Covid-19 diye bir şey var mı sizce?
Evet, inanıyorum.
Hayır, inanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kök sorun dışardan vücuda girmiş miyokardit gibi agır yan etki yaptıgı kabul edilmiş ne üdüğü belirsiz bir maddeyle çözülemez. kalp iltihabı yaptıran bir maddeyi bile masumlastırmak gülünç. bilimsel olarak izole edilememiş bir virüsün varlıgından bahsetmek bile sacma. yurtdışında birsürü doktor yüzbinlerce dolar ödül koydu virüsün izolasyonunu gösterebilen yine olmadı. saglık bakanlıgı dediğin şey dsö denen sözde otoriteye sadakat yemini etmiş ve geçmiş yıllarda baglı kalacagına dair antlasma yapmış sözde bir saglık kurumu, bagış adı altında bu kurumu yönetenlerin de rüşvet alıp almadıgını bilmiyoruz. onların enflasyon %20 bilmem ne diyen tüikten farkları yok. o yüzden bagımsız ve şeffaf olmayan otoritelere ben asla itibar etmiyorum dileyen bende akıl yok diyen itibar edebilir. doktorların bu kadar hasta ölüyor gibi ne dediklerini de umursamıyorum zira saglık bakanlıgının talimatları dışında bir tedavi protokolu uygulamıyolar istedikleri kadar tecrübeli olsunlar boş ezber bir tecrübeden öteye geçmez kendilerini. geliştirmeye yönelik çalışmıyorlar çogunda menfaat ilişkisi hakim. gerçek bilim kök sorunu çözer hastalıgı semptomatik baskılama yapmaz. bu sözde salgın dsö tarafından ilan edilmeden önceki yıllarda tüik her yıl üst solunum yolu enfeksiyonuna baglı gerçekleşen 45-50 bin ölüm zaten gerçekleşmekteydi sadece hergün medya haber vermiyodu. 365 e bölersen günde 120 eder bu çok ciddi bir rakam ve günümüzdeki ölenlerle bunları ayırt etmelerinin imkanı yok çünkü izole edilemediğini doktorlar da kabul ediyor. çevremde kanserden ölmüş bi kaç kişiye bile kovid çıktıgı ilk yıllarda ölüm nedeninin kovid yazıldıgını söyleyen hasta yakınları tanıdım itiraz ettiklerinde sonra düzelticez biz diyip susturmuşlar belli ki talimat böyle geliyor başhekime yukarlardan sayıyı köpürtmek amaç. bunda bile şeffaflık yok. pozitif damgası yiyip yutturulan ne üdüğü belirsiz hapların yan etkileriyle kimin ne kadar hastalıgının ilerletilip öldüğü ve kovid damgası yediği bile meçhul. ortada hiç bir şeffaflık yok bilim bu değildir. ölüm sayılarını köpürterek salgına inandıırıcılıgı saglamaya calıştıkları çok aşikar. önce bunların hepsini netlştirsinler aksi halde şeffaflık olmadan bu sahtekar kurumların hiç bir verisini ciddiye almıyorum ve dediklerinin de hiçbir önemi yok. bunu da geçtim tüik neden 2020 ölüm nedenlerini 2021 haziranda açıklaması gerekirken erteleyip açıklamadı? eski tüik başkanına soruyorlar fikrini söylüyor bu kabul edilebilir bir şey değil ciddi şüphlerim var salgındaki ölenler hakkında tutarsızlıkların ortaya çıkabilir endişeleri olabilir diye röportaj veriyor.. arastırmalara göre kovid dedikleri sözde salgında akciğerlrede ilerlemiş bir fibroz ile kristalleşme oluşuyor ve bunun nedeni bilimsel olarak TH17 bagışıklık hücrelerini baskınlıgı ve ortaya çıkardıgı sitokinlerrin akciğer dokusunu harap etmesi. yani sanıldıgı gibi virüs çogaldıgı falan yok. TH17 baskınlıgını en iyi D vitaminiyle baskılarsın ve bir bilimsel araştırmaya göre bunu baskılayan en iyi şey yüksek doz thiamin yani B1 vitamini almaktır (ki agır vaka olma riskeri artan diyabetlilerde b1 eksikliği çok yaygın). videouyu da paylascam. sormak istiyorum çinko ve d vit eksikliğinde agır vaka olma ve ölüm riski katlandıgı gösterilmişken ve B1 vitamini bu sitokinleri baskıladıgı biliniyorken, bilim adı altında aşı olmak ve bunun propagandasını yapmak neyin kafası ve hangi bilimselliğe uygun bir hareket?
