Gündem Gün içerisinde dışarıda sürekli maske takıyor musunuz? HayatHaberi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu sıcakta maske takamıyorum fenalaşıyorum. Siz takıyor musunuz?#corona#cumartesi#vaka Sürekli takıyorum Ara ara çıkarıyorum Artık zorunlu yerler hariç maske kullanmıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gün içerisinde dışarıda sürekli maske takıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EvcilLimon Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Markete girmedim sürücü takmıyorum markette bile takma yanan kutu gördüm dün A101 markette kasadaki görevli uyardı ama sütü bozuk takmıyorum ne yapacaksın deyip itlik yaptı 1 0 Yorumla
sefirliktenbaronluga Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gece çıkarken takmıyorum, gündüzleri dışarı çıkmamaya gayret ediyorum çıkarsam takıyorum ama eve gelince terden ölüyorum resmen 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Gündem konusunda 306 cevap paylaştı. Bu durum için dışarı çıkmak istemiyorum, boğuluyorum zaten maskeden. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Takıyorum sürekli takmayan gerizekalailarin sonucuda günlük vakalarda ortaya çıkıyor hiç birine hakkımı helal etmiyirumv 1 0 Yorumla
Cuveyyid Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kırsalda yaşıyorum hiç takmadım. Sadece yamaç paraşütü yaparken taktırdılar burnumdan geldi. Ne saçma şey o öyle öleyim daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnsanların olmadığı yerlerde 5-10 saniyelik çıkarıyorum, yoksa maskenin içi kötü kokabiliyor. 1 0 Yorumla
kayadesenyeter Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Önce kendimi, sonra sevdiklerimi düşündüğüm için hiç çıkartmıyorum. 0 0 Yorumla
sedef_kk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İnsanların çok fazla olmadığı yerde ve tabiki açık havadaysak maske takmayı gerekli görmüyorum 0 0 Yorumla
sarışınçocuk34 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl genelde takıyorum arabada filan takmıyorum ama 0 0 Yorumla