170 boyum 74 kiloyum şu an hazirana kadar 64 olmak istiyorum biliyorum zor olucak ama bacak bölgesinden kilo vermek istiyorum sadece sizce mümkün mü üst bedenim S alt beden L giyiyorum elbiselerim S falan yani iç ve dış bacak sorunum var sadece yeme içme spor vs ne önerirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bölgesel zayıflama gerçek değil. Sabah aç karna sirkeyi araştır
Sadece bacak egzersizleri ile diyet yapsam olur diye düşünüyorum
Oruç tutuyorum Ramazan bitimini beklemek istemiyorum sirke şu an yapamam gibi
Bacağın incelebilir ancak vücut geneli kilo kaybı yaşar. Sahurdan yarım saat önce bir yemek kaşığı sirke yarım limon 1 su bardağı ılık suyla dişlerine değdirmeden içersen kilo verirsin
Dediğim gibi mide sorunum var oruç tutarken çok zor oluyor zaten mide yanmam falan sirke içersem ölürüm 🤣
Ohooo sende ne sirkeye geliyon ne spora 😂😂
Ajahahaha spor yaparım ama gerçekten midem baya rahatsız çok zor tutuyorum oruç ciğerim yanıyor resmen bir de sirke içersem mahvolurum
Çektiğim acıdan kilo verdiğime sevinemem😄
Öyleyse az yiyip çok spor yapacaksın. Ben sevdiğim işi yaparken öğünü unutup atladığım bile oluyor. Başım ağrıyor neden acaba derken yemek yemediğimi hatırlıyorum düşün 😂
Bir zevkimiz yemekti ondan da vazgeçmek gerekecek 🤣
Hayatta başka zevklerde var sosyalleş gez öğren çalış daha fazla keyif alacaksın. Aynı boydayız 70 kiloyum ama benim bacaklar ince üst bölge kaslı senin tam tersi muhtemelen 😉
Boyum 173 yanlış yazdım soruda ama evet üst bölgem bel falan baya ince üst bacaklarım kalın iç bacak problemim var
Sosyalleşince de yemek yemek zevkim seviyorum 😂😂 şaka bir yana yemek çok az yiyorum ama tatlı çok yiyorum çikolatalı tatlıların köpeğiyim 😂
Benimde 173 yorumda gördüm. Benim yediğim yemeğin ve tatlının yarısını yeöiyorsundur ama çok hareletliyim metabolizma ve aldığın kaloriyi harcamanla alakalı basit matematik 😄
Bide serbetli tatlı yerim tatlı yemediğimde doymuyorum öyle düşün hastasıyım 😁
Benim matematiğim de kötü ondan böyle oldu ahahahhaa neyse tutacağım boğazımı hazirana kadar sıkı diyet ve sporla 6-7 kilo olsa verir miyim sence
Verirsin tabi kendine güven 3 beyazdan uzak dur tatlı yeme iradeni kuvvetlendir. Boyunda baya uzunmuş ordan kurtarıyorsun sulak yerde yetişmişsin matematik şart 😉😄
Ajajajaja annem 176 babam 188 kısa olmak olmazdı 😂
Evet maşallah 😁 kardeşim 192. Annene göre kısa kalmışsın. Niye Haziran?
