Erkek arkadaşımla bu konu hakkında zıt dustugumuz bir şey yok 1 senedir beraberiz. İkimizin de takıntısı var bu konuda. O fiziğine çok düşkün ve bende baliketliyim ama asla şişman kategorisine koymuyorum kendimi. Bana bir senedir fizik konusunda çok çektirdi hep ağlattı hep kırdı ama onun söylediğine göre ben buna alisicakmisim ben onun sevgilisiymisim. Sürekli kilomu sorup ne zaman diyetisyene gidiceksin diye soruyor. Kuzenimin bir kez fotoğrafını attığımda fiziği güzelmiş dedi sinir krizi geçirdim, kıskançlıktan değil, beni kadın gibi hissettirmeyip öz kuzenime bunu demesine. Çok kırgın ve sinirliyim. Ayrilmalik bir konu değil ancak sineye cekilmelik bir konu da değil. Defalarca kendimi anlsttim ama madem bu kadar üzülüyorsun bir senedir hiç zayiflamadin dedi. Kalbimi alacagina daha da kırdı. Ne yapacağım? Lütfen ayrıl demeden empati yapın ve ona göre yazın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ısrar niye? Sen niye hâlâ berabersin, o niye zayif olan bir kizla beraber degil? Birbirini degistirmek marifet mi? Kırmak marifet mi? Boyle erkeklere firsat verdiginiz sürece daha cok üzülürsünüz.
Seni begenmeyeni seni oldugun gibi kabul etmeyini tak diye ortada birakmazsan sadece fiziksel degil, ruhsal yaralarda alırsın böyle. Ayrilmalik konu degil demişsin. Bundan daha iyi bir sebep olabilir mi ayrilmak icin? Kafasinda hayal ettigi kizi kendi kriterlerini senin uzerinde uygulamak yerine kafasindaki gibi bir kiz bulmak daha kolay ve acısız degil mi?
Fazla manipüle ediyor seni. Bu kisi sana deger vermiyor ama baska erkek senin o fizigin balik etli halin için yanip tutuşur mesela. Sadece yanlış kişi var yanında. Erkekler mukemmeli ve kendi kafasinda kurduklari kadini istiyorlar. Esmersen sarı yap saclarini derler mesela. Kisa sacta rahat ediyor ve kendine yakistiriyorsundur kendi fantezi dunyasi icin uzun sac ister. Ince belli zayif kiz ister mesela. Ama kadinin siparisle gelmedigini anlamaz bu erkek beyni.
Istedikleri tipte kız bulmadan iliskiye baslamama durumunu da yapamazlar. Yalniz kalamazlar çünkü. Kizlar bu konulari cok takiyor kafaya ben bilincaltina girer istedigim kizi çıkarırım ortaya diye dusunen cok erkek beyni var.
Kendisine saygisi olan, dik durabilen bir kadinda buna izin vermez, o erkek müsveddesinin yanindan çeker gider. Bir kadinin yapabilecegi en iyi sey hicbir konuda erkege boyun eğmemek. Yoksa cok degistirirler ve işin sonunda kendinizi tanimaz hale gelirsiniz, erkekler cok ister cunku kendi tiplerine bakmadan.
Bende de zayiflik var asiri olmasa da kilo alamıyorum.(sagliksal problemlerde var biraz da ondan kaynakli) Flort ettigim biri baliketli olsan sana cok yakışırdı dedi birkac defa. Rahatsiz ve sinir olup bulusmada ektim, her yerden engelledim kendi yoluma bakiyorum şu an. Beni cok üzerdi cunku.
Zayif oldugumu bende farkındayım elimden gelen bir sey yok. Elimdeki malzeme bu benim. Yaradılışım bu ne yapayim yani. Hicbir sey kisinin kendisinden onemli degil. Size kotu hissettiren insanlardan uzak durun. Sekilci erkeklerden uzak durun. Gerci ben bu ulkede sekilci olmayan bir erkek gormedim, sekilci olmayan bir tane gordum o erkegin de kökeni yabanci uyruklu çıkmıştı.
