Haftada 4-5 gün 1.5-2 saatliğine spor yapıyorum. Zayıflamak istiyorum ama diyet yapamıyorum. Açlığa dayanamıyorum çok çabuk acıkıyorum. Yediklerime de biraz da olsa dikkat ediyorum. Şimdi ben bu şekilde zayıflayabilir miyim?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
bak ben 56 kiloydum ve boyumda kısa 1.55 falan bende okulda almıstim kiloyu tost falan her tenefus yiyodum boyum kisa oldugu icin beni kilolu gösteriyodu sonra sevgilimle ayrildik aşk acisi ćektim ve iştahım kapandı tabi sigaraya da başlafm ama şu an icmiyorum tabi şu an 47 kiloyum ve boyum 1.57-58 araliģinda gayet disardan bakildiginda güzel fizikli biriyim canimin her istediginide yiyorum abur cubur patates kizartmasi gazli icecekler hamburger falan ama kilomda bir değisiklik olmuyor bu birazda ruhsal bisey yani kendini kabullen sonra aniden diyet yapma mesela bem aşiri yesillik severim en ćok salatada bide eksiyi cok severim cay bardağına azicik limon suyu katip suyla karistirip icerim arada😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Biraz da olsa dikkat edersen zayıflayabilirsin yani aşırıy kaçmazsan ama bir süre sonra durabilir veya çok yavaş zayıflayabilirsin.
00 Yorumla
- +1 yıl
Gerek yok bence diyete. Ben sporun yeterli olacağını düşünmüşümdür her zaman. Çok yeme sadece. Misal, ben hiç önemsemem ne yediğimi, saçma sapan beslenirim, evde düzensiz spor yaparım bir de, bir dumbell ile kol kaslarım oldu gibi hafiften. Yani düzenli çalışınca salonda, yemek anlamsız kalır. Hep beslenme önemli derler sporda. Ama karın kası için, beslenme önemlidir. O kolay olmaz. He, zayıflamak senin amacın, onun için sıkıntı yok. Spor yap, aşırı yeme. Makarna, pilav uzak dur tamamdır.
00 Yorumla
- +1 yıl
Diyet olmadan zor. Aldığın kalorinin altında alman gerek ki bir işe yarasın. Spor + Diyet = İstenilen görüntü.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya zaten günlüj kalori mi geçmiyorum
- +1 yıl
Yani yağlı yemezsen sonuç alabilirsin. Zaten diyet denilen şey de bu. Yediklerine dikkat etmen. Sen alman gereken kaloriyi geçmiyor ve dikkat ediyorsan zaten bir şekilde diyet yapmış oluyorsun. İlla ki bir kibrit kutusu kadar peynir cart curtla uğraşmana gerek kalmıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Kalorisi yüksek yiyecek ve içeceklerden uzak durduğun sürece zayıflayabilirsin. Örneğin kuruyemişlerin kalorisi çok yüksek yememen gerekenler arasında başta yer alıyor. Günde tükettiğin kalori oranı kaybettiğin kalori oranından daha az olmalı bu yüzden kalorisi düşük şeyler ile beslen. Bide yemekten önce veya yemek sırasında su içmek daha çabuk doymanı sağlar. Bunada özen göster.
02 Yorumla- +1 yıl
insan günde hiç spor yapmazsa vücut kaç kalori yakar 1 gunde
- +1 yıl
Kişinin hareket durumuna bağlı ama ortalama olarak 2000-3000 arasında değişiyo
- +1 yıl
ne yediğine ve ne kadar spor yağtığına bağlı. Şu an ki yemek menün atıyorum 3000 kalori ise sen 5000 kalorilik spor yaparsan haliyle ekstradan diyet yapmadan kilo verirsin.
00 Yorumla Once bir ideal kilonu bul sonra spor yap ye hicbise olmaz ideal kilonu bulduktan sonra spor yapiosan istedigini yiyebilirsin dengeler
00 YorumlaDiyet aç kalmak değil ki az ye öğün sayın fazla olsun
Yağlılardan undan tuzdan şekerden uzak durmuyorsan anlamı olmaz00 YorumlaVerirsin ama çok uzun sürede. Yani diyet değil ama düzenli beslenmeden olmaz. Örneğin 4 kiloyu 1 ayda vermek varken 2 ayda verirsin..
00 Yorumla- +1 yıl
Bir yandan alıp bir yandan vericeksin bu sayede hep aynı kiloda kalacaksın zamanın boşa gider yani
00 Yorumla - +1 yıl
zor diyetsiz spor bir işe yaramaz ekmek şeker yağı kesin kesmen lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Diyet saçma zaten, düzenli ve dengeli beslenmen yeterli, ayrıca düzenli spor
00 Yorumla - +1 yıl
Zayiflarsin sadece doğru programlaim sana yardımcı olurum sana fit bir vücuda sahip olabilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
diyet açlık değildir. diyetisyene danışın
00 Yorumla Sanmam. Ustune kilo bile alabilirsin.
00 Yorumla- +1 yıl
Ne yediğine bağlı.. kalorilerine
00 Yorumla Zor diyet %70'i işin.
00 Yorumla- +1 yıl
Diyet yok spor yok eee nasıl olcak bu is
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Spor yapıyorum zaten diyet yapmasam olur mu diyorum. Şu soruları düzgün okuyun.
- +1 yıl
Boy kilo kaç ve neler yiyorsun genelde?
- Soran+1 yıl
Boyum tahminş 1.55 kilom da 52.5. Sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ama ekmek makarna kesemiyorum bir türlü. Tatlıyı tamamen kestim sayılır. Meyve yemeye başladım birde
- +1 yıl
Anladım spor yaptığın için makarna yiyebilirim fakat burda ölçü önemli grmaj ve esmer tahlili makarna seç? Bubskeilde beslenmen kötü değil zayiflarsin
Spor konusunda 390 cevap paylaştı. Yemek yemezsen zayıflarsın. Kural basit.
00 Yorumla- +1 yıl
Zayıflayamazsın oldugun yerde sayarsın
00 Yorumla en azından sıkılaşırsın
00 Yorumla- +1 yıl
zayiflamazsinn yemrgi kisman lazim
00 Yorumla Ac kalmadan zor.
00 Yorumla- +1 yıl
zayıflarsın
00 Yorumla Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. zayıflarsın
00 Yorumla- +1 yıl
zayıflarsın
00 Yorumla evet yzıflarsın