Buna da şükür boyumdan memnunum ya topuklu giyince zaten 177 falan oluyor uzun geliyor
Haziran yaz sezonu deniz falan zayıf olmak istiyorum uzun süredir kiloluyum 🙄
İlk başta iğne çok vurulduğum için kilo aldım 78 oldum iki hafta sıkı diyet yaptım 4 kilo verdim sonra saldım
Ama kafama takıyorum biraz erkek arkadaşım var beni beğenmezse falan diye insanlarla kıyaslamaya başladım kendimi onun çevresiyle falan
Erkek arkadaşını hazirandan hazirana mı görüyorsun beğenmezse ne demek beğenmese zaten söyler diye düşünüyorum. Rahatsızlığın mı var iğne falan
Hahahaha yok ya her hafta sonu yanıma geliyor bana hiç zayıfla demiyorum bu halini de seviyorum 90 da olsan ama kendini iyi hissedeceksen zayıfla diyor
Ama bende özgüvensizlik oluşmaya başladı kendimi beğenmiyorum etrafındaki kızlarla kıyaslıyorum çok zayıf güzel fizikliler ben tulumba tatlısına döndüm 😂
Vitamin eksikliğim vardı geçen sene 35 iğne vuruldum onlar da kilo aldırdı
Kendi öz saygından kilo kontrolünü sağlamalısın öyle düşünüyorum kendine saygısı olan insanlar kilolarına dikkat eder boyunda uzun manken gibi olursun tatlılara ve unlulara ara ver yemeğe ekstra tuz katma kendiliğinden zayıflarsın
Deniyorum inşallah verebilirim 🙏🏻
Ramazan’dan dolayı nevrim döndü biraz yoksa günde iki saat yürüyüş yapıyordum 3 litre su kahvaltıyı güzel yapıyordum akşam yemeğinde bir tabak yiyordum iyiydi şimdi baya yiyorum çok acıkıyorum;(
Ramazan diye yürüyüşe ara verme 1 saat yürü bişey olmaz zaten havalar serin. Oruç tutmak hayata engel değil normal yaşamaya devam et evde yatmıyorsun inş oruç tutuyorum diye 😄
Yatıyorum vallahi koşu bandı var üst katımda ona çıkmaya bile üşeniyorum evin içinde 🤣
Ohoo hayattan soğumuş gibisin iş okul vs yokmu çık dolaş dışarıda hayat var böyle yaşadığını hissetmezsin ki sevgilinde mi aynı yoksa 🤭😂
Üni bitirdim şimdi ikinci üni okuyorum çalışmıyorum henüz dışarı çıkıyorum ya erkek arkadaşımla çok vakit geçiriyoruz arkadaşlarımdan çok onunla daha çok eğleniyorum piknik gezme falan çok sık yaparız
Sevgilimde arkadaşlarıyla gezmeyi pek tercih etmez gafta sonu iki gün boşluğu var hep benimle
İyi sevindim ruhun kilo almamış sorun yok öyleyse 😉
Depresyondan yeni çıktım sayılır geziyorum ediyorum ama ruhum yorgun :/ ama düzeliceğim gencim daha :)
Hahha ne depresyonu kızım silkelen ve kendine gel 😂
Hangi bölümleri okudun? Geçmiş olsun bu arada moralini yüksek tut
24 yaşındayım sosyal hizmetler okudum şu an dış ticaret okuyorum çok yakınlarımı kaybettim küçük yaştan beri o yüzden biraz hayattan vazgeçmiş durumdayım
Ama toparlayacağım inanıyorum
Kendine güven hayat böyle işte bir varsın bir yoksun gereğinden fazla ciddiye alma üzülürsün gördüğün her şey geçici gözlerinin beynine gönderdiği Sinyaller den ibaret genel olarak duyu organlarının yani doğru sinyali verirsen beyin başka evrende ya da bedensiz farklı hayatlar yaşayabilir
Haklısın o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki zerre pozitif bakamıyorum hayata her şeyden şüphe ediyorum hep olumsuz düşünüyorum bu da beni çok yoruyor ama umutluyum kendimden düzeliceğim inşallah 🙏🏻
Sosyal hizmetlerde iş durumu yok mu? İyi gibisin genel olarak iyi birine benziyorsun. her şey gönlünce olsun
Bende 1,68 72 şu an bacak ve belden vermem gerekkk heeeelp yardım acil her şey 😂😂😂
Oruç kilo verdirmiyor he
Valla ne yapacağımı şaşırdım geçen yaz 78 olmuştum iki haftada 4 kilo verdim şu an diyet yapma hevesim yok hiç eve koşu bandı aldım oruçtan sonra yürünmüyor da :(
Evet hayvan gibi yiyorum bende ajajajaja
Oruçtan önce kahvaltı ve akşam yemeğinde bir tabak yemek yiyordum şimdi ekmek tatlı çorba ana yemek kuru yemek sulu yemek sjajajajajjaksskx
Öaöxşaözşaızşams
Koşu bandı kanka sen zenginsin çaşzöşajÇaöspz
İkinci el aldım 1300 e 😂
Baliketlisin kilolu degil
Ben kendimi kilolu olarak görüyorum daha önce 60 kilo olduğum için
Anladim ama 1.70 boya gore ideal kilon gine.
85 ve ustu olman grek kilolu olman icin.
173 boyum yanlış yazmışım onu da
Yine de çok gibi 64 kilo iken fiziğim gerçekten iyiydi memnundum
Anladim senin tercihin ama gine de ideal detim ben 🙂
Sizi gorme sansim var mı
Istersen eger
195 boyunda erkek olarak boy kilon çok güzel