Aile & Toplum AVM de gezerken maske takıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben takiyorm fjfjjfjf Güncellemeler+1 yıl Çok dikkat çekmek için takıyorum utangaçlık işte shhshshs Güncellemeler+1 yıl Pardon dikkat çekmemek için işte AVM de gezerken maske takıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Ben takiyorum ama bazen bunalip cikariyorum da avmlerin havalandirma sistemi berbat bence ben havasiz ya da kötu havaya gelemiyorum oksijensizlik beni kötü etkiliyor maske kullanimi kalksa sevinecegim o nedenle 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Cevahir'de gez de bak bakalım çıkarabiliyo musun.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben takiyorum ama bazen bunalip cikariyorum da avmlerin havalandirma sistemi berbat bence ben havasiz ya da kötu havaya gelemiyorum oksijensizlik beni kötü etkiliyor maske kullanimi kalksa sevinecegim o nedenle
Cevahir'de gez de bak bakalım çıkarabiliyo musun..
Takarım