Çok küçüklüğümden beri devam eden uyku problemimi nasıl çözebilirim?

merhaba. ben çok uzun zamandır düşünmekten uyuyamıyorum. ne düşündüğüm konusunda en ufak bir fikrim bile yok konudan konuya atlıyor sürekli. daha önce depresyon atlattım su an tekrardan bundan şüpheleniyorum ama psikologa gidemiyorum çünkü cok pahalı. ve uyku sorunumu cozmedigim surece hicbir sey yapamıyorum. yapmam gereken cok sey var ama ben yataktan bile cikamiyorum yorgunluktan. ozellikle geceleri hiçbir sekilde uyuyamiyorum. kendimi gunlerce uykusuz biraksam bile gece saatlerinde uyumak mumkun degil benim icin. bayilana kadar uyuyamiyorum eger biraz kendimi zorlayip ertesi gune kadar uyanik kalirsam da yorgunluktan uyuyamiyorum. artik vucudumun her yeri agriyor. hicbir sey yapabilecek enerjim yok. tum her şeyimi aksatiyorum. sinavlarima calisamiyorum ki sinav gunum geldiginde yataktan kalkip gidebilecegimi bile sanmiyorum. uykusuzluk beni depresif ve asiri agresif yapiyor. lutfen yardim edin artik kafayi yemek uzereyim. dun sadece 2 saat uyumama ragmen (08.00-10.00 arasi) hala uyuyamiyorum saat tekrardan 8 oldu ve kendimi zorla erken kaldirmazsam da aksama kadar uyuyorum. bu sefer uyudugum icin pismanlik duyuyorum. hicbir seye tahammulum kalmadi yalvaririm yardim edin.
Çok küçüklüğümden beri devam eden uyku problemimi nasıl çözebilirim?