Seçenek ne kadar fazlaysa o kadar kararsız kalınır. Ben genel olarak net bir insanım ama herkes olduğu gibi ikilemde kaldığım da oluyor. Bu durumlarda iki seçeneğim varken hızlı karar veririm veya oo piti piti yaparım
Evet. Daha az önce kaldım mesela paket mi yüklesem arkadaşıma hediye mi alsam kıyafet mi alsam yoksa hiçbir şey yapmasam mı 😂 Sonuç olarak paket yükledim telefona, kaldı 170 tl ama keşke arkadaşımın hediyesini alsaydım, uzun zamandır görüşmüyoruz uzaktayız diye ve buluşmak için şart koydum hediyeni aldıktan sonra diye 😂 Seçenek çok olunca insan şaşırıyor neyi yapacağını hangisinin doğru olacağını. Neyse çok azıcık daha erteleyip alayım hediyesini 🙂
1
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Sanırım seçenekler coğalınca bu durum oluşuyor anladım. Arkadaşın düşünmen ne hoş. tabi hediyeyi iyicene düşünüp karar vermek daha iyi.
Sorma ya, terletiyor bu iş adamı. Çocuk aldı iki yılın şerefine geçmiş doğum günü ve öylesine ek bi hediye de, şiir kitabı seviyor aldım güzel bi tane ama diğer hediye konusunda aşırı kararsız kalıyorum. Mükemmeli arıyorum ve mükemmeli bulmak çok zor..
O kadar çok kalıyorum ki, ne yapıyorsun ya sen diyebilirsin bilsen 😂
Fakat en iyisini yapma güdüsü buna sebep oluyor. Bir de artık herhangi bir konuda tek bir doğru olnuyor bazen. Bitden fazla oluyor ve hangisi olduğunu seçemeyince sonuç da bu oluyor 😀
Çok zorlayıcı bir şey, tavsiye etmiyorum jdkdk
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Bak onu diyebilirim : )
İşte neden o en iyisini yapma güdüsü var onu anlamıyorum o his dünyalı olamaz : )
Elbette bazen pek çok seçenek olabilir.
Tavsiye etmesen sanki kalmayacağım bu ikilemlerde : )
Deli iblisin dönüşü , kılıç kralın fantezi dünyası, testere adam, bilge okuyucunun bakış açısı, Time Limited Genius Dark Knight , makoto koneshiro, The Disaster Class Hero has Returned.
Odin'in Varisi ne başladım bugün, çoğu seri güncel olduğu için unutuyorum sonra site site geziniyorum görünce devam ediyorum xd Testere adam dediğiniz Chainsaw man mi? Ben onu Power dan sonra bıraktım ya 😅
Secenekleriniz cok olduğu icin böylesiniz esasında tek bir secenek olsaydı bunu yaşamayacaktınız. Stres değilde sevinin. Hangisi size bir şey katacaksa sizi daha mutlu edecekse onu secin veya seçmeye çalışın.