Bizim erkekler çoğunlukla boyle ama en azindan bazilari sekilci olsalar bile karsi tarafa surekli bunu empoze etmekten utananlari var ne azından. Kotu hissettiginiz hicbir yerde durmayin. Buna sen izin vermissin, sınırı sen cizemememissin. Sen boyle acik liman olursan gelen vurur, giden vurur, gider kiyiya dan diye vurursun. Dumeni eline alip senin yön vermen lazim, sınırı senin belirlemen ve gecmelerine izin vermemen lazim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSana tavsiyelerde bulunmadan önce pazar günkü giyim tarzını önereyim istersen İspanyol paça pantolon giy üzerine de A kesin bir bluz veya gömlek giy sonrasını da şunu söyleyeyim sorunu da bütün yorumlarıda okudum çoğunluk sana ayrıl diyor bence haklılar bu çocuk şimdiden böyle yapıyorsa evlendiğinde seni daha çok yıpratır iyi düşün gözden geçir derim böyle biriyle evlenilirmi hayat sürdürür mü sürekli kilolu başına kalkacaksa mutsuz olmaz mısın Ben de balık etliyim ve sevgilim bana çok değer veriyor etrafta bizim gibi balık etli kadınlara değer veren erkekler çok lütfen kendini sana değer vermeyen birine adama kardeşim önce kendini sev senin önce kendine değer vermen lazım bu hayat senin vücut senin nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa sana zayıfla vücudunun şeklini değiştir diyen biri ilerde kimbilir başka neleri değiştirmeni isteyecek hayat boyu yönetecek seni olmadığın biri gibi olmanı isteyecek inan tecrübeyle sabit kısacası önce ben ne istiyorum diye düşün kendini sev kendini say lafı çok uzattım hakkını helal et
10 Yorumla
+1 yılSana tavsiyelerde bulunmadan önce pazar günkü giyim tarzını önereyim istersen İspanyol paça pantolon giy üzerine de A kesin bir bluz veya gömlek giy sonrasını da şunu söyleyeyim sorunu da bütün yorumlarıda okudum çoğunluk sana ayrıl diyor bence haklılar bu çocuk şimdiden böyle yapıyorsa evlendiğinde seni daha çok yıpratır iyi düşün gözden geçir derim böyle biriyle evlenilirmi hayat sürdürür mü sürekli kilolu başına kalkacaksa mutsuz olmaz mısın Ben de balık etliyim ve sevgilim bana çok değer veriyor etrafta bizim gibi balık etli kadınlara değer veren erkekler çok lütfen kendini sana değer vermeyen birine adama kardeşim önce kendini sev senin önce kendine değer vermen lazım bu hayat senin vücut senin nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa sana zayıfla vücudunun şeklini değiştir diyen biri ilerde kimbilir başka neleri değiştirmeni isteyecek hayat boyu yönetecek seni olmadığın biri gibi olmanı isteyecek inan tecrübeyle sabit kısacası önce ben ne istiyorum diye düşün kendini sev kendini say lafı çok uzattım hakkını helal et
10 Yorumla
Ben biraz ağır ve sert konuşabilirim baştan söyleyeyim ;
Bence kendisi vücut hariç herşeyi sende buldu ama onun egosunu tatmin edicek bir vücuda sahip olmadığın için sende ki tek eksiği ( onun gözünde) yüzüne vurup seni istediği bir vücuda sahip olmanı istiyor.
Ama senin bu konuda onun için yapacağın hiç bir şey yok emin ol yapan kendisi için yapar hayat senin hayatın bir başkasına adayıp kendisi harcama derim.144 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel demişsiniz tebrik ediyorum
- +1 yıl
@buyum_ben_ teşekkür ediyorum insanların bu konularda kendilerinden vazgeçmemeleri lazım bir başkası için değişmenin bir anlam taşımadığını bilmesi gerekiryor
- +1 yıl
Ellerinizr sağlık muhteşem bir yorum. O kadar doğru anlatmışsınız ki durumu...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
163
Cevap
120Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılFiziksel olarak fit kızlardan hoşlanıyor olabilir ama seni bu halinde sevmesi gerekiyor
00 Yorumla Ben de balıketliyim. Hastalıkların ve kullandığım ilaçlardan dolayı da asla kilo veremiyorum. Hep bu konuyu sıkıntı ettim sevgilim olmadan önce de kimse beni böyle istemez sanıyordum. Ama sevgilim her defasında önemli olanın bu olmadığını onun beni her halimle seveceğini kilonun sadece sağlığımı etkileyeceği için kötü olduğunu onun dışında beni sevöesinin bir nedeni veya engeli olmadığını anlatıyor. İnsanın banaa onun sözleriyle davranışlarıyla kendimi daha iyi hissediyor ve sevildğimi anlıyorum. Ama senin bahsettiğim gibi olsaydı bu durumda sürekli beni sıkıştırsaydı zamanla yanında kendimi rahat hissedemez bir duruma gelir ve üzgün olurdum bir ilişkinin beni bu ruh haline sokmasındansa hiç olmamasını tercih ederim. Hayatından çıkarmak çok zor olmamalı
10 Yorumla
+1 yılSizi, bu haliniz ile kabul etmiş, birlikteliğinizi sürdürüyor. Sonradan zayıfla gibi moral düşürecek şeyler söylemesine hiç gerek yok. Ben senin sevgilinim alış buna demek ne kadar saçma gelen bir şey. Seven sevdiği ile güzelleşir ama sizin ki kötü hissettiriyor. Sizin, kuzeninize böyle bir atıfta bulunması hayal kırıklığı gerçekten.
Çizgileriniz net olsun.
- Ben buyum ve senin sevgilinim. Beni, ben olduğum gibi seveceksin, alışacaksın. Tekrardan konuyu açmaya ve birbirimizi üzmeye gerek yok. Gibi gibi kendi söylediği kelimeler ile ona dönüş yapın.
Bunlara rağmen sizi üzmeye devam ediyor ise nerede bu sevgi? Diye bir sorgu içinde olun.10 Yorumla
+1 yılAblacım ayrıl demeyin demişsin ama bu durumda da nasıl ayrıl demeden fikir verelim. İki seçenek var, ya gerçekten onun istediği gibi kilo vereceksin ya da ayrılacaksın. Sevgilin anlayışsız hödüğ ün biriymiş. Karşına al konuş kırıldığını anlat desek onu da yapmışsın daha da batırmış. Yerinde olsam kesinlikle ayrılırdım. Gayet de ayrılmak için heçerli bir sebep. Ama madem ayrılmak istemiyorsun o zaman kendinden vazgeçip onun istediği gibi kilo ver. Ya da her kilo konusunu açtığında ben buyum kabul ediyorsan böyle deyip umursamaz da davranabilirsin. Yine de ben hala böyle anlayışsız ve saygısız bir insandan ayrılman taraftarıyım :/
10 YorumlaGerçekten şu an empati yapıyorum, ona gore cevaplicam
Aşkından ölüyorum diyelim , ama bana hakaret ediyo , ağlatıyo, kiriyor
Eeee napicam ben boyle adamı kendime yazık , benden bi tane var ben kendimi kaybedersem birdaha bulamam , ama onu kaybedersem onun gbi dengesizi cok var , hatta iyileri de var oyuzden ayrilirim, 1 hafta, 1ay 1 yil ozlerim acisini cekerim , ama evlenip asla ömür boyu bi kisinin hakaretini kalldiramam , mumkunse birak onu ve oda kendisine katlanabilecek bi enayi bulsun10 YorumlaEmpati yapıyorum.
Allah'ım kalbime sızılar girdi.
Sevdiğim beyim niye bana böyle diyor.
Ne yani tek derdi kilo mu?
Zayıflasam başka bir kusur bulmyacağının garantisi var mı?
Beyim çok kırılıyorum bu konuda yapma böyle.
Devam edersen daha kötü hissedeceğim
Ve kendime olan sevgim sayende azalacak.
Beni gerçekten seviyor musun? Derim
Tek sorun ilişkide bu mu emin misin bu arada16 Yorumla- +1 yıl
Aynı soruyu iki gün önce sordum. Seninle aile kurmak istiyorum bana hala beni seviyor musun diye soruyorsun dedi. Ebe g€rizekali sen böyle yaparsan n@h bulursun evliliği. Bu sırada asla lafımı esirgemeyen bir insanım. İlişkide 1 senede tek tartıştığımiz ve beni tek üzdüğü konu bu
- +1 yıl
Çok haklısın sis
- +1 yıl
Ayni kilodayım.. Pazar buluşacagiz ne giysem zayıf dururum diye düşünüyorum. Reva mı bu? Pazar günü ciddi şekilde yüzyüze konusucam ona göre sekillenicem
+1 yılSeninle kilo harici iyi anlasiyor ve takintili biri ise kendi fizi iyi oldu icin kendini seninle geo taini yapiyo olabilir seni idtedi sekle sokmaya calisiyo sanki ayril gitsin bugun bedene takan yarin baska seye takar seni oldun gibi sevmeyi orenmeli ben rahatsizlim yuzunden cok kilo aldim veremedim kendim cok taktim sevgilim bi kere bana bole bisi demedi ben takintili oldum icin hala arada diyorum cok kilo aldim die oda uzulme diyo bole yanaklarin daha belli daha tatli oldun diyor seven kisi herseyiyle sevebiliyo seviyosa bahane aramasin yani.
10 Yorumla
+1 yılYazdığın her cümlede sinir kat sayım o kadar arttı ki sana anlatmam pek mümkün olmasa da biraz yazıya dökeceğüm. Öncelikle bu tamamen ayrılmalık bir konu onu bir belirteyim. Fiziğine dikkat ediyor olabilir bu çok normal ve olağan bir şey. Ancak seni asla hiçbir zaman bu konuda bu şekilde konuşarak yargılayamaz. Seni üzmesi ağlatması kuzeninle kıyaslaması ne demek ya? Seni gerçekten seviyor olsa ve fiziğini değiştirmek istiyor olsaydı bir senedir kilo verirdin demek yerine gel beraber spor yapalım gibi çeşitli seni yalnız bırakmadan birlikte spor yapacağınız planlar yapardı. Senin hakkında böyle konuşmasına izin vermen kendine saygının olmadığının çok net göstergesi. Lütfen biraz kendine neler yaşattığını dışardan bir gözle gör ve ona göre son kararını ver.
10 Yorumla
+1 yılSana yaptığı tüm bunlar psikolojik şiddet ve seni öyle manipüle etmiş ki senin kadınsı olmadığına, seni kabul edecek tek kişinin o olduğuna, onun senden üstün olduğuna inandırmış ya da bilinç altına bunu göndermiş. Resmen kendi ezikliğini sana yansıtıp senin ezilmeni sağlamış. "Ben böyleyim kendimi seviyorum istediğim bedende de olabilirim. Beni bedenim için seviyorsan ayrılalım ama benim ruhumu seviyorsan bedenimi eleştirmeyi bırak." Demelisin. Çok istiyorsa ayrılsın seni değiştiremez bu psikolojik şiddet. Ayrıl deme demişsin ama sen ona bağımlı değilsin ve ister inan ister inanma en kötü insana bile birisi aşık oluyor seni sevecek ondan daha çok değer verevek yüzbinlerce adam vardır eminim. Bundan ne yar olur ne adam olur.
10 Yorumla
+1 yılEmpati yapalım, yaptım !
Ben böyle bir insana ne kadar seversem seveyim asla taviz vermem çünkü hiç kimse benim öz güvenimi, yaşam tarzımı eleştirip beni bin parçaya bölemez, hele hele de görünüşümle asla !
Sevmek böyle bişey değil!
Alışmak zorunda olduğunu söylediği şey seni gün geçtikçe daha da çok yaralayacak farkında değil misin?
Bir ilişki içinde elbet konuşulur her şey fakat senin sevgilinin yaptığı şey, ve takındığı üslup asla olmaması gereken tarzda. Herşeyin bilincinde ve farkındasın aslında ama gerçeği kendin görmek istemiyorsun, seviyor olabilirsin, ona alışmış bağlanmış olabilirsin ama unutma ki ruhunu içten içe öldüren bir adam seni gelecekte mutlu edemez kiii bunu daha 1 yıl içinde defalarca kez yapmış!10 YorumlaAslında bu ayrılmak için öyle güzel ve öyle sağlam bir sebep ki..
Sen sevdiğin için onun bütün bu ayıbını sineye çekiyorsun.
Seni gerçekten tam anlamıyla seviyor olsa asla kilon onun için problem olmazdı. Sağlığın için vermen gerektiğini düşünse bile bunu seni kırmadan üzmeden gerekli aktivitelere çekerek yapabilirdi..
