3. Olmadım olmayı da düşünmüyorum kaça kadar gidecek böyle bu iş? İlkokulda olduk aşılarımızı. Kitlesel bir hastalığın son bulması adına bireysel olarak Vücuda bıraktığı etki hiç mi yok. Vitamin değil ki bu 6 ay da bir virüse karşı savaşan virüs salıp Vücuda zarar vermemesinden kim emin.
Ne alaka onu anladın anlamadım. Kastettiğim aşı dediğin 1 kez vurulur kızamık çiçek kabakulak aşısı olduk ilkokulda 1 kere bitti gitti. Bu ne 3 ayda bir aşı ne aşısı yahu
bende olmadım olmayıda düşünmüyorum 3 cü faz çalışması olmamış bir aşı yıda olmam 3 cü faz çalışmasını insanlarda deniyorlar ve ne olacagınıda bilmiyorlar yani kobaysın normalde 3 cü faz çalışması maymun ve fare gibi deneklerde kullanılır ve ne olacağı 3 ya da 4 yıl gözlenir olumlu sonuçlar alınırsa insanlarda denenir ama bunlar insanları kobay olarak kullanıyor benim milletimde uyumaya devam ediyor koşa koşa 2.3.4.5 doz aşı oluyor bedava olunca
Off yemin ediyorum cahillik akıyor ülkeden. Gerçekten sinirim bozuldu yine. Aşılı olan korona bulaştırmıyor aynen aynen. Bu yalana inanmaya devam edin siz. Aşı ol veya olma şunu anlayın ki korona bulaştırabiliyorsunuz o kadar.
Aşılarınız tam mı diyince kendimi hayvan gibi hissediyorum. Aslında normal hissetmem. Çünkü insanlarda hayvandır. Tek farkı konuşabiliyor olmaları. Bu arada evet tam.
3 aşımı olalı 4 ay oldu. Hemen ertesinde de kovid geçirdim zaten. Var olan varyanta göre koşul belirliyorlar ama şimdi yeni çıkacak varyant bakalım nasıl olacak..
peki varolan varyant dediğin şeye AŞI yı nasıl belirliyorlar yoksa aynı aşıyı dayayıp geçiyorlarmı? eger mutasyon oluyorsa aynı aşının hepsine etki ettiğini nerden biliyorsun
evet hafifliği doğru habire haberlerde 4 doz aşısını olup hafif ölen insanların haberleri dolanıyor geçenler de 4 doz aşı olmuş profesör hafif ölmüş duydun mu onu
Bunu kimsenin bilmemesi çok şaşırttı beni. Arkadaşlar aşı kovid olmamızı önlemiyor sadece hafif atlatmamızı sağlıyor. Bir süre sonra herkesin aşısı tam olucak herkesin vücudunda bu virüse karşı antikor oluşucak. Yani kısaca korona asla bitmiycek, sadece bir süre sonra grip gibi basit bir şeye dönüşücek çünkü herkesin bağışıklık sistemi bu virüsle savaşabiliyor olucak. Aşı karşıtları en çok kendini tehlikeye atıyor. Ayrıca aşıyla çip yereştiremezler beyninize merak etmeyin, öyle bir teknoloji daha yok.
2 günde AŞI nın üretebileceğine bilim dedin teknoloji dedin inandın ama çip takamazlar diyorsun AŞI içinde olan nanopartiküler parçacıklar var onların ne olduğu hakkında bir bilgin var mı ha bu arada evet AŞIyla çip takmadılar. ama o nanopartiküler dedikleri parçacıklar grafen ve nano teknolojiyle MAC adresi tanımlandı vücuduna ben denemesini yaptım istersen sende yap eline çin malı telefon al bitane özellikle aşının içindeki o nanopartiküler parçacıkların üretildigi teknolojiyle üretilmiş telefonların bluetooth unun açınca bir sürü değişik numara göreceksin (4A:5C:7P:22:6G ) bu tarzda bu tarz numaralar mac adresidir bilgisayarında da vardır. mac adresini arattır görürsün. ÇİP lere gelince çok uzakta değil yolda geliyor bi kaç doz daha aşı olun sonra bu çipler sizi koronadan daha iyi korur diyerek çiplemeye başlıyacaklar.
Nasipse cuma günü 3. doz biontech aşımı olacağım bu lanet olası virüsü ancak aşı olarak yenebiliriz tabiki maske mesafe hijyen kurallarına uymamız gerekiyor ayrıca hes kodumu süreli olarak almıştım geçen gün baktığımda süresiz yazıyordu artık böyle mi olacak
virüs mü hani nerde ben hiç aşı maşı olmadım korona ya da yakalanmadım. bir film dönüyor film bitip gözünüzü açtığınızda neler olduğunu anlıyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak
Dünyanın en saçma kararı bu bence. Tek doz aşım var babam korona oldu ekipten biri bana sizi temaslı gösteremiyoruz dedi ve çalışmaya devam ettim. Avmye gittim riskli görünüyorum diye almadılar beni sırf rapor vermemek için temaslı olduğumu belirtmediler.
bu ne yaa aşılılar bulaştırmıyo mu taşıyıcı olmuyo mu. amaç taşıyıcıları kalabalıktan avmden vs uzak tutmak değilmiydi. hes kodunun ne anlamı kaldı ki. gitgide amacın bulaşmayı önlemek yerine sadece aşı yaptırtmak olduğunu düşünmeye başladım...
aynen öyle denemek istersen kalabalık bir yerde eline çin malı bir telefon al bluetoot unu aç ve gözlemeye başla. mac adreslerini görürsün çip lerde hazır yakında geliyor. bunlara mahalle adresin yetmez konum adresinde lazım işte bu yüzden mac adresi ve çip tanımlıyorlar korona bahane çipler şahane
Hiç aşı olmadım. Olmayı da düşünmüyorum. 3. doz bir şey değil 4-5 ile sınırlı de kalmayacaktır. Bakın göreceksiniz 6. doz aşı bile gündeme gelecektir. Sonu olmayan aşıları neden olayım ki?
2 doz oldum sadece. Başka doz olmayı düşünmüyorum. Zaten tercihe bağlı diyor. Risk oluşturan bir durum yok bende. İleriki zamanlarda olmak gerekirse olurum.
@wwwhayvanistancom ben hiç AŞI olmadım kovid movid te olmadım. geçenler de 4 doz olan bir profesörün haberini gördüm koronadan ölmüş ama hafif ölmüş diyorlar. :))
uzun zamandır girmiyordum, yorumunu yeni gördüm kimse kemik atmadı ama sen atılan kemiğe düşmüşsün, yapılan aşıların nerden geldiği belli değilmiş ve covid Aşılarının Türkiyede kullanılmasına dair de Pfizer ve DSÖ onay vermemiş yani boşuna gülmemişim bilim diyerek komik hale düşmüşsünüz otur şimdi kendi önündeki kemiği kemir
@simgee_yuuna Hayat ve ölüm Allah'ın elindedir. ( Hz. Yusuf ) Eceli neye yazılmış işe onunla ölür. ( Trafik kazası - deprem - denizde boğulma vs vs ) eğer korona yazılmışsa kaçış yoktur. Bende yakalandım atlattım fakat hiç aşı olmadım. Niye ölmüyorum?