Sürekli tartılmak bir noktada hastalık ve takıntı haline geliyor.

Uzun zamandır tartilmadim
Görüş
47Görüş
En son ne zaman tartıldığımı hatırlamıyorum bile fakat zaten kilo verip alan biri değilim, uzun bir zamandır 40 kiloyum ve bence de sürekli tartılmak kesinlikle bir süreden sonra takıntı haline gelebiliyor...
Ben zaten tartı gibi ölçüp tartıyorum kendimi. Mutlaka tahminim doğru çıkar. Bu aralar tahmin etmekten korktuğum için tartılmıyorum da 😄
2-3 ayda bir ancak.
Her gün tartılırdım 2 aydır bıraktım tartılmayı sinirim bozuluyor
Kasap komşum var baktım kiloyu tam söyler🤣 Tartıya gerek yok 😊
Moralimin bozulmasını ne zaman istersem. Gerçi moralimin düzgün olduğu bir gün de yok o ayrı
Yılda 3,4 kez belki en son 2 ay önce tartıldım işte
4 ayda bir tartılırım 50 kiloyum her seferinde 58 54 derken 50 çıktım
Hızlı bi şekilde kilo vermeye çalışıyorum o yüzden her sabah bi yokluyorum tartıyı 🤣🤣
Her gün tartılmak yanlış ama strese sokarsın vücudunu haftada bir en doğrusu
@öylesinebirisiigg kafaya çok takiyorsan öyle ama takmıyorsan sıkıntı yok 😉
Ne bileyim bu tür mevzular açılınca "hani bakalım" gibi laflar da ortaya dökülünce ben de bi bakıyorum
2-3 ayda bir anca. Zaten kilom sabit olduğu için pek bir değişim olmuyor. 68-70 arası gidip geliyorum..
1 ay öncesine kadar nerdeyse her gün tartılıyordum. Ama 1 aydır falan bıraktım sık tartılmayı. 10 günde 1 falan tartılıyorum artık
Dün diyetisyende tartıldım.15 günde bir kontrole gidicem anca o zaman tartılırım. Sürekli tartıya çıkıp psikolojimi bozmak istemiyorum.
😄
Selam gadası 🙃
Her zaman değilde ara sıra yaparım. Geçen gün 94 kiloya çıktığımı gördüm. Bu yaz bayağı kilo vermem gerekiyor.
Aydan aya bir kere tartılıyorum benim için bu yeterli oluyor
Uzun zaman oldu tartılmayalı onu da halledeyim inşallah.
Ben hiç tartılmıyorum 😂 Beslenmeme dikkat ediyorum çünkü.
Günlük olarak sabah 87 akşam 90 😄dolar gibi benim kilom sjsj
Spor yaptığım için her ay düzenli olarak tartılırım.
Tartıyla göz göze gelince. Kilo sorunum olmadı çok şükür.
Kilom pek değişmiyor senelerdir 52,51
Sabah aç karnına ara sıra tartılırım
En İyi Görüşler