Eger bir gün ondan vazgeçip ayrılırsan ona " vucut gelişimin ile uğraştığın kadar kişisel gelişimin ile de ilgilenseydin keşke.. O zaman çok farklı olabilirdik "de..11 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
Ayrıl demeden empati yapılamıyor maalesef. Empati yapınca insanın direkt ayrılası geliyor çünkü. Sen onun zalimliğini ve kabalığını işine gelmediği için normalleştirmişsin. Çünkü hakkını arayıp, bu ayıbını onun yüzüne vursan çekip gideceğini, seni bırakacağını düşünüyorsun. Kendine beslenebileceği en iyi kurbanı seçmiş erkek arkadaşın. Seni ezerek kendine bağımlı hale getiriyor ve bundan besleniyor. Onu sevmenden, yanında olmandan çok daha kıymetli bir şey onun için bu. Gerçekler acıdır, ama bunlarla yüzleşmekten kaçmak daha acıdır.
10 Yorumla
+1 yılAYRILMALISINIZ. Nasıl ayrılmalık bir konu değil? O insan evladı sizi sevse kırdıktan sonra özür dilemezmiydi? Bir insan sevdiğini nasıl ağlatır? Nasıl üzer? Ve sonrasında nasıl özür dileyip gönlünü almaz? Sizi üzen kişileri bırakın. Ne diye halâ sizi üzen fiziğe takmış biriyle birlikte olursunuz ki? Ben de kilolu seviyorum fakat zayıf bir sevdiğim olmuştu, içten içe kilo almasını çok istiyordum ama o nasıl mutluysa benim için en güzrl hâli oydu, o yüzden her ne kadar istesem de aslında istemiyordum. Biran önce ayrılmalısınız. Bahane üretmeyin bence.
00 Yorumla
+1 yılYani ayrıl demeyin demişsin ama olayı şu şekilde düşün. İlişkiye ilk başladığınızda da senin bu yapını biliyordu değil mi. İnsan demez mi, madem balık etlilerden hoşlanmıyor neden sevgili oldu diye. Bu anlamda kendisi ile çelişiyor. Seni beğenmediğini sürekli ima ederek eziyet yaşatıyor sana, bir de üste çıkmaya çalışıyorsa senin de söyleyecek bir şeylerin olmalı. Anladığım kadarıyla çocuk seni kendi kafasındaki profile sokmaya çalışıyor ve herhangi bir kaybetme korkusu içerisinde değil. Bu durumda sen neden hala onu düşünüyorsun anlayabilmiş değilim açıkçası. Belli şeylerin farkına varmalı kendisi. Seni nasıl sevdi ve birlikte oldu ise o şekilde kabul etmesi gerek. Çünkü normal olan bu. Seni olduğun şekilde kabul etmeyecekse eğer ya ilişkini bitireceksin ya da kendinden vazgeçip onun olmasını istediği şekle dönüşeceksin.
00 YorumlaSeni dış görünüşün için seven biri ile hala sevgiliysen benim yapabileceğim bir şey yok sevgili, aşk sevmek kalpten gelir dış görünüş den değil seven insan her halini sever
Siz kızlar bir erkek yakışıklı diye onun için farklı farklı triplere giriyorsunuz benim gibi bir bedensel engelli karşınıza çıkınca duygularımı hissetmeyip reddedip gidiyorsunuz bana diyeceksin ki seni seven bir gün çıkar önüne evet çıkacak ama o da benim gibi hiç sevgilisi olmamış bir şeyler yaşamamış birisi mi belki öyle belki değil bilemeyiz ama bizim kaderimiz böyle siz bize kötü baktıkça siz kaybediyorsunuz 😠♿00 YorumlaYerinde olsam inat ve hırs edip zayıflardım. Sonra o ego yığınından ayrılır ve tertemiz sayfa açardım. Hiç kimse buna ailede dahil insanların fiziginden dış görünüşünden rahatsız olup, hor görüp, asagilayip, istediği kalıba sokamaz!!! Onu sevdiğin belli bunun için ayrılma olmaz sineye çekiyorum diyorsun. Canım çok geç olmadan yıllarını heba etme derim elbette senin kararın ama bir erkek sevgilisinin fiziginden rahatsız oluyorsa bil ki ilerde doğum yapacaksın belki daha çok kilo alacaksın bu durumda seni daha çok igneleyecektir. Sonu aldatmaya bile gidebilir. Kendin demişsin kuzenimin fiziğini beğendi diye en yakinina böyle diyorsa ilerde neler olur görmek istemiyorum. Farkında mısın fiziğine bakıyor sevgilim dediğin kişi böyle insanla hayat geçer mi ben soruyorum sana? Kendini daha çok hirpalayacaksin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah doğru yolu bulursun 🤦♀️🤷🏼♀️🤲🤲
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşının seni kırmasına izin vermen hoş değil ama onun tarafından olaya bakarsak seni seviyor ki seninle hâlâ beraber. Seni sevdiği için seni beğendiği dış görünüşe getirmeye çalışıyor muhtemelen. Sevmese veya hiç beğenmese zaten ayrılırdı. Ama seni eleştirip narsistçe seni üzmesi hiç kabul edilebilir bir şey değil. Tepkini koymalısın ya da eğer tüm sorun senin kilonsa kilo verip sorunu kökünden çözmelisin. Ya da aynısını sen ona yapmalısın. Onun eksik bilgisi olan konularda onu aşağılayabilirsin. Ona kendini eksik hissettirirsen o konuda sana yaranmaya çalışacaktır. Vücudu iyiyse aklından vur. Zor bir durum.
