- + Yaşınız kaç olursa olsun bu durumu yaşayanlardan mısınız? Peki sizce bu çatışmanın olması normal midir?

kusak catismasi yasamak cok normal, ama ben yasadigmi dusunmuyorum. uyumlu bir insan oldugumu dusunuyorum. ara nesildeyim, ne simdikiler kadar serbest buyudum ne de bizden bir oncekiler kadar baskici bir ortamda. ailemle bir konuda catismaya girdigimde onlarin bakis acisiyla bakmaya calisiyorum daha cok, oyle baktigimda hakli olduklarini goruyor ve bakis acilarini benim baktigm yone cevirmeye calisiyorum. eger karsinizdaki mantikli insanlarsa az cok ise yariyor bu yontem.
benden bir sonraki nesle, su anda 10 12 yasinda olanlara karsi kusak catismasi cok daha sik yasaniyor cunku gercekten asiri serbest ve bana kalirsa ozguvenli olma adi altinda simarik yetisiyorlar :/ bu durumu dogru bulmuyorum. benim yasim yakin, elbette daha kolay uyum sagliyorum ancak anne babalarinin ne derece zorlandigini görebiliyorum.
Yaşıyorum. Zaten insanlara Z kuşağıyım demem yeterli oluyor çatışmaya girmem için. Bir düşmanlık bir sindirememe var kimse anasının karnından öyle kusursuz falan çıkmadı yargılardıkları kuşakları kendileri eğitiyorlarda bunların farkında değiller. Cehalet kuşağımıyım tamam memnunum bundan, saygısızlığın tavan olduğu bir kuşak mıyım tamam memnunum bundan. Gerek Y gerek X kuşakları olsun insanlar şimdi ki kuşakları kendileri yetiştiriyorlar ormanda Ayılar tarafından büyütülmedik. Sahi bir Ayı tarafından büyütülsem daha güzel olurdu en azından Cehalet dolu toplumla Ayı gibi konuşurdum.
35 sonrasıyla çatışmaya başlıyoruz ergen muamelesi yapıyorlar en kötü bizmisiz gibi cahil diyip duruyorlar eskide kalmiş çoğunun kafası bu kişiler kötü sözlerini eksik etmiyolar üzerimizden
Yaşamıyorum, ben herkese uyum sağlayabilirim, bunun yaşı yok bende. Sadece karakter ve kafa yapısına göre değişir insanlarla çatışma yaşayıp yaşamamam.
Cevap
8Cevap
Yaşamıyorum ama kendimden büyükler ile daha iyi anlaşıyorum her zaman
35 sevmiyorum 😂 değişik algıları var🤔 çok boş yapıyorlar. tabi istisnalar kaide dışı😂
Artı işaretimi çalan KS geri ver😪
🤣
Kuşağı bırakın ben çağ çatışması yaşıyorum 😄 Rönesans döneminde yasamak isterdim bu devir bana göre değil
Yani naparsaniz yapın illaki kuşak catismasi olur teknoloji ve toplum çok hızlı gidiyor ve yetisemiyor insan
Hayır bunu genelde kimseyle yasamiyorum kaç yaşında olursa olsun
Evet. Ailem kendi kuşağını savunuyor. Ben 5-6 kuşak öncesini
Maalesef annrmle cok yasiyorum. Bir turlu anlasamiyoruz. Her gun ayni sey;((
Buna değil cahillik kavramına inanıyorum bişiler sayılar ile alakalı değil
Genelde akranlarımla anlaşamam. Çocuk gibi geliyorlar, düşüncesi karakteri olgun olan insan iyidir.
Hayır tam kararında yaşım her yaşla güzel anlaşabildigimj düşünüyorum ve inanıyorum
Gayet zeki biriyim, yaşamıyorum herkesin seviyesine inerim çoğunlukla 😀
Evet X kuşağı ile Z kuşağı pek anlaşamıyor
Evet yaşamamış yoktur mutlaka
Yaşarsam siyah kusağım var xd
Yanii pek yaşlılara anlaşamıyorum
Yaşıyorum.
Hayirr
Evet
Normal
hayır hiç yaşamadım
Evet, Z kuşaklarıyla
Normal