Ben bir süre daha kullanmaya devam edeceğim. Her ne kadar vaka sayıları azalsa da bunda yaklaşan yaz mevsiminin de etkisi var. 3 yıla yakın süredir maske ve hijyen kurallarını aksatmadan süreci geçirdim. Son düzlükte şifayı kapmak istemiyorum açıkçası..
Havalimanında takarım da uçakta gerçekten takılmıyor uçakta maske takarak iki kere yolculuk yaptım 13 saat ikisini birlikte toplasak 26 saat o kadar zor oluyor ki uyuma diye bir şey yok çünkü burnumda bir maske var hava alamıyorsun uyuyamıyorsun hiçbir şekilde kötü bir şey ya uçakta maske olmuyor havalimanında tabii ki takılır sorun değil ama uçakta olmuyor. Uçakta takmam
Maskesiz kalabalık ortamlara asla girmiyorum. Uzun bir süre de bu şekilde devam edeceğim. Kurallar değişebilir ama ben yine bildiğim şekilde dikkat ederim.
Maske yasağı kalksada takarım ben kendimi korurum diyordum ama ctesi avm de maskesiz gezince dedim özlemisim ben bunu..😄 Okadar sıkışık alanda uçakta kullanırım ama..
Ben ilk trafik kazamı artık tamam , ben usta şoförüm diye düşünerek kendime güvendiğim zaman yaptım. Ne zaman rehavet o zaman sorun. Ben kullanırım alıştık da zaten.
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Uçak içinde ve havalimanlarında maske kullanımının kalkacağına dair söylentiler var? Siz yine de kullanmaya devam eder misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
Ben bir süre daha kullanmaya devam edeceğim. Her ne kadar vaka sayıları azalsa da bunda yaklaşan yaz mevsiminin de etkisi var. 3 yıla yakın süredir maske ve hijyen kurallarını aksatmadan süreci geçirdim. Son düzlükte şifayı kapmak istemiyorum açıkçası..
Havalimanında takarım da uçakta gerçekten takılmıyor uçakta maske takarak iki kere yolculuk yaptım 13 saat ikisini birlikte toplasak 26 saat o kadar zor oluyor ki uyuma diye bir şey yok çünkü burnumda bir maske var hava alamıyorsun uyuyamıyorsun hiçbir şekilde kötü bir şey ya uçakta maske olmuyor havalimanında tabii ki takılır sorun değil ama uçakta olmuyor. Uçakta takmam
Maskesiz kalabalık ortamlara asla girmiyorum. Uzun bir süre de bu şekilde devam edeceğim. Kurallar değişebilir ama ben yine bildiğim şekilde dikkat ederim.
Maske yasağı kalksada takarım ben kendimi korurum diyordum ama ctesi avm de maskesiz gezince dedim özlemisim ben bunu..😄
Okadar sıkışık alanda uçakta kullanırım ama..
Asla uçağa binmem o yüzden böyle bir sorunum olmazdı 🤣
Tedbir amaçlı belki kullanılabilir ama artık yavaş yavaş normale dönmeye başlamak da gerekli. Tüm dünya bırakmaya başladı
Artık grip gibi davranmaya başladık. Müşterilerle toplantı yapıyoruz, icerde 10 kişi. Maske olsa bile çaylar gelince hersey bitiyor.
Ederim , kimseye güvenmiyorum artık. Pandeminin bir senesini millete el yıkaması gerektiğini öğreterek geçirdik allasen. Herkes mikrop gözümde artık.
Ben ilk trafik kazamı artık tamam , ben usta şoförüm diye düşünerek kendime güvendiğim zaman yaptım. Ne zaman rehavet o zaman sorun. Ben kullanırım alıştık da zaten.
Takmam. bıktım çünküü!
Mecburiyet olmayan yerlerde takmıyorum artık
Kalabalık ortamlarda bir müddet daha dikkat ederim😊🙏
Çok şükür 3 yıldır hep sağlıklıyım ve sağlıklı kalmak istiyorum
Ederim bir sure daha ama arada açarım çok havasız kalıyorum çünkü.
Ben kalabalık her yerde kullanıyorum.
Ben hala kullaniyorum kimseye güvenemem kovid oldum çok ağır geçirdim hala kalintilari var 🤗
Bencede uzun bir süre olmasa dahi bir süre takmaya devam etmek gerekiyor. İnsanımız maalesef başkalarının acısından ders çıkarmayı ogrenemedi
Selam gadası 🙃
Ben hiç kullanmıyorum. Şahsen oralarda serbest olursa takmam.
ben cafe işletiyorum ve bizde serbest..
ama ben kullanıyorum..
Ben serbest olmasını istiyorum şahsen olmazsa da yapacak bir şey yok
Korona bitmiş değil bu kadar rahat olmayin
Rahat olan yok soru soruyoruz
Sadece rahat davrananlara sinir oluyorum
bayadir geciren yok galiba ben genelde takmiyorum