00 YorumlaSen kendini böyle beğeniyor musun? Beğenmiyorsan ikiniz için diyetisyene gidebilirsin. Ama sen memnunsan ona yapacak bi şeyin olmadığını söyle, senin de yapın bu sonuçta. Hala ortak nokta bulunmuyosa üzgünüm ama ayrılmalısın çünkü bu önemli bi konu. Cinsellikten zevk almazsa Allah korusun gözü başkalarına da kayabilir. Ve en önemlisi her insan özellikle de kadınlar beğenildiğini bilmek ister, bi süre sonra artık dayanamayacak duruma gelirsin. Psikolojini kötü etkiler. Dediğin gibi kendini kadın gibi hissetmezsin. Ayrıca bu konu onun başka olumsuz bi özelliğini daha gösteriyor; ne olursa olsun seni üzeceğini düşünmeli ve söylediklerine, üslubuna dikkat etmeli. Onu ne kadar sevsen de lütfen kendini daha çok sev, kimsenin seni üzmesine izin verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven erkek böyle konuşmaz, ayrılın diye tavsiye istememişsin, ama ayrılman daha iyi olur. Seni balık etli halinle sevecek çok erkek var.
sevgilim de biraz kilolu, balık etli. Defalarca bu konu aramızda geçti, her seferinde seni her halinle seviyorum dedim. Sadece eğer 66 kilo mu 55 kilo mu tercih edersin diye bana sorsan, 55 derdim. Ama 66 kalsan da benim için önemli olan sensin dedim. Hiçbir zaman da benim sözlerim kaynaklı üzülmedi bu konuda.
Kendisi de zayıf halini tercih ediyor zaten.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmpati kurdum ve cevap veriyorum. Gercekten seven bir insan asla kilon yuzunden seni uzmez. 12 yillik evli bi insan olarak sana bunu rahatlikla soyleyebilirim. Seven insan o gobegi bile sirin bulur. Senin varligin yeter der. Sen bedeninle mutluysan o degilse psikolojinin icine ettirme. Seni oldugun gibi seven biri cikar elbet karsina. O da kendisine hayalindeki vucuda sahip birini bulsun. Emin ol onun istedigi fizige kavussan baska bi kusurunu bulur. Cunku seni sen olarak sevememis mutlaka hep bi eksik bulacaktir. Uzulmeni istemem yol ver gitsin
10 YorumlaSeni seven biri; kilonla, boyunla, posunla, huyunla, kısacası herşeyinle sevmeli. En önemlisi sana sevgilisi veya sevdiği insan için değil seni sen yapan sen olduğun için değer vermeli ve saygı duymalı. Bu ilişkide sevgi ve en önemlisi saygı terimleri yoksa bu ilişki zaten devam edemez. Eğerki edersede temeli olmayarak devam eder buda ilerde size ve ilişkinize geçmisteki hatalarınızı yüzünüze vurdurur. Cümlenizin sonunda empati yapınız demişsiniz , zaten empatiyi karşı tarafa saygısı olan insan yapar ve karşı tarafın kalbini kırmaz. Erkek arkadaşın sana saygılı olsaydı eğer zaten sana empati yapardı. Kuzeninizin fiziki yapısını sizi rahatsız edecek kadar vurgulayıp beğeniyorsa eğer o ilişkide sevgiliniz sizi başka birine ya da birilerine beğendirmek için size bu baskıyı yapıyordur. Bence bu ilişkiyi sonlandırmanızı öneririm...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl demeyin diyorsun bide sen iyi misin tatlım
Bu kişilik seni olduğun gibi sevmiyor senj değiştirmek istiyor bu ayrılmak için geçerli bir sebep değil mi
Bugün kilonu beğenmez değiştirmeye uğraşır yarın başka bir şey çıkar böyle olmalısın der
Eğer o istediği için kilo verirsen kendine saygıni yitireceksin önce kendine saygın olsun
Sırf bu yüzden kadın cinayetleri bitmiyor biraz sesiniz çıksın yeter bu ne böyle
Önce kendine saygın olsun başkasına değil...10 Yorumla
+1 yılAyrıl demek için değil de. Bu insanın seni sevdiğinden emin misin gerçekten? Yaptığı şey seni kırarak seni zayıflama konusunda inada bindirmek gibi bir şey duruyor. Sevdiği kadının ağladığı bir şeyi tekrar yapabiliyor olması kabul edilemez. Seni sevdiğini senin üzülmeni düşündüğünü düşünmüyorum. Ve bence ayrılma sebebin sana olan saygısızlığı yüzünden olmalı. Sanırım o kendini begenmiş seni de çantada keklik sanıyor. Öz saygını yitirme. Bu dediklerimi anlamaya çalış.
10 YorumlaKendisinin fiziği nasıl tahminimce 60 kilo zargananın teki. Empati kurarak söylüyorum ben olsaydım ayrılırdım çünkü eğer gerçekten sevseydi bu onun gözünde bu kadar büyük bi problem olmazdı. Ayrılmak istemiyorsan da nasıl hissettiysen aynısını ona hissettir. İnsan sonuçta illaki bi kusuru vardır. Atıyorum burnu mu kötü o sana ne zaman diyetisyene gideceksin diyorsa sen de ona ne zaman estetik yaptıracaksın de. Ne kadar seversen sev kendini kimseye karşı ezdirme kendine olan saygını koru ki o da sana ve özelliklerine saygı duymayı bilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
198 boy 85 kilo. Burnu evet kötü estetik yaptir dediğimde haklısın yaptiricsk aklımda hep var diyor
- +1 yıl
Senin sevgilinde narsistik bir yan var. Öyle demesine bakma yaptırmaz. Onlar sadece karşı tarafta kusur bulur.
