Sağlık Kalçam çok aşırı geniş, ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hiçbi yere sığmıyor da napacagım Güncellemeler+1 yıl Squatçıyım zaten Kalçam çok aşırı geniş, ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence iyi bisey bir cok kizin hayali ve bir cok erkegin hosuna gider benim de. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Senin olsun Yorumla lovbdy +1 yıl Hm 😊 Yorumla lovbdy +1 yıl Seninle shbet etmek isterim yanlis anlamassan 😊 Yorumla Soran +1 yıl Anlarım dayı anlar Yorumla lovbdy +1 yıl Anladin sen onu yeğeennn 😀 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 610 cevap paylaştı. Nedenleri ne peki kilo mu hareketsizlik mi? Genetik mi? Ona göre yol izledin mi araştırıp. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbiri yaw genetik galiba Yorumla aynadakiajan +1 yıl Kemik yapın iridir şekil aldırmayı denemene rağmen olmuyorsa Yorumla
cutebtpsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Az yiyip spor yapmayı deneyebilirsin. Bunu düşünebilmiş olman gerekiyordu ama nys. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sporcuyum Yorumla cutebtpsycho +1 yıl Aynen knk. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dağları devir. G*tüyle dağları devirdi deyimini gercekleştir 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne komiksin sen yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyleyimdir😙 Yorumla
Saturdayyy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bence müthiş özellik bırak sığmasın ya avuçlara sığar sen dert etme sarılıp avuçlayarak havaya kaldırmaktan daha güzel bir şey yok bence squata devammm 0 0 Yorumla
HeartBrokenClock Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl dolgun kalcalı kadın ıyıdır , sevısırken ele avuca gelıcek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fazla gelir ama Yorumla HeartBrokenClock +1 yıl yapılan goruslerden bellı degılmı erkeklerın sevdıgı. bırde beyaz tenlıyse bayılırız Yorumla
LibidosuYüksekEsmer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Geçen senin gibi biri minibüste nasıl dayandı var ya aleti kırıyordu az kalsın 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya mal Yorumla LibidosuYüksekEsmer +1 yıl Öyle napiyiim Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kars Ardahan ağrı taraflarına göçen Türklerden mi soyunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmirliyim kanka Yorumla NTkaya +1 yıl Genellikle doğu taraflarına göçen türk ırklarında geniş bacak, kalça ve omuz hatları oluyor ondan sordum Yorumla
kdjdjdjdm Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl burada sana fantezi anlatırlar şimdi dmdnnd 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tövbeestağfurullah Yorumla kdjdjdjdm +1 yıl 😂😂 Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Anlatmışlar bile😂😂😂 Yorumla
Pumpik Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Boyun kilon kaç.Yaşın kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tc kimliğimide verimmi Yorumla Pumpik +1 yıl Ver Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kilo verebilir sin bol spor yürüyüş ile 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Çoğu bayanların kalçası büyük neden sıkıntı ediyon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seyahat ederken iki kişilik bilet al 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sşkxdpoşsöz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Değerini bil ve kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ofofof Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni görsem ben de aynısını söylerdim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kucağa da mı sığmıyor )?💋 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük aletin büyük derdi olur diyordum ben fermanı sende buldum galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derman*ahaha Yorumla Soran +1 yıl Konuştu 5 cm. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbuldaysan bi görüşelim 5 cm ti yakından gör Yorumla
GHO5T Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Selülit çatlaklar sardıysa durum vahim demektir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok sıkı baya Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. Biraz spor yap ya da sevgilin varsa ilgilensin 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl dolgun kalca iyidir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Belin inceyse iyidir Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl neden Yorumla Soran +1 yıl @Mizojinist03 ince ama güzel gelmiyo bana ya Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Balık etli değilsen sarkmıyorsa iyidir bence de ama kendin bilirsin. Squat da yapiyorsan onun da etkisi var Yorumla Soran +1 yıl @Mizojinist03 squatçıyım evt pişman oldum yaptııma Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Erkekler sever kalçası büyük kızları ama bel inceyse ve balık etli değilse sarkmiyorsa 😂😂 Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Obez misin ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 54 kiloyum boy 1.63 Yorumla Danger97 +1 yıl Kilon da çok değil ki gözünde büyütüyosuun bence Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı. Spor 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Göster 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok verdiysen genişliyor kanka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi sana da vermiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman verdin?😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruya foto atsaydın keşke Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aynen kesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Böyle yalan mı olur kk Yorumla gsdiablo +1 yıl Abartıyorsun o yüzden Yorumla Soran +1 yıl YO Yorumla gsdiablo +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Bence iyi bisey bir cok kizin hayali ve bir cok erkegin hosuna gider benim de.
