Arkadaşlar bu sıcakta maske takamıyorum fenalaşıyorum. Siz takıyor musunuz?
Sürekli takıyorum
Ara ara çıkarıyorum
Artık zorunlu yerler hariç maske kullanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
TAbi ki takıyorum. Benim canım kıymetli. Senin ki ucuzsa bilemem. Hem şu daralıyorum bunalıyorum fenalaşıyorum lafı da gerçekten çok itici. Hani beş yaşındaki çocuklar kabahatini örtmek için saftrik saftrik yalan söylerler de inandıramazlar ya... Sizin ki de o hesap işte. Neymiş fenalaşıyormuş. Kızım o maskeyi tasarlayan adamlar senden benden en az on kat zeki insanlar. Ki o adamlar bu maskeyi biz boğulalım nefes alamayalım diye tasarlamadılar. Oksijen için gayet geçirgen bir yapısı var. Azıcık dürüst olun da nefes alamıyorum fenalaşıyorum demeyin. Onun yerine mertçe dürüstçe ''Arkadaş rahatım bozuluyor işime gelmiyor'' deyin.
astımım var bayıldım 6 gün önce hiçbi halt bilmiyosun kmuşma
Allah beyin vermiş, çalıştır kullan. Astımın varsa ona özel maske var. Bulamıyorsan mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayacaksın. Eğer mecburiyet varsa beynini daha da zorlayıp pozitif çözüm yolları arayacaksın. O da işine gelmiyorsa hiç kaçarın yok şu ortamda koronayı kapacaksın. Peki korona kaparsan ne olur? Artık şansına, ciğerlerin çökebilir. Soluk alamadan bir hastane köşesinde can çekişerek geberebilirsin. Ailen naaşını görmek ister sağlık görevlileri göstermez. Ailen kefen giydirmek ister. Sağlık görevlileri ''Gerek yok biz poşetleyip kireçledik. Siz derin bir yere gömün yeter'' derler. Tabi bunlar olmaya da bilir ama dedim ya şans işte. Maske takmak, ya da korkunç bir ölümle yüzleşme riski. Ehhh karar senin.
ulan gerizrkalı özel maske zaten doktor tavsiyrsiyle aldım gerekmedikçe takma artık dedi zaten
Seninle uğraşmamak için demiştir. Adam Allah bilir şu hastalar bir an evvel bitse de bir evime gitsem havasındadır. neyse sıkma canını. Sen kendini riske at. Mümkünse ailene de bulaştır.
korona bir şey değil umarım koronadan daha beter bir hastalığa yakalanırsın kötü kalpli insan. kötü günler diliyorum sana. aidli sarslı günler diliyorum sana.
canına s*çayım tipsiz
Bırak dışarıda maske takmayı markete bile maskesiz giren ayı gördüm bugün akşam üzeri A101 markette kasiyer uyardı ama kanı bozuk it takmıyorum deyip defolup gitti
ya kapalı alanda takılır tabi de açık alanda hareket halindeyken ve çok kalabalık değilse takmıyorum ben maske çok rahatsız ediyo nefes alamıyorum fena oluyorum bu sıcakta
Dışarıda takılmaması gayet normal Ben marketten bahsediyorum Kural olmasına rağmen kuş beyinli artistlik yapıyor
onlar ayrı bir tür zaten :D
Çenemde duruyor biri uyarmadan takmıyorum veya market ve alışveriş merkezi yerleri hariç yüzümde ama kapatamıyorum zaten nefes almakta zorlanıyorum hava da sıcak ölemem ya korunacam diye
ben de öyle
ya gerçekten çok sıcak ama maskeyle mümkün değil açık alanda kalmak artık bayılacak gibi oluyor insan
Aynen öyle ben zaten burnumdan sorun yaşıyorum sebebi birazda o ben normal burnum ile nefes zor alıyorum onu kapatınca nefessiz kalıyorum marketten vs tez alıp çıkayım diye gözlüyorum burnumdan almam gerekeni ağzımdan alıyorum çoğunlukla o da maske ile kapanıyor zaten nefes sorunu olanlar çok zorlanıyorlar benim gibi
aynen öyle çok iyi anlıyorum. bir an önce bitse de şu lanet günler kurtulsak keşke
Cevap
11Cevap
Saçma ama tanıdığım insanların yaninda pek takmıyorum her zamanda takılmiyor yaz geldi. 👍
Hiç takmiyorum sen de dışarıda cikarabilirsin eger zorlaniyorsan ki illa zorlaniyorsundur
evet mümkün değil bu sıcakta o lanet şeyle nefes alamıyorum
Dışarıya fazla çıkmıyorum çıktığım zamanda takmam gerekiyor
Evet dışarda olduğum sürece sürekli takıyorum ne kadar zor olsa da...
hiç takmıyorum takılması zorunlu yerlerde bulunmuyoeum
Büyükşehir de yaşayan bir birey olarak, sağlığıma çok dikkat etmekteyim. Bu sebepten ötürü de maskemi takıyorum. Sağlıklı günler dilerim...
Açık alanda takabiliyorum ama kapalı alanlarda bunalıyorum.
Is yerinde odada takmıyorum dışarı çıkınca falan takıyorum
Maske takınca nefes alamiyorum
Hayır sadece iş yeri ve kapalı alanlarda
İnsanlar çok değilse takmıyorum ama çoksa mecburen takıyorum
Gerek yokki virus filan bence amerikan oyunu ben kapali alanda da oksuruyorum
Sağlıklı olmamız nedeniyle takmalıyız
Işim gereği takıyorum.
Sağlığım benim ve ailem için önemli
Dışarda olursam kesinlikle takıyorum
Dışardayken ve hastam varken takıyorum
Takmak gerek başka çare yok çünkü
hee ya
takamıyorum ben kötü oluyorum çok sıcak İstanbul
Evet takıyorum. takmayanlara da pis pis bakıyorum
açık havada kalabalık olmayan yerlerde takmıyorum hava çok sıcak fenalaşıyorum sürekli maske takmak daha sağlıksız
Takıyorum (2 tane)
sürekli
Sürekli takıyorum
Takıyorum
Takarım
Hep takıyorum.
hayir
Daha hic takmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?