+1 yılEğer kendin bu durumdan rahatsızsan diyetisyene başvurmanı veya spora baslamani tavsiye ederim ama herhangibir rahatsızlık duymuyorsan istediğin gibi hayatına devam etmelisin sevgilinin güzellik/yakışıklılık algısına uymayan herhangi bir fiziksel özelliğini onun yüzüne vurmanı ve düzeltmesi gerektiğini baskıla sürekli olarak bakalim nasıl oluyomus birazda o denesin ve buna kırıldığını söylerse aynı şekilde bana yaptığın bu hareketten bende kiriliyordum diyerek kendini açıkla ayrilcak kadar büyük bir sey yok ortada fakat susmamalısın böyle durumlarda senin özgüvenini düşürmesin izin verme
20 YorumlaGeçekler acıdır sen balık etliyim giye kendini kandırıyorsun. Ya kilolusundur ya da değilsindir. Adam seni gerçekten sevdiği için değiştirmek bu istiyor bak o sana Güzel görünmek için dikkat ediyorsa sende kendine bakıp ona güzel görünmekten sorumlusum.
10 Yorumla
+1 yılSağlık sorunun yoksa ve kendini öyle seviyorsan kilon hakkında bir şeyi değiştirmek zorunda değilsin ve buna izin verme de!! Fizik algıları değişebilir, mesela o ince sever ama kimisi de kemikten birine sarılmak istemez. Onunla ben olsam 1 saniye daha durmam, sen memnunsan o memnun değilse gidebilir. İnan bir şey kaybedeceğine kazanırsın ❤
10 Yorumla
+1 yılVallahi ayrıl deme dedin ama empati yaptığımda bir erkek için zayıflamayı ya da kilo almayı ben kabul edemem. Beni seven böyle sever beni değiştirmeye çalışmaz. Kilo vermek ya da almak istiyorsam bunu kendim için yaparım bir başkası için değil Beni böyle kolayca kıra biliyorsa ve bunu uyardıgım halde yapıyorsa yapılacak tek şey yolları ayırmak ve kendim için kilo verip al bak zayıfladım ama zayifken sen beni hakketmiyorsun der yoluma bakardım.
10 Yorumla
+1 yılYani ayrıl falan demeyin demişsinde benim sevgilim böyle bir şey yapsa devam etmezdim. Sevgili veya hayat arkadaşı denen kişi sana iyi gelmeli ilaç olmalı, zehirini akıtıp özgüvenini düşüren bir insanlara devam etmemeni öneririm. Hatanın neresinden dönersen kardır.
10 Yorumla
+1 yılne demek ayrılmalık bir konu değil? tamda ayrılmalık bir konu. hadi tutki evlendin bu adamla yataktada seni beğenmediğini söylerse seksi iç çamaşırlarını bi hevesle giyip karşısına çıktığında seninle dalga geçip güldüğünde ne yapacaksın? kendini brad pitt mi sanıyor? madem senin kilonla derdi var niye hala seninle? yol orada kardeşim kimsenin kalbini kırıp özgüvenini sarsmaya hakkı yok. sadrazamın sol * mı düşmüş paşam?
ya offf gencim güzelim çıtırım seni üzerim ben sana bir beden büyük gelirim de vur kıçına tekmeyi11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle sonuna kadar haklisin
+1 yıl"sevgililik" karşındakine katlanman için değil, tanıman için geçirdiğiniz bir süreç. seni bu konuda sürekli darlıyor, kırıyor ve, büyük ihtimalle, hakaret ediyorsa, seni sevdiğini nereden anlıyorsun? haftanın belli günlerinde aşkım balım canım demesinden mi? yapmayın Allah aşkına. "Engel" butonu bir tık kadar uzağında.
10 Yorumla
+1 yılFiziğini beğenmediği için diğer kadınların fiziğine bakıp seninle kıyaslıyor demekki. Arada aşk ya da sevgi olsa kusur görmeyeceğini biliyorsun değil mi? Ayrıl demeyin demişsin. Bu durumda dediği gibi kendine bakman fazla kilolarını vermen lazım yoksa sen ayrilmasan da bi zaman sonra o ayrılacaktır zaten.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarını okudum ve en sonunda dediğin ayrılmalık bir konu değil yerini gördükten sonra sana açıkçası üzülmedim ya da ne bileyim sana güzel güzel tavsiyelerde bulunmak içimden gelmedi. Çünkü bakacak olursak sen de bu durum öyle çok kabullenmişsin ki sana sevgilinin yaptığı bu baskı kötülük yani aslında bu baskıda değil bu direkt olarak bir kötülük. Dediğim gibi sana sevgilin yaptığı yaşattı bu kötülük gayet normal geliyor ve sineye çekiyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmalık bir konu. Fiziğini beğenmiyorsa senden ayrılsaydı. Açık açık manipüle edip özgüvenini düşürerek seni kendine bağlıyor. Bu lafları sineye çekmesen edemezdi. Seven sevdiğini üzmez bi kere. Kilo ver dese bile ağlatmaz. Kendi değerinizi bilmeyip çizgilerinizi çekmezseniz böyle andavallar hayatınıza girer tabi. Şimdi şey de dersin ama iyi hali de çok iyi. Tabi öyle olacak buna manipülasyon diyoruz biz ;d
10 YorumlaEmpati yapmadan once ayril desem olur mu
1 senedir birliktesiniz
1 senedir sismansin diye kiriyor ağlatıyor
Seni baska kadin ( kuzen ) le kiyasliyor
Zerre kadar gönül almiyor dahada ileri gidiyor
Ve sen empati diyon öylemi
👏👏👏👏 tebrik ediyom
Sakin ayrilma sana mustehak10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil sevgilin, nikahlı kocan bile olsa bunu sana kırarak söyleyemez. Boşanma nedeni olarak sayıldı, emsal karar var. Tavrını koy kesinlikle. Eğer senden bu yüzden ayrılırsa gerçekten sıkı birdiyete gir ve zayıfla. Başta kendin için, sonra da onu çatır çutur çatlatmak için.
