İşte çalışmak istemiyorum içim sıkılıyor özgüvenim yok bende hep yan etki oluyo kendimi çok kötü hissediyorum benim gibi olan varm?

22 yaşındayım liseyi 1 dönem gittim daha sonra içim sıkılmaya başladı birden sınıfta duvarlar üstüme üstüme geldi kendimi kötü hissediyodum daha sonra okula gidemedm açıköğretime yazıldım pandemiye denk geldiği için online oldu sınavlar geçtim mezunum şu an annem babam çevredeki herkes çalışmamı istiyorlar ailem çok baskı yapıyor bu sebepten intihar bile düşündüm benim özgüvenim yok gidip çalışamıyorum cesaretimm yok içim sıkılıyor elim ayağım titriyor midem bulanıyor bisuru şey oluyor psikiyatriye gidiyorum bana lustral verdi ilk 50mg sonra gittiğimde bı değişiklik olmadığı için lustralı 100 mg çıkardı bide uyku ilacı yazdı erken uyumam için ama sanki faydası yok gibi hala aynıyım napıcam bilmiyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bişey oldu ve ben bugn ilk iş günüm benim tek sorunum yanlizlikmis arkadaş sorunu şu an arkadaşımla beraber gidip gelicez ise çok mutluyum artık kimse laf yapamicak bu arada lcw destek elemanı olarak girdim.
İşte çalışmak istemiyorum içim sıkılıyor özgüvenim yok bende hep yan etki oluyo kendimi çok kötü hissediyorum benim gibi olan varm?