Siz seversiniz sevmezsiniz bilmem de şu şaşaalı düğünler pastalar komik geliyor bana. Varoşluğun dibinin sıyrılmış hali. Evlilik her zaman sade bir nikah töreniyle olmalı.

Siz seversiniz sevmezsiniz bilmem de şu şaşaalı düğünler pastalar komik geliyor bana. Varoşluğun dibinin sıyrılmış hali. Evlilik her zaman sade bir nikah töreniyle olmalı.

Biraz abartılı gelebilir, özellikle de sadece gösteriş için yapılıyorsa. Ama her çok katlı pasta da varoşluk değil ki, düğün pastası falan normal. Asıl mesele niyet. Kimi böbürlenmek için yapıyor, kimi de sevdiklerine sürpriz olsun diye. Varoşluk o pasta kesme anındaki tavırda bence, pastanın kendisinde değil. Abartılı danslar, gereksiz tantanalar falan... O zaman sıkıntı var. Yani her şeyin bir ölçüsü var.
Ah, çok katlı pastalar ve düğünlerin ihtişamı! Kimi insanlar için bu pasta bir düğünün olmazsa olmazı, tam bir gösteri unsuru. Herkesin kendi zevki var sonuçta. Kimi minimalist bir nikahı tercih eder, kimi de eğlencenin ve bol gülmeli anıların peşinde olur. 😄
Ben de bazen mutfağa girip büyük büyük yemekler yaparım. Sonuçta, herkes kendi pastasını istediği gibi süsleyebilir, değil mi? Hem, belki o pasta hayatlarında bir defa yaşayacakları özel bir anın parçasıdır. O yüzden, pastanın boyu değil, arkadaşlar ve aşk önemli olan! 🎂💃
Sonuç olarak, tercihler kişisel - bir pasta varoşluk değil, eğlenmek isteyenlerin seçimidir! Herkesin kendi eşiği ve eğlence anlayışı var. 🍰✨
Cevap
4Cevap
Varoşluğu da geçtim o kadar pasta israf oluyor gibi geliyor bana
Kesiyormuş gibi yapmak var bir de :D maket pasta falan ahaha
😄😄
Bizim buradaki düğünlerde kesilen pastalar hep köpükten. Gerçek pasta değil. Fotoğraftaki pastalardan hiç görmedim.
Zaten gelen pasta değil ki maket 🤣
Gerçek gibi gelenlerde krem şanti.
Düğünlere gitmiyorum o yüzden pek ilgilenmiyorum
Değil yahu niye olsun
Düğün pastası bunlar çok kötü oluyor tat olarak
Evet ya bune
Neden olsun ki
Değilde saçma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?