10 YorumlaBunu bana eski sevgilim devamlı söylüyodu zatıfla falan diye iğrenç soğuk kırıcı şakalar yapıyodu ama sevdiğim için tabi pek alınmıyodum sonra diyodu ki hayatım ben ilerisi için diyorum helinlik seçerken daha mutlu olursun çocuğumuz olunca ilerde bu sefer hiç veremezsin gibisinden iyi niyet yapmaya çalışıyodu güzel kardeşim ayrıldım gitti şimdiki sevgilimse ben senin kalbini sevdim kilo alınıp verilir önemli olan bana olan sevgini saygını kaybetme yeter diyo çok şükür sen de aynısını yapabilirsin bildiğin toksik (nasıl yazılıyo bilmiyom 🙈) ilişki olmuş bu
00 Yorumla
+1 yılSana yaptığı zorbalığa, bodyshaminge alışmak zorunda değilsin. Ayrılacak bir mesele değil diyorsun da tam öyle bir mesele. Senin sevgilin olması sana bu zorbalığı yapma hakkını vermiyor. Hoş bulmuyorsa bulduğuna gitsin. Bugün bunu der yarın zayıflarsın başka bir şey der. Sorduğun için söylüyorum bu şekilde giderse ayrılman iyi olur bana göre.
00 YorumlaBizimde aynı mesele ne yazıkki ben zayıfım sevgilim kısa boylu olduğu için kilolu gibi duruyor ama aslında kilolu değil beni kıskanıyor zayıflayacağım senin gibi olacağım diyor ama her seferinde sahada kilo alıyor şu an benimle aynı kiloda ama boyuna göre şişman 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAyrıl yazmayın demişsin. Şimdi şunu diyeceğim. Diyelim onun istediği vücuda geldin. Ve onla evlendin. Bu sefer başka şeyler isteyecek. Yapmanı bekleyecek çünkü öncesinde yapmıştın. Yine kırılacak yine üzülecek mental olarak yine yorulacaksin. Hayatta en sevmediğim şey bir şeyi ben istemiyor isem ve istenilen şeyden ben memnun değilsem ve bana dayatılıyorsa bunu yapmam. Çok net söyleyeyim bu zorbalık.. Aşırı kilon olur anlarım. Kusura bakma sevgilin put👎
01 Yorumla- +1 yıl
Out👎
Çocuk sana değil zayıf bir fiziğe aşık. Senden istediği de o. Bunun için seni nasıl kırdı bilemem ama bende olsam bende zayıflasın isterdim. Seni bırakıp zayıf birisini bulmasındansa seninle olup senin zayıflamanı istiyor. Bir bakıma seni diğerlerine tercih ediyor. Bir de bu açıdan bakmalısın bence
00 YorumlaBenimki de inatla aldırmadığım kaşlarını al diyordu en son kuzenime söyledi söyle kaşını aldırsın demiş 😂 çok üzülmüştüm, yani istiyorlar ki o kalıba girelim ama o boya badana kısmı, zamanla evlenip çocuk doğuruyorsun her haline şahit oluyor İnan ki gerçekten seviyorsan bi iki kilo ver nolucak ilerde başına kakmalık malzeme ver bişey olmaz 😄
00 Yorumla
+1 yılAyrıl demiyorum kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam ben seni böyle sevdim değil mi böyle başladık seni bu şekilde kabullendim neden seni değiştiriyim , evet bunu sana söylesem acaba kırılır mı diye düsünürüm kendimi de senin yerine koyar düşünür ondan sonra söyler söyleyeceğim şey beni kıracaksa seni de kırabilir , sanırım yeterli.
00 YorumlaBende balıketliyim fakat hiçbir erkeğin beni o şekilde eleştirip itelemesine asla izin vermedim. Diyen desin onlar dışkapının dış mandalı benim için sende onun aşkına sevgisine inanma bence kendini kadınlık gururunu ezdirme tavrını net koy geri dönerse senindir dönmezse ellerindir O kadar.
00 YorumlaPekala!
“‘Ayrıl’ demeyin” diyorsun. Anladığım kadarıyla kendine eziyet etmeye meyillisin.
Öz saygın yoksa, kendine değil de bir başkasına yaranmaya çalışıyorsan sana diyeceğim hiçbir şey yok.
Kafaya bak ya...
Lna iki seçenek var ztn mk
Ya kilo verip onun senin üzerindeki hakimiyetini devam ettirmesine izin vereceksin ya da ayrılacaksın.
Bence sen gerçekleri kabullenmek istemiyorsun. Akıl diliyorum, gözünüzü ne zaman açacaksınız acaba?00 YorumlaAyrilmalik bir konu dediğin konu seni yetersiz hissettirip şişman kategorisinde olmamana rağmen (bu durumda sağlığın için söyleyebilir ama psikolojik baski yine yapamaz asla) aglatmasi, sinir krizi gecirtmesi. Böyle bir saygısızlıkta ben karşımdaki erkeği pişman ederdim bir daha da konusunu acamazdi ikincisinde de yol verirdim. Nasıl kendinize bunu yapıyorsunuz? Empati yaptığımda bu sonuca ulaştım, kendini ezdirme bu kadar, kendine saygın olsun karşındakinin yoksa bile.
