Ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Ekmeği ekmek arası yapıcam nerdeyse o derece. Ekmeği kessem hızlı kilo verir miyim. 3 ayda 120 kiloya inmeyi hedefliyorum işe yarar mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kalori acıklıgı ile kilo verdim ekmegi de kesmedim ☺️
Biraz açar mısın? Ne demek kalori acıklığı
TikTok yükle kesfete kalori acıklıgı yaz hepsi cıkar
Ben ordan ögredim ve oylelikle kilo verdim
Tamamdır bakıcam. Teşekkürler 🙏
Ne kadar sürede kaç kilo verdin peki?
Tam Bugdag Unlu Ekmek tüket bimde 7. 5 tl günde 2 dilim tüket o kilo verdiriyor
Sabah saglıklı kahfaltı yap
Kızartma hamur isi kilo verene kadar tüketme tatlı ve artı bakkaldan hic bir sey alma
Öglen corba ve sulu yemek ye 1 kase ama aksamta
Haslama et tüket kızartma türünden uzak dur
Makarna yersen bulgur pilav ekmeksiz tüket
O ekmeği önermişlerdi de ben sevemedim çok. Mecbur yiyecem ama başka çare yok. Aldım başımı gidiyorum yoksa
Bir günü sıfır seker ile tüket günde bir meyve tüket
Ben böyle verdim direncli kilomuda yarım saat yürüyüş yap tamamdır 1 hafta dene
Sakın saglık sız birsey tükme 80 kiloya inince ayda bir kere tüket
Ekmek kesilmez bagırsak lara zararı olur faydası var beyaz ekmek kilo korur verdirmez zayıflayınca ölcülü 2 dilim yersin fazlası kilo yapar
Söyle yap inmek istediğin kilo ya degilde sadece 1 ay bunu deniycem de beynine kilo verirsen devam et
Sakın ha kilo vermek için yapıyorum diye sart lama sıkma bunaltma ben saglıklı besleniyorum kafasında ol istemsizce istedigin kiloya ineceksin 🙂
İnsan kendisini ne kadar diyet sıkıntısına sokarsa o kadar vermesi zor olur ve geri alır kiloyu
Paket ürünleri tüketmedim cekirtek tatlı hamur isi yemedim öyle kilo verdim simdi ayda 1 veya 2 kere tüketiyorum
Sen saglıklı seyleri tüketirsen verirsin
Cayı bile seker atma sonucta zararlı ☺️
Sabah 2 bardak ögle 2 bardak aksama 2 bardak su iç
Ara ögün saatleri 4. saat olsun vucut yag yakar ve o saat halinde tek su iç aksam yemeğinden sonra birsey yeme su içip yat
Vucut bir yag yakma hormanı var onun sayesinde kilo vericek sin
Cekirdek bile tüketmedim ☺️☺️
Havuc tüket turp ye sebzeler senin tatlın olcak tatlı yer gibi düsünceksin
Ne güzel dedin 80 kilo hayali bile güzel. Sadece verilecek bir 88 kilo var. Umarım biran önce veririm iyice bunaldım çünkü
Bak yine basa dondun bunaldım lafı yok için daralıyorsa git spor yap yürüs yap boyle düsünceler yeme eglemini tetikler
Ara ögün lerde birsey yeme Leptin hormonu calısın yag yaksın
Sakın ha kilo verirken kendine kızma acele etme 1 ay dene bi hafta bir tartıl kilonu yaz 88 vermen kilo cok degil
İdeal kilo yaklaşınca 5 kilo kalınca zor verirsin ☺️ sen bunları yaparsan 5 ayda istediğin kiloda olursun
Haklısın.. Bunalım yok düzenli ve doğru yeme var.. Yalnız spor yani yürüyüş denedim ama ayaklarım ve belim çok ağrıdı. Bir de nefes nefese kalıyorum hemen
Kilodan dolayı kendini yormadan 30 dk yürü kimseyide takma umursama
Bende 87 kiloya kadar cıktım Şu an 65 kilodayım simdi eskisi gibi saglık sız birsey tükmek canım istemiyor 🤭🤭
Benim son soruma bakar mısın banada yardımcı olur musun bir konuda 😊😊😊
30 dk çok zor çok hareket eden biri değilim ama kısa kısa başlayacam. Her yürüyüşte biraz daha zorlayacak belki işe yarar
Sakın umutunu kesme 1 ay dene farkı gör kendini yormadan yürü 😊
Evde alıncak bir şey olursa sen git yürüs yerine buda yeterli olur
İçin sıkıltıkca dua oku insirah süresini oku için ferahlar
Ben 2 hafta önce tartıldım 168 kiloyum yaklaşık. Yolum baya uzun
Kütüpaneye git mesala arada arkadaslar edin ordan seni mutlu edecek insanlar ile takıl
Süpersin 65 kilo ne güzel kulağa hoş geliyor. Tebrik ederim
Aaa yolun uzun falanda degil bunları beyninden silsene 🙄
Calısmasmadan para alan gördün mü sen saglıklı beslenmeyi dene sadece diyet degil bu ☺️ vucutun sana tesekür edecek merak etme göstercek
Ben 65 görmem imkansız idi direncli kilomu kırdım 😆😆 70 asagı asla inemezdim 10 senedir
Sabır ile yola cıkıyorsun ☺️
6 ay sadece kendin için bir şey yapmak cok mu birsey 🙄🤭
Zor olan bir şey yok doğru diyorsun. Biraz azimle vericem bu kiloları. Ama 80 biraz uzak bir hedef öncelikle 120 olsam şimdilik göbek atarım o derece 😁🤭🤭
Haklısın saglıksız ürün lerden uzak dur
Her yemekten 1 kepce al sadece yaglı olmasın
Sadece o yetmez. Normalde kaç kilosun ki?
