Valla ne yalan söyleyeyim ben de yaptım bunu ama insanların bakışları beni utandırmadı değil.😂 Gerçekten ne zaman moda oldu bu?

Valla ne yalan söyleyeyim ben de yaptım bunu ama insanların bakışları beni utandırmadı değil.😂 Gerçekten ne zaman moda oldu bu?

Olmazsa olmazım haftada 2 kere yaparım mutlaka 😂
Daha saçma bir şey duyup gördüm mü diye düşünüyorum şu an
Uçağa binersem neden olmasın ama genelde uçağı binmek benim için sadece uyumaya çalışmak demek saatlerce
Cevap
13Cevap
Olabilir bence
uçakta bakım maskesi yapılmaz.. cahilliğinizi modalaştırarak size çakıyorlar. o maske o irtafadaki kuru havada reaksiyon verip cilde yarardan çok zarar verir.
Olabilir neden olmasın kişi istetse olabilir ama çok gerekli mi bilemedim yani sonuçta uçaktan inince de yapabilir ama yine de değişik bir trend
Zaman en değerli şey, zaman kazanma yolunda her şey mübahtır :D
Uçağa binip maske yapan birini görürsem sadece gülerim
Bu modası olacak ya da komik kaçacak bir şey değilki. Canın isterse yaparsın istemezse yapmazsın.
Eleştirenler olmuş, yahu sanane.
Malın biri yapıyor paylaşıyor millet de peşinden. Suç akımı takip edenlerde çıkartan da değil
insanlar kafayı yemiş. yolculuklarda böyle tiplere denk gelmeyi hiç sevmiyorum
Ülkeler arasıysa yapılsında şehirler arası biraz absürt ama eğlenceli dhdjd
Ben maskey değil üstündekine takıldım yanmadın mı yaa
Valla hiç utanmazdım. Böyle şeyler bana çok doğal geldiği için ve kendim yadırgamadığım için rahat bir sekilde yapardim.
Off akıl vermeden neden yaratıp gezegene yolluyorsun tanrım
Yani 10 saat ve fazla uçuşlarda neden olmasın ama istanbuldan rizeye , İzmir'e uçarken neden maske yapıyım ki.
1 saatlik uçuştan nasıl 5 tane instastory çıkarırım adlı çalışma
Yapmazdım sanırım ama emin değilim 😅😅
herkes sınırsızligini yapar yaşar
Millet iyice çıldırdı yapan yapıyor
Bunu yapanda beyin aramam
Zamandan tasarruf diyelim ❤
Şükür bugünde utandık 🤣
Saçmalık ya
Ergence
Bu ne be 😄😄
Saçmalık
Gerek yok bence.