00 Yorumla
+1 yılNeden sen sevgilinin seni böyle kötü hissettirmesine alışacaksın ki? Madem senin fiziğini eleştirip beğenmiyor, o zaman ayrılsın. Seni kötü hissettiren bu şekilde eleştiren birisiyle mutlu olamazsın. O seni eleştirdiği için buna alışmanı bekliyor ama hiçbir insan böyle kötü eleştiriye alışamaz. Fiziğini beğenmediği için senin kalbini kırmasına gerek yok. Gerçi seni sevdiğide yoktur ama yine de sen bilirsin. Seven insan sevdiği kişiyi bu şekilde eleştirip kırmaz
00 Yorumla
+1 yılAyrılmamak için çırpınıyorsun. Senin için ayrılmalık bir konu değil ama ona göre kolay kalp kırmaya meyilli bir konu. Bu kadar kolay kalp kırıyorsa sanada gitmek düşer. Beğeniyorsan ben böyleyim diyeceksin, beğenmiyorsan ilişkiyi sürdürmeye gerek yok, senin kalp kırmalarına sabredemem demeyi bil, böyle insanlarda ne buluyorsunuz hala anlamıyorum
01 Yorumla
+1 yılSende ona yap kesinlikle. Sende onu beğenmediğini hissettir ki bunun ne kadar zor bir şey olduğunu anlasın. Daha önceki ilişkilerinde bende sürekli zayıfla zayıfla deniyordu. Ben buyum, fiziğim için seviyorsan hiç sevme. Seven sevdiğine dünyanın 8. Harikası olarak gözükür. Demem o ki ben senin yerinde olsam bana yaptıklarının aynısını yaparım
00 Yorumla
+1 yılNe kadar önemsiz desekte hepimiz maalesef önem veriyoruz fiziki gözümüzü bazen doyurmuyor. Belki daha zayıf seviyorum dese bu konuyu kapatsa yani sonuçta senin bedenin bende zayıf severim ama zayıf değil diye böyle saygısızlık yapmam sevgisi illa vardır ama egosu kadar degil
00 Yorumla
+1 yılYa şunu anlamıyorum, bulmuşsun güzel, iyi bir kız. Sevdim diyorsun... o zaman niye dış görünüşüyle uğraşıp durursun ki. Seven insan karşısındakini her haliyle sever. Daha önce sevgilini uyardığını düşünüyorum, ayırılıp ayrılmamak sana kalmış. Ama seni hak ettiğini düşünmüyorum. Keşke bize de senin gibi bağlı olup, gerçekten bizi sevip gezen bir kız denk gelse...
00 Yorumla
+1 yılbak eğer seni gerçekten sevseydi sende hiçbir kusur bulmazdı sen onun gözünde her halinle muhteşem olurdun ve senin ağlamana nasıl kıydı ya bu nasıl sevgili seni sevmiyor abi net. ayrıl ve mutlu olabileceğin birini bul bence pişman olmazsın kurtul şundan
30 Yorumlaİlişkinizin başında da balık etli miydin? Yoksa sonradan kilo alma durumun mu oldu?
12 Yorumla- +1 yıl
En başından beri ayni
- +1 yıl
Seni o halinde görmüş, beğenmiş bir adam bugün sana bu şekilde davranıyorsa buna tolerans göstermek zorunda değilsin. Seni aşağılayan, değersiz hissettiren biri ile devam etmek istemenin sebebi ne? Ayrıl demeden önce empati yapın demişsin. Kusura bakma ama bu davranışlarına tepkini göstermediğin sürece üzerinde baskı kurma şiddetini giderek artıracaktır diye düşünüyorum. Bence ona bir dur demelisin. Haddini bilsin. Kırıcı olduysam kusura bakma.
+1 yılİlk üç satırda bıraktım okumayı. Midem bulandı. Bir insan kendine neden bu eziyeti yapar ki? Neden kendisini düşüren, ezen, aşağılayan, yargılayan bir insanla birlikte olur çok saçma
20 Yorumla
+1 yılYa Allah aşkına ezik misiniz dicem kusura bakma da kime ne senin etinden kilondan abi yaaaa bi salın şu kızların kilosunu eleştirenler sen böyle mutluysan iyiysen kime ne gerisi
10 Yorumla
+1 yılOnun ayrılmaması çok ilginç.
Fiziğini beğenmediği bir kızla insan sevgili olmaz ki…
Yüzünü beğeniyor herhalde20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin o sevgilinin içi çürümüş.
Bu zamana kadar halâ nasıl onunla ilişkini sürdürmeye devam edebiliyorsun biraz kendinize olan özsaygınızı koruyun yahu. Ben olsam anında bitirirdim ve kapıyı gösterirdim içi çürük insanla işim olmaz , gitsin kendisine manken fiziğine sahip kız bulsun00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla kendini kandırmışsın gayet de ayrılmalık bir konu. Böyle bir insanla nasıl devam edebilirsin ya sürekli ne zaman diyetisyene gidiyorsun demek felan bunlar ne. Gitsin kendine zayıf kız bulsun
30 Yorumla
+1 yılSevgili mi?
Sevgi böyle bir şey mi yani?
1 senedir kendine acı çektiriyorsun. Aşk sevgi böyle bir şey değil. Defolsun gitsin kendine zayıf bulsun o zaman20 YorumlaAyrılma zaten ortalıkta tek dolaşmasın bunlar denk gelmeyelim
20 Yorumla- Devamını Gör (223)
Devamını Gör(268)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem