Kilom 105...
3 ayda 30-35 kilo verilir mi?
Kilom 105...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 205 kiloyla o kadar kilo veremezsin. Açık söylemek gerekirse sende kas yok full yağsın. Kilo vermen için kasların yakması gerekiyor. 1 yılda anca o kadar verebilirsen iyi. İlk 1 2 ay hızlı kilo verirsin doğru ama o yağ yakmaz sadece Vücudundaki suyu veriyorsun zayıfladım sanma o verdiğin kiloyla asıl mevzu ondan sonra başlıyor ben 120 130 civarından düşmüştüm sağ ayak çapraz bağlarım koptuğu için 2 yıl sürekli oturmak zorunda kaldımdığından dolayı aldıydım kiloyu 130 kiloda yağ oranım %28 di 1 yılda %14 e indim 90 kiloya düştüm kas oranımı arttırdım 194 boyunda olduğum için 90 kilo benim için çok iyi %14 yağ oranı ile. Ve ben 1 yılda o kadar verebilmek için baya kelimenin gerçek anlamıyla götümü sıktım yani. Bir anda her şeyi kesip günde 5 6 saat spor yapıp verdim. Umudunu kırmak istemem ama işin güçün olmayacak falanda tüm günü spora vericen üstüne sürekli o açlık hissiyle durucaksın gün içinde senide çok değiştiriyor sürekli açlık hissiyle karnının yanması. Yemekleri tuzsuz şekersiz yemek. Yemeğide ara öğünsüz yumurta ve tavuğa indirgedim ben ekmek yok peynir lor peyniri o kadar sıfır yağ. Tavuğu tavada kızartıyordum 1 kaşık yağ ile tuz yok baharat yok. Yaptığım sağlıksızdı ama en hızlı öyle kilo veriliyor. Spora başlarsan sakın sürekli koşma. Koşmaktan çok ağırlık kaldırman gerekiyor salonda olan o sığır hocalar geçirir başına koşu bandının 2 saat koş sonra yanıma gel der. S. et onu direkt git ağırlık kaldır. Ağırlık kaldırmanın sonrasında 1 saat koşu sonra 1 saat kardiyo hareketleri. 205 den ağırlık kaldırmadan düşersen her yerin sarkar memelerin karın bölgen kolların bacakların ameliyat olmak zorunda kalırsın ağırlık kaldırarak en aza indirirsin o sarkmayı. Süt ürünlerinden uzak durman lazım birde deriyi kalınlaştırmaması için. Günde 4 5 litre full su içiceksin aç karnına su içmekte çok zor oluyor. Anlayacağın kolay gelsin şimdiden sana :D
105 i sonradan gördüm :D yağ-kas oranını ölçtür kasların günlük olarak yaktığı kaloriyi hesaplat ona göre günlük 1200 kalorilik ya da 1500 kalorilik diyet hazırla kendine. Hem yiyim hem kilo veriyim dersen çok uzun sürüyo açlık grevi gibi düşün Kaslara sadece protein verip sıfır yağ vericen yağları yakıcan
Ben 2 ögün yerken veriyordum başladıgımda yani dedigin gibi tuzsuz protein ayrımı yaparak ve kan grubuna göre beslenerek vermek daha saglıklı oluyor benim için amaa devam ettiremedim işte bu 2 ay 2 ögin yiyerek bi 25 filan verebilirsem ramazandada tek ögünle mecbur bi 10 filan verebilir miyim acaba?
ben ramazanda kilo alıyorum hahaha :D oruçta tutmuyorum ama bizimkilere ayıp olmasın diye yemiyoruz su içiyorum sadece akşam yemeğine oturunca insan gibi yenmiyor. Kahvaltı şart olmuyor yoksa bende
Cevap
8Cevap
ben ayda maksimum 10 veriyorum. 3 ayda değil ama 6 ayda falan 35 verdiğim de oldu. ilk zamanlar hızlı gider kilo sonra yavaşlar
1 ayda veren var o kiloyu. Karbohhidrat yok yağ yok sadece protein yiyeceksin. Ve sebze. Sebze
1 ayda derken kaç kiloyu?
tehlikeli bir olay o kadar fazla kiloyu o sürelerde vermek.. organlar zarar görebilir
İlk zamanlar daha hızlı kilo verirsin sonra yavaşlar, 1 ayda 8 kilo vermişliğim var düzenli beslenip su içmeye özen gösterip bir de yürüyüş ve spor yaparsan verebilirsin ama hızlı kilo vermekte iyi değil sağlığını olumsuz etkileyebilir
kolaydiyet. net den öncelikle bi diyetsiyen al. sonra da sıkı bir programa dahil ol. belki 35 olmaz 25 olur. ama en doğru diyet yöntemi budur
150 kilo üzerindeysen verilir
Imkansız sen o kadar kilo ver bende dötümü veririm
205 mi 😕
Hayır 105 olucaktı uanlış yazmışımm
Öyle verirsen sağlıksız olur
Hastalığın falan mi var neden bu kdr aldin
Pandemiden yaa birden olsuu maleseff
Kaçtın önceden
Sana yardım etmemi istermisin
verirsin
Disiplinli olacaksi fakir gibi yasiyacaksin
Zor değil