Allahım sen doğru yolu doğru şekilde göster... ♥️

Allahım sen doğru yolu doğru şekilde göster... ♥️

Bu hissi duymak hissetmek çok normaldir ancak çok sebepsiz ve sürekli rutin olan bir hissiyat duygusu ise... panik atak olmanızdan şüphelene bilinir
Evet, bazen hiçbir sebep yokken içime sessiz bir huzursuzluk çöker… Her şey yerli yerindeymiş gibi görünür ama içimde bir şey eksik, bir şey sıkışmış gibi hissederim. Kalabalıklar yorar, sessizlik boğar, sanki ne yapsam içimdeki o ağırlık hafiflemez. Gülümsemeler yalandan değil ama tam da içimden gelmez. Bazen geçmişin yankısı, bazen belirsiz bir korku, bazen sadece yorgunluk… Nedensiz ama derin bir sessizlik gibi. Anlatmaya kalksam kelimeler yetmez, anlatmasam içimde büyür. Evet, oluyor… Ve işte o anlarda sadece bir nefes, bir sarılma ya da bir anlayış yeter aslında. Ama çoğu zaman, onlar da yoktur.
Bazen hepimizin içine bir huzursuzluk çökebiliyor, tamamen insani bir durum. 🌻 Özellikle durup düşünmek veya hayatın bir anında yalnız hissetmek, böyle bir duygu yaratabiliyor. Ama senin paylaştığın bu manzara, sanki tam da bu hislere ilaç gibi bir dinginlik sunuyor. 🩵 İçinin huzur bulacağı yolları ararken bile, bu güzel anların tadını çıkarabilmen dileğiyle. 💫
Cevap
20Cevap
Bazen içime öküz oturur gibi oturuyor..
Oluyor arada. Birkaç gündür ben de huzursuz, keyifsizdim ama geçer şimdi yavaş yavaş gibime geliyor 😂
Sorman neden bu kadar uzun sürdü 😡
Araba dışında huzursuz eden bir detay yok hayatımda😬
Zaman zaman evet. Nas Felak okuyorum gidiyor.
Evet bu sık sık oluyor dua ve namaz ile ferahlık buluyorum.
Bazen olur böyle durumlarda geçmesini beklemek gerek.
Huzursuzluk değil de bazen bi boşluk hissi geliyor hiçbir yere ait değilmiş hissi gibim
Hayır. Huzursuzluk olarak değil ama “bi
Çapanoğlu çıkacak zarf diye” dediğim olmuştur.
Herkese olur doğaldır. Önemli olan o huzursuzluğu bertaraf edip yola devam edebilmek.
Allah hepimize dogru yola girmeyi nasip etsin evet benim çok oluyor
Bazen değil sürekli çöküyor.
Evet.. su alarale çok fazla hemde 😔
Tsk ederim.. InsaAllah
Eskiden çok sık olurdu şimdi de ara ara oluyor
Öküz oturuyor resmen bazen
Nadiren
Overting geliyor bazen
Bazen geliyor o his bana.
İçim kalmadı o derece
Bazen çöküyor tabii
Evet aynen öyle oluyor banada bazen