- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Cevap : HAYIR!!!
Din yancılarını sağa çekersek. Verilicek max şey su olur. Sussuz beden uyku moduna geçer yakmaz bişi... Akşama zaten yemeğe girişildiği gibi kan şekeri fırlıyıcağı için bir anda enerji gelicek bu enerji çoğu yağ olarak kalıcak... En aktif olunası zamanlarda susuz olan beden sleep moda geçicek ve akşam da bağırsakları dolurup dinlenen kişi hem kilo alıcak hem gününü verimsiz geçirmesine neden olucak.
Ramazan kadar zararlı dini etkinlik çok sınırlıdır dünyada. Başta zam yağmuru gelir sağlıktan önce cebi delen bir şey 🤷♀️10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beş kilo kadar verilebilir ama hafif ve az yemek yersen ve tatlı yemezsen oluyor bu olay
hafif dediğim çorba salata yoğurt
bol su, şekerli meşrubatlar olmayacak sadece ayran ya da su10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Şöyle bir durum var, eğer 16 saat yemek yenmezse vücutta otofaji adını dediğimiz bir reaksiyon başlar. Hücreler yenilenir ve yağ yıkımı başlar. Ancak iftar ve sahurda tıka basa yenilirse kilo verilemez, aksine kilo alınır. Ancak uzun saatler su içmemek de zararlıdır. Dolayısıyla orucun yararlı tarafı kadar zararlı tarafı da var.
Bu yüzden bazı insanlar aralıklı oruç diyeti uygularlar. Su içerler ancak yemek yemezler.10 Yorumla - +1 yıl
kimisi alır kimisi verir bu senin yapına bağlı birazda.
pek verecek bi halin yok umarım verirsin yinede11 Yorumla- Soran+1 yıl
üzdü :(
- +1 yıl
Tabikide vermek mümkün! Sahurda istediğinizi yiyin! Iftarda ise sebze ve protein ağırlıklı beslensin! Ekmek yemeyin. Iftarda sonra şekerli beslenmeyin! Bol bol su için hızla kilo verdiğinizi fark edeceksiniz...
20 Yorumla - +1 yıl
Sadece su ve çorba içersen verebilirsin diye düşünüyorum ben yinede benim ipimle kuyuya inilmez sadece öneri
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben geçen sene üşendiğimden sahurda sadece su içip yatıyordum iftarda da bir tabak yemek yiyordum ama tatlıya çok düşkünüm her gün yemişimdir ona rağmen 6-7 kilo vermiştim.
10 Yorumla evet kilo veririz ama kilo vermek icinde oruc tutmamaliyiz
10 Yorumlaİftar zamanından sonra düzensiz beslenme de kilo aldırır.
10 YorumlaGenelde uzun süre yemeyip birden yemeğe abanmak kilo aldırır
10 Yorumla- +1 yıl
Verilir tabi ben geçen ramazan çok vermiştim ama bu ramazan verebilir miyim bilmiyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Şu vücudu güzel bulmayan tek ben miyim balon gibi 😕
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben neredeyse her gün tatlı yediğim halde vermiştim
10 Yorumla Orucu bu amaçla tutuyorlarsa bir sevabı kalmaz.
21 Yorumla- Soran+1 yıl
işin sevabına günahını sormadık
Ben zaten zayıfım. Kilo problemi olanların da çok verebileceğini düşünmüyorum. Çünkü Ramazan boyunca genel olarak daha az aktivite yapıyor insanlar.
10 Yorumla- +1 yıl
Geçen sene ramazandan sonra 4 kilo ver mişim :(
10 Yorumla - +1 yıl
iyi bir sporla ancak..
10 Yorumla - +1 yıl
Ben alan tarafım ya
10 Yorumla - +1 yıl
Veriliyor valla
10 Yorumla saçmalık
10 YorumlaEvett
10 Yorumla- +1 yıl
Verilir.