayıfım ve balık etli olmak istiyorum özeniyorum bile yani
Senin ben sevgiline sicam
onun istediği seviyeye gel ondan sonra ayrıl.
Bile bile lades demişsiniz ikiniz de