İlk koyduğum 20 gün öncesi bu son ikisi yeni. Spor ve diyetle Toplamda 8 kilo verdim ama bir haftadır hayvan gibi yedim 2 kilo aldım. Bu arada flörtüm sayesinde kilo verdim. Adam gelecek bikac güne ilk buluşma olacak benim motivasyonum düştü nedense yiyorm engel olamıyorum kendime bu Arada 2 aydır görüşüyoruz yüz yüze gelince sevgili olacaz gibi her neyse sorun kilom. 163 boy 79 dan 71 e düşüp 73 oldum şu an. Çok mu kötüyüm?
Gelişme var. Sabah aç karnına 1 bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp iç. Acıkınca da diyetinin dışına çıkma tut kendini. Kahve içebilirsin bu senin açlığını yatıştırır. Şeker zaten düşmanın. İdeal kilon 55 (1-2 kilo önemli değil). Böyle devam et. Bravo 👏🏻👏🏻
Kızımmm belin ne kadar incelmiş görmüyor musunnn helal olsun bak lütfen biraz daha ver güzel kızsın 2 kilo aldın diye üzülme ödem o yine verirsin 65 olsan çok çok iyi olur ben de 30 kilo verdim bir 10 15 kilom kaldı valla bana da iyi motivasyon olsun devamm böyle sakın bırakma
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam devam ediyorum şu saatten sonra😊😊 Veririz evet yeter ki bırakmayalım motivasyonumuz düşmesinnn
Hırs önemli bak. Ben bir adam için bunları yapacağımı da tahmin etmezdim ama çok beğeniyorum onu. Şimdi diyette ben ilk hafta sadece 3 ymk kaşığı yemek be 4 ymk kaşığı yoğurt yedim sonradan tamamen kestim 4 5 gün bişey yemediğimi biliyorum
Ayy sorma az önce bozdum nduhdjdudj yulaf lapası yapıyorum kahvaltı da ya da omlet vs akşam yemeğini de evde ne varsa mesela taze fasulye var yanına yoğurt çorba varsa içerim veya salata bu şekilde ayrıca gün içerisinde kahve yeşil çay soda su tüketiyorum
Bence yemeği bir an önce kesmelisin eski haline çok kısa süre içerisinde dönersin. Halen var vir şeyler o yüzden biraz daha mücadele edip kilo verirsen daha iyi sonuçlar alabilirsin
İlk resimde evet kilolusun ama sonra çok güzel vermissin bende eskiden biraz kiloluyudim ama şimdi baya verdim umarım sende en yakın zamanda istediğin kiloyu ulaşırsın sadece şu an daha fazla yapma kendini germe ve daha sağlıklı beslenmeye çalış bence sevdiğin kişi seni begenecektir her şekilde.🌸
problem senin kemik yapın ve fizyolojin bunlar değişmez seni beğenen böyle beğenmek zorunda zaten seni bedenin üzerinden değerlendiren biri bil ki yanlış kişi
Kötü gözükmüyorsun. Bence kıyafetletle daha iyi ola bilir. Hem de 2 güne sporla birazcık da kilo vere bilirsin. Zaten sen kendini güzel hissedince her kes seni güzel görücek.
Merhaba, ilk resimlerine göre gayet farketmiş 8 kilo sende. Basenlerini biraz daha toparlayabilirsen ki bence bunu yapabilirsin, gayet güzel bir fiziğin olabilir☺️
Ne berbatı sadece biraz egzersizle sıkılaşacak sonra hiçbir sorun yok hem senin basenlere laf ederse olduğun gibi kabul edecek birini bulman zor olmaz 😉
Öyle mi diyorsun 😇 ya zaten ben balık etli seviyorum dedi ama aşırı değil işte basen de severim ama aşırı değil hep bunları söyledi. Yüzümü beğendi yüzüm güzel allahtan 😀😀
Kilo alınır verilir çok takılma zaten. Yüzünü göremedim ondan bir şey diyemem ama sen kendin beğeniyorsan yeterli onaylamam için 👍 ben olsam böyle sevgilim olacak diye koşarak gelirdim buluşmaya daha neye laf edecek 💯
Hayır çok iyi ilerliyorsun bence, stres yapma ve kimse için değil kendi hayatın için bunu yap. Seni beğenen her şekilde beğenmeli önemli olan senin bedeninle mutlu olman 🙂
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama ben daha kendimi beğenmiyorum flörtüm mü beğenecek yani🙁 bundan dolayı üzülüyorum
Seni beğendiği için flört ediyordur zaten bir de böyle düşün 😊 hem her şey dış görünüşle etkilenmek demek değil ki belki karakterin senden hoslanmasina etki etti 🌸 ama kendin eğer değişim istiyorsan bunu birden zorunda olduğunu hissettigin için değil, yavaş yavaş keyif alarak ve değişimini keşfederek yap 😇
Malezya'dan gelen mucizevi ürünlerden sonra kendim de doğum kilolarımdan hızlıca kurtuldum. Inanın, yenileneceksiniz. Ilgilenirseniz seve seve sizinle ilgilenirim
Zaman zaman bunları yaşaman normal. Kilo once hizli veriliyor sonra sıkılasma başlar ve yavaşlar. Spor ve beslenme, olacak bu iş. Eger seni beğenmeyen varsa moralini bozma sen hayat disiplini yap bunu.