Bu dediğini o kadar çok denedim ki gün içinde bayılıcak kadar uykum geliyor kendimi zor tutuyorum akşam yatağa bir giriyorum sabaha kadar gözlerim açık yine
Farklı sebepten psikiyatriye gidiyordum verdiği ilaçların hepsinin yan et uykuydu fakat asla işe yaramıyordu daha sonrasında bunu anlatınca uyku ilacı verdi ve etki etmediği halde 3 taneye kadar içebilirsin dedi 5 tane içtiğimi hatırlıyorum yine işe yaramadı
Valla hatırladığım kadarıyla 10 yaşımdan beri falan ortaokul döneminde bile gece uyuyamıyorum diye uyumadan giderdim okula okul çıkışı uyurdum lise ve üniversitede böyle geçti
Birde bir şey daha psikiyatrik ilaçlar çabuk etki göstermez, en az 3 hafta aksatmadan düzenli kullanmak gerekiyor, uzun bir süre (aylarca) ilaçlarla uykunu düzelttikten sonra ancak ilaçları bırakabilirsin, ama eğer en başından ilaçları etkisiz bulup bıraktıysanız tabikide işe yaramaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 gün aşırı uykusuz kal, öyle olunca zaten 10-11 gibi sızıyorsun.
Bu dediğini o kadar çok denedim ki gün içinde bayılıcak kadar uykum geliyor kendimi zor tutuyorum akşam yatağa bir giriyorum sabaha kadar gözlerim açık yine
Psikolog ya da psikiyatıra gittin mi hiç? Bunun tıptaki adı insomnia
Farklı sebepten psikiyatriye gidiyordum verdiği ilaçların hepsinin yan et uykuydu fakat asla işe yaramıyordu daha sonrasında bunu anlatınca uyku ilacı verdi ve etki etmediği halde 3 taneye kadar içebilirsin dedi 5 tane içtiğimi hatırlıyorum yine işe yaramadı
Ağır bir vakasın anladığım kadarıyla, bu sorun ne zamandır var?
Valla hatırladığım kadarıyla 10 yaşımdan beri falan ortaokul döneminde bile gece uyuyamıyorum diye uyumadan giderdim okula okul çıkışı uyurdum lise ve üniversitede böyle geçti
Birde bir şey daha psikiyatrik ilaçlar çabuk etki göstermez, en az 3 hafta aksatmadan düzenli kullanmak gerekiyor, uzun bir süre (aylarca) ilaçlarla uykunu düzelttikten sonra ancak ilaçları bırakabilirsin, ama eğer en başından ilaçları etkisiz bulup bıraktıysanız tabikide işe yaramaz.
6 ay kadar kullandım
Anladım, psikiyatrinize düzenli gidin ve en önemlisi verdiği ilaçları düzenli kullanın, ben bir uzman değilim , doktor size yardımcı olacaktır.
O bende de var, muhteleme bünye alıştı. Kahve ve çaya bağlıyorum ben artık.
Valla ben ikisini de sevmem dediğin gibi sanırım vücut buna alıştı
Bitki çayları dene uyumadan önce
Papatya denemiştim olmadı pek bir etkisi
Stresli bir insansan gayet normal
Tr şartlarında stressiz genç mi var sayın görüş sahibi :(((
Kimisi dünya yansa umrunda değil
Onların kafa yapısı bize geçsin ya en azından bir süre rahat uyuruz
Billie eilish dinle
Billie eilish Azer bülbül lovely düeti de olur mu?
Aynen
Teşekkürler hemen dinliyorum
Bendede var