Merhaba, aslında kafa dengi biri olduğu zaman dertleşmek çok iyi oluyor ama dertleşmek tek taraflı olmamalı. Yani sadece bir taraf konuşacak, karşı taraf ağırlıklı olarak dinleyici olacak ve susup onu dinleyecek veya susmasa bile verdiği önerileri derdini anlatan kişi hayatına uygulamayacak, yani derdini dinleyeni laf olsun diye dinleyip önerilerini kulak arkası edecek. Hayır böyle bir şey yok. Bu dertleşme karşılıklı olmalı. Eğer derdinizi anlatıyorsanız aynı şekilde karşı taraf da size sorunlarını veya konuşmak istediği konuları anlatabilmeli ve verdiği önerileri merak edip hayatınıza uygulama konusunda da kararlı olmalısınız. Tabii ki her önerisine veya sunduğu her çözüm yolunu uygulamak zorunda değilsiniz, nihayetinde son kararı siz vereceksiniz ama dediğim gibi daha söyler söylemez de bir ön yargı besleyerek tamamen rafa kaldırmamalısınız. En önemlisi de bunu anlattığınız kişi, yarın bir gün sizi bu yönlerinizden vurmayacağına inandığınız birisi olmalı ki anlattıktan sonra pişman olacak duruma gelmeyesiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Her gün dert dinlemekten dertleşmeyi isteyecek heves kalmıyor. Herkes mutsuz, herkes konuşacak birilerini arıyor. Onlara kıyasla daha iyi durumda olunca dinleyen taraf olmaktan öteye geçemiyorum.
Aslında tek ihtiyacım olan şey bu; birine hiçbir endişe duymadan rahatça içimi dökebilmek. İçimi birine açınca her şey daha iyi olacakmış gibi geliyor bazen.
Aslında bu güzel birsey insanın üzerindeki negatif yükü azaltır.. Aradaki fark herkesle oturup dert anlatılmaz her arkadas dost degimize anlatılmaz cünkü yaranı kime gösterirsen ilk ordan vurur seni..
Kendime çok yakın birisi hissetmem lazım karşımdakini onun dışında da yazı yazarak kendime anlatırım sonrasında okur silerim neden silme gereği duyuyorum hiçbir fikrim yok 😂
Ya cok yükseldi ama şöyle diyorum ona bakarsan bitcoin 30 bin oluncada cok yükseldi dedik 50 bin oluncada dedik 63 e kadar cktı hala cok yüksek diyoz ama belki 100 bin olcak... bitcoin %10 artınca diger coinler %20-30-40-50 artıyo cok daha fazla artıyo... ama işte ac gozluluk yapmamak ve nereden gireceğini bilmek gerek kesinlikle
Kelin ilacı olsa kendine sürermiş 😂 ben cok sabırsız bir insanım cidden bu tarz seyler bana gore degil ama yinede takip ediyom.. ben zaten iddaadan geçtim borsaya. İddaacıları bilirsin günlükcüdür günlük kıpon ya yutar ya tutmaz.. bu anassını sattımı borsasında haftalarca yerimde saydıgımı bilyom😂
İddadan iyi yine ahahahhs o çok kötü bi batak ya kazandırdığını da sanmıyorum. Daha çok yoluyo insanları öyle gördüm.. Güzel şeyler olur umarım 😃😃 bol şans