2 kere atlattım. Birini temmuzda. Bu ay içinde de omicron oldum ama ikincisi hafif geçti. Yok diyenlerin çoğu kafayı yemiştir. Madem yok ve o kadar önemsiz bir hastalık neden saçlarım hala dökülüyor. Negatife döndükten sonra (aşısızken) miyokarditim vardı ve neredeyse her ay en az 1 kere ateşli bir hastalık geçirdim. Ciğerimdeki ağrı kasıma kadar sürdü. Hastayken olan vücut ağrıları, ağız içi yaraları, yüksek ateş, nefes darlığı yüzünden hastaneye kaldırılmam. İnsanlar yahudi soykırımını bile yok sayıyor virüsü yok sayması imkansız gelmiyor bana sadece başka insanları da riske atıyorlar.
en basit 2020 nin akciğer enfeksiyonlarından ölenlerin sayısı belli değil tüik nedense açıklamayıp erteledi hazıranda açıklasalar zaten önceki yıllara göre kanser diyabet akciğer hastalıkları vb ölümleri kıyaslayabilecek ve toplamda fark olmadıgı ortaya çıkacak ama açıklamaya korkuyorlar işte emin ol 2017-18 ve 19 a kadar hiçbir ölüm farkı çıkmıcak sözde salgının oldugu son 2 yılı kıyaslayınca fark çıksa bile çok az çıkar o da haplar ve aşıların yan etkileriyle kendilerinin öldürdükleri insanların farkı. şu an fahrettin denen sahtekar çok iyi biliyor bu gerçeği. çok şeytani bir dümen çeviriyolar ve çogu kişi medyanın sihirlmsiyle hipnozlanıyor yazık. en basitinden buna inananlar "kovid olmayan aradaki farkı anlamaz" diyor : ) hep varsayıma göre hareket ediyor medyanın empozesiyle., hiçbir bilimsellik yok. insanlar halbuki 65 yaş üstü ölüm riski artıyor ve senin agır geçirecğin kesin ölceğin anlamına gelmiyor gripten bile öldürücülüğü daha düşük , ee nolcak insanlar korkarak kendilerini teslim ediyorlar bu sahtekarlara ve bu kurgu istedikleri gibi yürümüş oluyor.
@enteresanbiadam favipiravir içmedim. Aşıyı da geç oldum çünkü miyokarditim vardı. Ölümden döndüm hala normal gripten daha fazla mldürücü değil diyorsun. Hayır daha öldürücü. Zamanla etkinliği azaldı ama daha öldürücü. Konulurken bile ezberden konuşuyorsun. Çevremde pek çok insan öldü covid yüzünden. Arkadaşımın dedesi 70 küsüryaşında aşolıydı ölmedi, anneannesi aşosozdo ve aralarında epey yaş farlı var kadın 57 yaşındaydı öldü. Hiçvir saplık sorunu olmayan arkadaşım covifden geşen sene öldü. Covid normal grip gibi diyemezsiniz. Normal gripten 20 yaşında kaç insan ölüyor?
Aşı da miyokardit yapıyor evet ama etkisi çok daha az. Yaşadığını söylüyorum hala ezberden konuşuyorsunuz. Hap içmediği halde çok insan öldü. Hadi aşıdan korkanı anlıyorum yine bir nebze covid yok varsa da önemli değik diyeni anlamıyorum. Kaldı li aşının yan etkileri ve covifinki kıyaslanamaz bile.
peki sen 2019 öncesi her yıl griba baglı zatürreden 40-50 bin kişi yaşamını yitirdiğini biliyor muydun? bunu tüik raporluyor inceleybilirsin. 365 e böl bakıyım kaç çıkıyor? gülük 120 ölüm. peki eski yıllarda bu 120 ölümü tek tek duyurdular mı sana? bunlar hap içmediği halde öldüler ha. o zaman kovid var dselerdi yine medyanın propagandasıyla yine aynı cümleleri kuracagını temin ederim.
@enteresanbiadam yaş ortalamasını vermedi ama biliyorum yaş ortalaması yüksekti. Covid için bunun geçerliliği yok. Saydığım hiçbir belirti zatüreye dönmeyen gripte yok ama covid zatüre geçirmesen bile dolaşım sistemi, solunum sisteminin canına okuyor. Sen influenza geçirip kalp zarı iltihaplanan kaç kişi gördün. Sinir sistemi hasar gören. Covid burunda bulunan nöronları bile ökdürüyor çoğu insanda. İstediğiniz kadar ufak görün covid ufak bir hastalık değil. Ezberden konuşacağına biraz düşün. Evet insanlar çok korkutuldu, çin'de yere yığılan insanlar covid değilini korku görselleri ama dünyada her türlü manipülasyon her konusa dönüyor bu tek covid için özel bir durum değildi.
yurtdışında bu sözde virüüsü izole edebilene ödül koydular kimse çıkıp gösteremedi. olmayan birşyin varlıgından bahsetmek masaldan ibaret ve hiç bir hükmü yok. o akciğerde fibroz oluşturan şey virüs değil, bagışıklık hücreleri olan TH17 nin IL17 adlı sitokinler üreterek akciğer dokusunda fibroz oluşturarak harap etmesi. TH17 yi bir tek D vitamii durduruyor, yüksek doz B1 citamini ise TH17yi baskılıyor. Bunun dışında ticari temele dayanan aşı propagandalarını , bilim dışı ve zırva söylemleri dikkate almamı bekleme benden. TH17nin oluşturdugu sitokşn fırtınası ve thiamine ilişkisi şurda anlatılıyor ingilizcen varsa buyur izle ezber bilgilerin dışına çık gerçek bilime yönel biraz https://www.youtube.com/watch?v=p45Le8ST1os
Böyle bir şey yoksa neden
toplu olarak iki sene boyunca, maskeyi etimizin bir parçası gibi hissettik? Nedeeeen 😂
O kadar doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanları neden çok çalışıyor ve özellikle uyarıyorlar?
İnsanlar niçin ölüyor?
Evet ben de aşırı umursamıyorum ama o benim kendi hayat bıkkınlığım 😂yaşama sevinci aşırı yüksek insanlar, en ufak hatada adamı parçalıyor zaten dışarıda.
en basit 2020 nin akciğer enfeksiyonlarından ölenlerin sayısı belli değil tüik nedense açıklamayıp erteledi hazıranda açıklasalar zaten önceki yıllara göre kanser diyabet akciğer hastalıkları vb ölümleri kıyaslayabilecek ve toplamda fark olmadıgı ortaya çıkacak ama açıklamaya korkuyorlar işte emin ol 2017-18 ve 19 a kadar hiçbir ölüm farkı çıkmıcak sözde salgının oldugu son 2 yılı kıyaslayınca fark çıksa bile çok az çıkar o da haplar ve aşıların yan etkileriyle kendilerinin öldürdükleri insanların farkı. şu an fahrettin denen sahtekar çok iyi biliyor bu gerçeği. çok şeytani bir dümen çeviriyolar ve çogu kişi medyanın sihirlmsiyle hipnozlanıyor yazık. en basitinden buna inananlar "kovid olmayan aradaki farkı anlamaz" diyor : ) hep varsayıma göre hareket ediyor medyanın empozesiyle., hiçbir bilimsellik yok. insanlar halbuki 65 yaş üstü ölüm riski artıyor ve senin agır geçirecğin kesin ölceğin anlamına gelmiyor gripten bile öldürücülüğü daha düşük , ee nolcak insanlar korkarak kendilerini teslim ediyorlar bu sahtekarlara ve bu kurgu istedikleri gibi yürümüş oluyor.
