Sağlık Çok kiloluyum, kimseye kendimi beğendiremiyorum. Ne yapmam lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çok kiloluyum hiç bi kız bakmıyor ne yapmam Lazım? Güncellemeler+1 yıl Güncell üşengecim biraz Çok kiloluyum, kimseye kendimi beğendiremiyorum. Ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
trobe Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Zayıfla knk şişman adamı ben bile sevmiyorum tokatlayasim geliyir 3 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla
mutsuzsincapb Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Kızlar için veya bir başkası için değil. Kendin için kilo verip ideal kilona erişmen gerek. Sağlığın için. 2 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sağlıklı beslenip spor yapabilirsiniz. Ama önce ozsayginiz. icin başkaları ne der die değil. Kilo verdikçe eminim ozguveniniz artacaktır...☺️ 2 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kilo vermen lazım acilen. Üşenmek yok. Beğenilmek istiyorsan hareket geç. Ya da hiçbir şey yapma sızlanmaya devam et. Seçim senin. 1 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birisi beğensin diye değil sağlıklı olup kendinizi iyi hissetmeniz için kilo vermeye çalışın 1 0 Yorumla
Mirkov Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Zayiflamak mi lazim acaba hocam 1 2 Yorumla Mirkov +1 yıl Herkes üşengeç ama biraz sabredip sonuçlarını almaya başlayınca emin ol daha aktif ve istekli olucaksın bana güven ama önce kendine güven kilo kader değildir ! Yorumla Soran +1 yıl Haklisın reiss Yorumla
Lossseer Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kilo vermen lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kilo verdiktwn sonra olur mu birşeyler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Spor yap 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Üsengecim biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mecbur basliycan bi yerden Yorumla Soran +1 yıl Haklısın 3 ayda 20 kilo verilirmi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatlikla verirsin Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında fitnes a gidiyordum ama üsengeçligimden 2 aydır gitmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basla yeniden Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum kendimi hazır hissetmiyor gibiyim ama üşengeclikten oldugunun farkındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardesim hayat senin keyfin bilir Yorumla
bıktıkyaaartik Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kilo ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklisın vermem şart verince kızları odagını çekermiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zayıfla knk şişman adamı ben bile sevmiyorum tokatlayasim geliyir
🤣
Kızlar için veya bir başkası için değil. Kendin için kilo verip ideal kilona erişmen gerek. Sağlığın için.
Sağlıklı beslenip spor yapabilirsiniz. Ama önce ozsayginiz. icin başkaları ne der die değil. Kilo verdikçe eminim ozguveniniz artacaktır...☺️
Kilo vermen lazım acilen. Üşenmek yok. Beğenilmek istiyorsan hareket geç. Ya da hiçbir şey yapma sızlanmaya devam et. Seçim senin.
Birisi beğensin diye değil sağlıklı olup kendinizi iyi hissetmeniz için kilo vermeye çalışın
Zayiflamak mi lazim acaba hocam
Herkes üşengeç ama biraz sabredip sonuçlarını almaya başlayınca emin ol daha aktif ve istekli olucaksın bana güven ama önce kendine güven kilo kader değildir !
Haklisın reiss
zayıflayamıyor musun
Yok
Kilo ver
Kilo vermen lazım
Kilo verdiktwn sonra olur mu birşeyler
Spor yap
Üsengecim biraz
Mecbur basliycan bi yerden
Haklısın 3 ayda 20 kilo verilirmi sence?
Rahatlikla verirsin
Ya aslında fitnes a gidiyordum ama üsengeçligimden 2 aydır gitmiyorum
Basla yeniden
Bilmiyorum kendimi hazır hissetmiyor gibiyim ama üşengeclikten oldugunun farkındayım
Kardesim hayat senin keyfin bilir
Kilo ver
Haklisın vermem şart verince kızları odagını çekermiyim