Bulunduğum bölgede covid halâ hat safhada! Komşularım vs kovid olduğu için kalabalıkta maske kullanıyorum.
Peki siz maske kullanıyormusunuz?
Evet
Sadece zorunlu alanlarda
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalabalık ortamlarda maske kullanmaya devam ediyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben de çıkarmıyordum ve dezenfektanımı kullanıyordum, ellerimi yıkıyorum dışardan aldığım hiçbir şeyi yıkamadan kullanmıyordum, zırt pırt gezmiyordum ama noldu covdim ve şu an 14. günüm çünkü ben boğaz enfeksiyonu geçirirken ve aynı zamanda da nezleyken ne yaptım hasta hasta tekrar hastaneye git ordan da alışveriş merkezine git ordan da bağcılarda dolap kulpu bulmaya dükkan dükkan gez, pat diye yakaladı ve 2 senedir hiç olmamıştım, evet bu önlemler gene önemli ama en önemlisi bağışıklık eğer bağışıklığınız çok düşerse evden çıkmayın derim, hastaneye oraya buraya da gitmeyin 10 günde iğleşicekseniz 20 günde iğleşin ama kalabalığa oraya buraya ve hastanelere gitmeyin derim, çünkü benim gibi bu kadar önlem alan birine bile bulaştıysa çok dikkatli olun derim, benim özellikle kronik bronşit olmam ve aşımın olmaması bir de enfeksiyonlu geçirmem beni baya baya yıprattı son 3 haftadan biraz fazladır elim ayağım tutmuyor maalesef bakalım cuma günü tekrar 3. testi olycam inşallah negatife dönmüşümdür bakalım. Bağışıklık çok önemli çok ayda bir ek takviye vitam almak gerekiyor.
Adanadayim salgından 15 gündür haberim yok 😃 uzun zamandır koronadan bi haberim ☺ cevremde olan da olmuyor! Evde maske yok hicbir yerde kullanmıyorum benim için hayat normale döndü ki ✌
Evet. Özellikle toplu tasimalarda kullaniyorum. Ama bu aralar millet toplu tasimalar da bile takmamaya basladi. Sabah aksam tartisma yasiyoruz. Milleti uyarmaktan gına geldi artik. Zaten dipdipe gidiyoruz bir de maskesiz biniyorlar. Mal insan cok var.
Hastalık bana bulaşmadı yinede takıyorum alışkanlık oldu. Şuna dikkat ediyorum açık mekanda zorunlu iken çok kişi takmıyordu serbest olunca maske kullanımı arttı
Ne alaka yaş. Yaşlılığa özel bir sey degil ki. 1 tane dişimi çekmek zorunda kaldik, onun yerine implant yapilcak. Diğerlerinde sorun yok yani yaşlı gibi komple dişsiz degilim :d