2 hafta önce tartıldığımda en son 168 kiloydum. Ekmeği kesmek bile radikal karar olacak başka ne yapmalıyım ki 😟
3 ayda 48 kilo vermek imkansız diyebilirim. Nacizane tavsiyem, zorlanıyorsan ilk 1 ay kadar spor yapma. Diyete alışman kolaylaşır. Ve yemek saatlerin belli olsun. Yemek saatlerin belli olması aralarda" ne yiyeceğim, ne yesem, karnım kazındı " gibi şeyleri düşünmeni engelliyor. Ve ara öğünün mutlaka olsun. 2 ara öğün 3 ana öğün şeklinde de yapabilirsin. 1 ara öğün 2 ana öğün şeklinde de. Ben ilk başta 3 +2 ile başlamanı öneririm. Ve yine en önemlilerinden biri ise 2 haftada 1 olarak serbest yemek veya serbest tatlı hakkı. 1 öğünde çok abartmayarak istediğin bir şeyi ye. Bu pizza da olabilir, kızartma da, başka fast food lar da. Zaten daha kilolu insanlar daha hızlı kilo veriyor ilk başlarda. Normal kiloda bir insan ayda 4 kilo verebilirken sen 9 10 kilo vereceksin. Ben senin kilondan biraz daha naptım 7 şer kilo vererek gittim.
Ve zorlanacagını düşünüyorsan yavaş yavaş başlamak da iyi olabilir. Sadece devamı gelsin. Her 3 ya da 4 günde 1 tane yenilmeyecek şey çıkar. Bunun en önemlisi abur cubur. Önce abur cuburu çıkar, 3 gün sonra kilo yapabilecek içecekleri, sonraki 3 gğn ekmek, sonra şeker, un ve hamur işi... İşte bırakman gereken her şeyi bırakana kadar devam et böyle
Aşama aşama çok güzel ifade etmişsin çok teşekkürler. Uygulamaya çalışacağım. Yalnız spor yaptım daha doğrusu yürüyüş ama ayaklarım ve belim çok ağrıyordu ve hemen nefesim kesiliyordu yaparken. Çok zorlanınca vazgeçtim. Spor olmadan da çok yavaş gidecek gibi bu kilolar. Çok bunaldım bu halde olmaktan. Fazladan bir insan taşıyor gibiym vücudumda.. Diliyorum dediklerini uygularsam biran önce sonuç verir.
Evet ilk zamanlar spor yapmak çok zor. Ama yapmadan da sarkma oluyor işte. Mecbur ne yazıkki. Sen yine 1 ay sonra başla 🤗
Zaten bir ayda 10 kilo verdiğini görünce daha da çok asılıyorsun bu işe
Sarkma en büyük korkum zaten. Sarkma olacağına böyle kalırım daha iyi. 🙂 Biraz verip öyle başlayın Bu kiloda hareket etmek bile eziyet
Yetersiz
Millet sürekli yazıyor ekmeği kestim şu kadar kilo verdim bu kadar zayıfladım diye.. 🙃
Overcross ☺️
Benim soruma bakar mısın sonun cusuna yardım eder misin
Kendini her halinle begen 😊😊
@Selinkayanur o öyle olmuyor işte 😁 oturup kalkarken ufflayıp puffluyorsan yürüdüğünde heryerin sallanıyorsa önünde dağ gibi bir göbek var ve ayaklarını bile göremiyorsan insan kendini çok ta beğenemiyor 🙃
Yemek yerine su ic
Günlük 5 kişilik yiyene öyle bir şey dedin ki.. Ben ekmeği kesemedim daha.. Keşke şu iştahım kapansa ben de rahatlasam
Yemek istediginde su içerek gider işte
Keşke dediğin gibi olsa 🙃 hemen giderdi kilolar
Yemek yemesi dogal birsey böyle insanlar ı takma saglıklı besinler tüket ☺️☺️
@Selinkayanur ben cok su iciyorim zayifim ondandedim
Senin dedigin yüzünden yeme bozuklugu cıkar yemek yemesi dogal birsey kilolu diye yememezlik yapamaz
Bende yiyerek kilo verdim 🙄gereksiz saglıksız besinler yerine ev yemekleri yedim 🤪🤪🤪
Suyun fazlası bile zararlı 😑😑
Biz her gun bi damacana su aliyoruz benim yuzumden 🤣
Afiyet olsun
@Selinkayanur aynen, zaten benim mide olmuş 4 oda 1 salon suya kanar mı.. 😁
Öyle deme kendine 🤨🤨
@Selinkayanur ama gerçek bu şişkoysan şişkoyum diyebilmek lazım. Gerçekler başını çevirince kaybolmuyor. Ama insanları da takmıyorum, ben sadece biraz daha normal hissetmek istiyorum.
Mesela uçağa bindiğimde hostesten ekstra kemer istemek zorunda kalmamak mesela. İnsan hostesin yüzündeki bakışı görünce utanıyor
Bunu kimsenin yanında deme kendini rencide edeni herkes eder
Hostesler kemik 🙄🙄🙄
@Selinkayanur aynen ya o hostessler de sırf insanı sinir etmek için var. İncecik fit. Biz koltuğa sığamıyoruz. Kemeri takacak bir de beyfendi siz de biraz yardımcı olun diyor ne yapayım o anda zayıflayayım mı , malzeme bu 😁
Hala hostes diyor ha onlar kemik diyorum 🤪🤪🤪
80 olsan yeterli bence