Covid 19 oldum ve filyasyon ekibi gelmedi, ilaç vermedi bu durumu yaşayan var mi?

24 yaşındayım ve bugün grip geçiriyorum emziriyorum diye ilaç yazmıyorlar bari biraz serum verin halsizlikten ölüyorum diye hastaneye gittim, onlarda PCR testi sonucuna göre verebilceklerini söylediler ve PCR testi yaptırdım 6-7 saat sonra aradılar ve testimin pozitif olduğunu, ev adresimi istediler, emziriyorum çocuğa bı zararı var mı dedim yok dediler , ilaç vermicekmisiniz dedim? Siz emziriyorsunuz zaten ilaç verilse bile size olmazda, artık evlere gitmiyoruz ve ilaç vermiyoruz dedi. 10-15 gündür dışarı çıkmadım eşim çalıştığı halde negatif ben pozitif nasıl oluyorum onuda anlamadım.
Çok saçma geldi bana ben 2 doz aşı olduğum halde bu virüse yakalaniyorum ve ilaç verilmiyor, emzirmesem bile verilmiyor.
Boğazlarım sis ve agriyo, ateşim 38.8 , eklemlerim agriyo, ayakta zor durup çocuğumla ilgileniyorum, hele öksürük en can alıcı noktası, napcam bilmiyorum var mı benim gibi bu durumu yaşıyan? nasıl atlattiniz? Ne yiyip içtiniz?
Covid 19 oldum ve filyasyon ekibi gelmedi, ilaç vermedi bu durumu yaşayan var mi?