Senin olsun
Hm 😊
Seninle shbet etmek isterim yanlis anlamassan 😊
Anlarım dayı anlar
Anladin sen onu yeğeennn 😀
Nedenleri ne peki kilo mu hareketsizlik mi? Genetik mi? Ona göre yol izledin mi araştırıp.
Hiçbiri yaw genetik galiba
Kemik yapın iridir şekil aldırmayı denemene rağmen olmuyorsa
Az yiyip spor yapmayı deneyebilirsin. Bunu düşünebilmiş olman gerekiyordu ama nys.
Sporcuyum
Aynen knk.
Dağları devir. G*tüyle dağları devirdi deyimini gercekleştir
Ne komiksin sen yaaa
Öyleyimdir😙
Bence müthiş özellik bırak sığmasın ya avuçlara sığar sen dert etme sarılıp avuçlayarak havaya kaldırmaktan daha güzel bir şey yok bence squata devammm
yapıcak bişey yok sığdığı yerlere otur sende veya giy
dolgun kalcalı kadın ıyıdır , sevısırken ele avuca gelıcek
Fazla gelir ama
yapılan goruslerden bellı degılmı erkeklerın sevdıgı. bırde beyaz tenlıyse bayılırız
Geçen senin gibi biri minibüste nasıl dayandı var ya aleti kırıyordu az kalsın 😀
Ya mal
Öyle napiyiim
ne yapmak lazım kanka :D
Kars Ardahan ağrı taraflarına göçen Türklerden mi soyunuz
İzmirliyim kanka
Genellikle doğu taraflarına göçen türk ırklarında geniş bacak, kalça ve omuz hatları oluyor ondan sordum
burada sana fantezi anlatırlar şimdi dmdnnd
Tövbeestağfurullah
😂😂
Anlatmışlar bile😂😂😂
Boyun kilon kaç.
Yaşın kaç
Tc kimliğimide verimmi
Ver
Kilo verebilir sin bol spor yürüyüş ile
Üzerine oturtabilirsin
Az ye , spor yapıp bol şu iç
Diyet ve spor bir hocayla
Çoğu bayanların kalçası büyük neden sıkıntı ediyon
kaö beden pantolon giyiyorsun
Ahahah. Ölçüsü ne kadar
spora yazıla bilirsin
ciddi misin yoksa trol mü _?
Sigacagi şeyler giyin sende 😊
döner tezgahında kestir
Seyahat ederken iki kişilik bilet al
Sşkxdpoşsöz
Değerini bil ve kullan
Ofofof
Seni görsem ben de aynısını söylerdim
Kucağa da mı sığmıyor )?💋
Aynen
Büyük aletin büyük derdi olur diyordum ben fermanı sende buldum galiba
Derman*ahaha
Konuştu 5 cm.
İstanbuldaysan bi görüşelim 5 cm ti yakından gör
Selülit çatlaklar sardıysa durum vahim demektir.
Yok sıkı baya
ele avuca sığmaz
Biraz spor yap ya da sevgilin varsa ilgilensin
nereye sığmasını istiyorsun ki
Görmeden bişey diyemem ki
dolgun kalca iyidir
Yo
Belin inceyse iyidir
neden
@Mizojinist03 ince ama güzel gelmiyo bana ya
Balık etli değilsen sarkmıyorsa iyidir bence de ama kendin bilirsin. Squat da yapiyorsan onun da etkisi var
@Mizojinist03 squatçıyım evt pişman oldum yaptııma
Erkekler sever kalçası büyük kızları ama bel inceyse ve balık etli değilse sarkmiyorsa 😂😂
Obez misin ki
54 kiloyum boy 1.63
Kilon da çok değil ki gözünde büyütüyosuun bence
Zayıfla diyet yap
Bakayım
Spor
Seksi
Göster
İp ile sıkılaştır
Spor yap
Yanlardan aldır
Nasıl bakayım