Kişilik & Karakter Size de bazen bir bunalma geliyor mu? YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Kendimi çok daralmış, mutsuz ve yalnız hissediyorum.Bu histen nefret ediyorum. Eskiden kalkıp bu durumlarda bir kahve biraz çikolata yerdim. Balkonda hava alırdım. Artık o da lüks oldu.💔Bıktım. Size de bazen bir bunalma geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bazen oluyor illaki insanız sonuçta, insanın hergün ruh hali aynı olmuyor 0 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl EİG için teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla YorgunBirCicek 1 yıl Rica ederim 🌺❤️🌸🙏🏻 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kedi resmen secde etmiş gibi 0 3 Yorumla YorgunBirCicek 1 yıl Bence ölmüş merakettimmişte 1 yıl ölse sinir ve kas sistemi gevşer ve bırakır kendisini 😃 YorgunBirCicek 1 yıl O zaman haklısın 😅
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bana her zaman oluyor maalesef 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Genelde öyleyim zaten. Manik depresif ruh hali değişimlerim mevcut. 1 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Evet ama farkettiğim an bir çare buluyorum ona 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Bunalsam dahi su kedicik gibi atamıyorum kendimi yerlere 😀 @YorgunBirCicek 0 0 Yorumla
TunișƼ0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bu yazın bitmesi hiç iyi olmadı mk, gene azer bülbüle bağladık 0 0 Yorumla
Qoper Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl her şey paaalı gotumuzde don olsa lüks püüüü battıyok 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Aşk yokken bunalımdayım! 😅 0 0 Yorumla
saminaalya Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 485 cevap paylaştı. Yaa profilde ki kediye üzüldüm 🥺 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gelmiyor. Sürekli o ruh halindeyim çünkü 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hep bunalımdayım 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gitmiyor ki 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hergün geliyor 1 1 Yorumla Nazello 1 yıl Benimle yeterince vakit geçirmiyorsun o yüzden Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Geliyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar