Kendim için sonsuz şükürler olsun amin. Kendimi seviyorum ve iyi yönlerim için şükrediyorum. Hatalarımı da müsamaha ile kabul edip kendimi ıslah ederek dönüştürmek benim kendime ait duruşum ve tavrım.. #TubaSueda 🍀
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bu son günlerde aklımı kurcalayan bir şey var. O konu hakkında sürekli kendimle diyolog halindeyim. Diyorum kendime "Dön kendi hayatına, yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Ne inandığına değecek, ne güvendiğine.."diyorum kendi kendime. Ne hayatıma dönebiliyorum, ne de o yolda ilerleyebiliyorum. Korkuyorum.. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.. İşte bu yüzden yakında kendimle kavgaya başlayabilirim.
Kendimle kavga demeyeyim de neden böyle yapmışım diye kendimi bir daha yapmamak adına tembihlediğim anlarım var. O an kızmış kadar oluyorum aslında kendime ama adına kavga diyemiyorum.
Zaman zaman oluyor. Mesela bugün aldığım kıyafet başta üzerime olmuştu. Sonradan beğenmedim. Değişimle uğraşmayıp enişteme hediye edip işin içinden sıyrılacağım. Hazır doğum günü de geldi. 😅
Asıl konu aşamadığımız duvarların olması.. Oralarda gezinenler için zaman sancılı geçer.
Hayır yok, en iyi kendimle anlaşıyorum zaten. Kalbimin sesine aklım her daim uyuyor, insan kendini iyi tanıyınca zaten ters düşmüyor aksine kendi doğrularını oluşturuyor bir şekilde...
Genelde yapmamam gereken bir şeyi yaptığımda kendimle kavga halinde oluyorum. Neden yaptın ki, yapmasan olmuyor muydu sanki diyerek kendime çıkışıyorum.
Her güne bitkin bi' çay varili gibi uyanıyorum. Kendimle derin hasbihaller sonucu ayrılmaz bir parçamız olduklarına karar verdik. Bıraksam gençleşeceğim resmen.
Var keşke şu olmasaydı ya da keşke bana bunu yaptığında azının payını verip yollasaydim hayatımdan insan silmeyi becere bilseydim acımasız ola bilsem dediğim çok zamn oldu