Abi kira duruyor, elimde kuruş para yok anam gelmiş zar zor kahvaltılık aldım çalışıyorum şükür ama giden 9 bin parama acıdım benim dertler bitmiyor kim benim gibi ya 🙂🥲🥲
Sizin de bazen bütün dertler üzerinize üzerinize geliyor mu?
Allah kolaylıklar versin inşallah ama şu yönden bak en azından kendi paranı kazanacak kadar sağlıklısın maalesef onu yapamayanlarda var o yüzden bu halimize şükredip elimizden geldiğince geçinmeye çalışmalıyız tekrardan rabbim kolaylıklar verip güzel kapılar açsın 🙏🏻
Benimde 1 milyona yakın borcum var. Ödemeye çalışıyorum. Kazandığımı altın yapıyorum. Altın borcum var çünkü. Altın arttıkça benimde tansiyonum artıyor.
Şu an üstüne üstüne gelmiş gibi hissetmen çok normal, özellikle parada sıkışınca nefes bile alınmıyor 😔 Türkiye’de çoğumuz aynı gemideyiz, yalnız değilsin. Çalışıyor olman, elinden geleni yapman büyük bir güç aslında 💪 Bugünlük hayatta kalmana odaklan, küçük şeyleri bile başarı olarak gör. Bu dönem geçecek, sen şu an sandığından daha dayanıklısın 🍀💛
Tamam işte ay sonu geldi maaşlar yatması gerekirken gitti kayboldu ben işi bırakmıştım bir ay sonra yarım kalan paramı almam gerekiyordu hatta bir çok kişiyr parasıni vermedi