Lütfen yardımcı olur musunuz? Yediklerimi eksiltmeden 10 kilo verebilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
10 kilo bu şekilde de verilir tabii sadece biraz daha fazla sürer.. Ama zararı şu ki süreci olumsuz etkileyebilir, çok büyük ihtimalle sporu bırakırsın ya da spor yapıyorum uğraşıyorum emek veriyorum bari yemeği azaltayım dersin.. İkincisi olursa ne ala ama ilki olursa ki çok büyük ihtimalle olur fazlasıyla geri alırsın.. Bir de yeme düzenini değiştirip yeni düzen oturtmadığın sürece spor yapmadığında yine alacaksın, ömür boyu spor yapmayacaksın ya..
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki ne yapmalıyım sizce?
- +1 yıl
Yeme düzenini günde 2 öğüne çekmelisin, protein ağırlıklı beslenmelisin.. Şeker ve tatlıyı tamamen kesmeli, ekmeği de azaltmalısın.. Pişirme yöntemleri çok önemli, yağ ile pişirilmiş ya da kızartma yememelisin.. Abur cuburu hayatından çıkarmalısın ya da çok çok nadir tüketmelisin 2 haftada 1 ya da 1 ayda 1.. Spordan önce de yeşil çay ya da kahve içmeni öneririm daha fazla yağ yakmanı sağlar.. Her zaman beslenebileceğin bir düzen oturt, sevdiklerinden de ye tabii ama hem az hem de her zaman değil.. Böylelikle sporla diyetle verirsin, verdikten sonra da almazsın..
- Soran+1 yıl
Abi ben ölürüm ölür
- +1 yıl
Hangisi ya da hangilerinden dolayı?
- Soran+1 yıl
Yine de dikkate alıcam teşekkürler
- Soran+1 yıl
2 öğün zor azcık
- +1 yıl
rica ederim kardeşim
- +1 yıl
yani az az yiceksen daha fazla da olabilir öğün sayısı ama birkaç saat hiçbir şey yememek çok faydalı ve hızlandırıyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Yediklerini esit dagitirsin vücuduna sadece sporla yani bölgesel kiloyu engellersin kilo almayi degil
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım teşekkürler
Herbalife beslenme koçuyum, dilerseniz size yardımcı olabilirim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Kalori açığı mecbur olusturman gerek
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Mesela senin günde alman gereken 2500 kalori var. Ama sen bunu 2100 veya 2000 kalori alarak bir açık olusturman gerek ki zayiflayasin tabi sadece bu da değil hızlı olmasını istiyorsan yürüyüş spor vs yapman da gerek
- +1 yıl
Günde alman gereken kaloriyi internetten ogrenebilirsin
- Soran+1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Maalesef öyle bir şey olmaz
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki sağolun
- +1 yıl
Ne yedigine bagli ama cok zor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hmm teşekkürler
- +1 yıl
Yedikleri sen fazlasını yemelisin sporda aslında
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Neler yiyorsun
- Soran+1 yıl
Yani bugün mesela hamur işi yedim
- +1 yıl
Olabilir günde kaç kere yemek yiyorsun
- Soran+1 yıl
3 ama çok acıkırsm 4
- +1 yıl
Bunu 3 den yukarıya cikmaman gerek
- Soran+1 yıl
Yapmaya çalışacağım çok teşekkürler
- +1 yıl
Bölgesel çalışmaya başlaman lazım sabah yurus öğlen spor akşam spor yapman lazim
- +1 yıl
Çok zor
00 Yorumla Sanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Yediklerimden ödün vermeden sadece spor yaparak kilo verebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi