Cok acil arkadaslar.
Benim yillardir bipolar ailem var, ama hepsi bipolar ben bunu her gun goruyorum, ve bende olmaktan korkuyorum. Kendimi kurtarmanin yollari nedir?
Benim yillardir bipolar ailem var, ama hepsi bipolar ben bunu her gun goruyorum, ve bende olmaktan korkuyorum. Kendimi kurtarmanin yollari nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Once kendi düsünceni koru bence canm nasip meselesi arastirdin mi hic doktorlarla konustun mu genetik mi
Genetiğinde var. Sen olmazsın çocuğun olur. Hem geç yaşta ortaya çıkar mı o da var şimdi
Bunu neye dayanarak söyleyip kişinin canını sıkıyorsunuz acaba? Bilimsel bir veriniz var mı? Kendisi olmaz çocuğu kesin bipolar mı olur yani şimdi? Kesin bilgi mi?
Ulaşılması zor bir bilgi değil. Iyi akşamlar
Dolayısıyla tamamen tek bir gene bağlayarak kişiyi tedirgin etmeniz yanlış. Şimdi iyi akşamlar.
@Suuuuuuuuuuuuuu Aynen
Sende de olabilir belli olmaz. Ama yine de bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Yine de kendini öyle olacağına şartlama sonuçta psikolojik bir durum bu.
Bende de vardir kesin, bazen kendimi taniyamiyorum, hersey guzel iken bazen aglamak ihtiyac veya uzgun omak ihtiyac buluyorum
Bak dediğim gibi bende de var kesin deme asla. Bu tamamen psikolojik bir şey. Kendini bu şekilde inandırırsan gerçekten öyle değilken bile öyle olursun
tamam ama dayanamiyorum artik, ben yapamiyorum. deli hastanede hissediyorum kendimi evde oldugumda... iyi ki calisiyorum, ama yinede olmuyor yani
İstanbul'da yaşıyorsan bir doktor var önerebilirim.
Raporlu mu bu rahatsızlık? Yoksa tahmin mi?
Galiba herkes ikizler burcu
Kardesimle babamda wardi bizde yok bisey
Kaç yaşındasın umarım geç kalmamışsındır
25 :(
gec derken abla
Bu durumdan korunmak için hani
Nasıl davranıyorlar?