Ben kız arkadaşımla 4 yıl sevgili kaldım. Arada kıskançlık yüzünden kavga ediyorduk. Son zamanlarda çok sık kavga etmeye başladık. Sebep ise uyandığında aramıyor, ben aramadan asla aramıyordu. Sonra ayrıldık mesajı attı ve ayrıldık. Meğer son 1 yıldır zaten sevmiyormuş. Ayrılmaya korkmuş ve o yüzden konuşmak aramak istemiyormuş. Sonuç olarak depresyon ve hayatı sorgulama noktasına geldim. Çok şükür atlattım
Tartışmayı severim ama bana gelip o anki olay yerine birde geçmişte ki olaylar Dan bahsetmeye başlarsa, sıkıntı. Hiç hoşlanmam. Olay neyse o an orada konuşalım. Geleceğe Bırakmayı sevmem. Bir sevdiğim olsun gerisini sevmeye ihtiyaç duymak istemiyorum
Kavga sevmem hoş değil yapıcı olmaya çalışırım, karşı taraftan aynı özveriyle görmezsem biter o ilişki agresif, asabi ve kavgacı insanlara tahammülüm yok
Bir ilişkim yok olsa bile medeni insan seçimi yapar karşılıklı güzel iyi bir iletişimle orta yolu bulabilecek kadar kendimin farkındayım diye düşünüyorum.
Galiba kavga etmediğim için sıkıntı çıkıyor. En son ilişkimin ayrılma nedenim. Çok sikicisin hiç kavga etmiyorsun dedi Tek düze giden bir ilişkimiz var dedi. Ve engelledi. Galiba çok normal.
O iliskinin tuzu biberi ve hareketidir. Fakat o sıklık olayi genelde ters kutuplarin cekemedigi insanlarda olur. Cekim olanlar kavga da etse duramaz birbiri olmadan