Anneannem covid geçiriyormuş. Hastaneye ancak akşam saat 9da götürebildik. Yatırmak için. Zaten öğlenden beri hastaneydik ama yaşlı olduğu için hastanelerde surunmesin istedik. Kadın çok ağır hastaydı zaten. Akşam giderken de annem fenalaştı. Bu saattir hastanedeyiz. A101de çalışıyorum. Mağaza sorumlusunu aradım çıkmadı. Bir daha aradım sonradan, ulaşamadım. Mağaza yardımcısına anlattım, konuştum. O da mağaza müdürü ile konuşmuş. Bu akşam ki vardiya gelme yarın sabahçısın demiş yardımcıya. Bende cevap yazamdim. Zaten çok üzgünüm. Canım yanıyor. Bizde covid testi olduk ailecek. Risk var baya. Ki anneannem çok hasta, canım benim. Ölebilir de, durumu hiç parlak değil 😥 Yardımcı yazmış saat 7de sabah gelecek misin diye. Görmedim. Aramadilar da zaten. Akşam hastanede gördüm mesajı. Bilmiyorum duruma göre gelebilirim dedim. O da gelirsin yazmış. O sırada rapor almıştım. Raporum var dedim. Hastayım dedim. Ona durumu açıkladığım halde yazmış "Bu rapor sayılmaz, Yarın öğlen geleceksin ya da istifanı yazacaksın, bı öyle bir böyle diyorsun hangisi doğru, dalga mı geçiyorsun, kafana göre iş yapıyorsun" yazmış. Bana da geldiler. Ben de böyle yazdım.Baksanıza. Benim burada canım yanıyor. Sivrizekanin bana yazdığına bakın!😡Kendisi Allah'ın her günü kibirli kibirli konuşuyor. Bana mobbing uyguluyor. Yarın özellikle sağlık ocağından da rapor alacağım. Aptalın yazdıkları sinirimi bozdu. Sabahtan beri anneannme ve anneme zaten ağlıyorum. Onlar kaldı hastanede. Beni içeri almadıkları için eve geldim şu an. Sabah bir daha gideceğim. Sizce ben bu or****ya ne yazayım? Ağzımı bozdurdu, sinirden ağlamaktan ne yazdığımı da göremiyorum ;(
Güncellemeler
+1 yıl
Kendileri arayıp sormuyor ama. Durumumu açıkladığım halde görmüyorlar ya. Şaka gibi
Ailem hastanelik oldu. Hastanedeyim. Covid riski olduğu için doktordan rapor aldım. Mağaza yardımcısı kabul etmiyor. Yardım?
Ne kadar iğrenç bir insanmış bu ya çok üzücü. Derhal bu msjları ve durumu A101 genel merkezine bildirip onu şikayet ediyorsun.
Bunu her yere dağıtıcam, bu kadar duyarsız ve izansız olunamaz de. Benim raporumu kim olarak ne hakla saymıyormuş, benim yasal hakkım değil mi rahatsızsam rapor almak neye göre bana istifanı yaz diye mobbing uyguluyor kim bunlar de. Derhal bunlarla muhatap olmadan, raporum bu diye raporunu gönder yöneticine.
Genel merkeze de bu mesajlarla birlikte mahkemeye veririm bana mobbing uygulanıyor diye böyle acılı günümde, böyle ruh hastalarını yönetici yapmışsınız diyerek ilet. Kesinlikle korkma en fazla ne yaparlar işten mi atarlar? A101 gibi bir iş bin kere bulursun hiç korkma.
A101 denilen ego yuvası kapatılsın. Geçen girdim bir şey alacam a101'den engelli diye işe aldıkları bir çocuğa bezle yerleri sildirirken gördüm. Çocuk yerlerde sürünüyor. sinirden oranın müdürünü dövecektim.
Bu kızlar çok acımasız ya erkek yöneticiler bende dahil ne kadar insaflı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türkçesi bile yok mağaza sorumlusu yapıyorlar. Gencecik zeki insanları altlarında süründürüyorlar böyle aptalların. İnan ne denir bilmiyorum, zor bir ülke burası
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ailem hastanelik oldu. Hastanedeyim. Covid riski olduğu için doktordan rapor aldım. Mağaza yardımcısı kabul etmiyor. Yardım?