11.03.2020 tarihinden beri türkiyede görülen bir hastalık evet var ben inanıyorum ve bu cuma günü de 3. doz biontech aşımı olacağım aşılar sayesinde çoğu hastalıklardan kurtulduk maske mesafe hijyen kurallarına uymakta fayda var arkadaşlar
@nazliy1991 Sağlık olsun. Ben 2 sinovac ve 2 biontech aşısı oldum. 5. ciye Turkovac olacağım. 😇
@Cleanman58 oo bütün aşıları oldum diyorsun :-)
@nazliy1991 Aynen öyle :D
Cevap
62Cevap
inanamayanları daha güzel çarpıyor
ölüm istatistiklerini niye gizliyo tüik? kendinden emin olan adam gizler mi sence? ölenler ölmeden önce hap yutturuluyor burada komploluk bir durum yok faili belirlemen için sorgulaman v bu üstü örtülen şüphlei şeylerdeki şüpheleri netleştirmn gerekiyor. şu an saglık bakanlıgı diye güvendiğin kurumun doktorlara uygulattıgı hap yutturma protokolünü bile dsö belirliyor ve bunların agır yan etkileri ölüm riskini artırdıgı hep konuşuldu, bunları görmezden gelerek sadece kovid var demeyle hiçbişey netleşmez ve bu durum bilime aykırıdır zira şeffaflık yok ortada. bugün saglık bakanlıgı dediğin kurum DSö ile 2000 li yıllarda antlaşma imzaladı. DSÖ bu kurumu fon/bagış adı altında rüşvetliyor bunları yapan adama nasıl gözün kapalı güvenebilirsin? DSÖ dediğin sözde otoroite yıllar evvel kuş gribini ortaya atmıştı ve tüm tavuklar canlı canlı itlaf edildikten sonra DSÖ çıkıp şunu dedi: "pardon yanılmışız kuş gribi insana bulaşmıyormuş". Geçmişte bilerek veya bilmeyerek bu hatayı yapmış sözde bir otoriteye halen itibar edebilir misin? Bugün dsö denen o sözde saglık örgütünü, Aşılarla nüfus kontrolünden ve sıfır karbondan kendi agzıyla bahseden Bill Gates fonluyor ve orada hisse sahibi oldugunu da bilmelisin.
@enteresanbiadam bu bilgiyi resmi olarak isbat edebiliyorsan buyur et böyle de bir komplo teorisi ağzı olan konusuyor 2 senedir
bana göre de senin inandıkların kurumlar komplo teorisi üretiyor. söz sahhibi onlarsaa şeffaf olmak zorunda olanlar da onlar. şeffaflık yoksa bunun adı yolsuzluktur bilimsellik olmaz o iş. hap yutturan fahrettine otopsi yasagını sen bir kaldırttır bakalım resmi olarak nasıl ispat edildiğini gözlerinle izlersin sen rahat ol.
yurtdışında bu sözde virüüsü izole edebilene ödül koydular kimse çıkıp gösteremedi. olmayan birşyin varlıgından bahsetmek masaldan ibaret ve hiç bir hükmü yok. o akciğerde fibroz oluşturan şey virüs değil, bagışıklık hücreleri olan TH17 nin IL17 adlı sitokinler üreterek akciğer dokusunda fibroz oluşturarak harap etmesi. TH17 yi bir tek D vitamii durduruyor, yüksek doz B1 vitamini ise TH17yi baskılıyor. Bunun dışında ticari temele dayanan aşı propagandalarını , bilim dışı ve zırva söylemleri dikkate almamı bekleme benden. TH17nin oluşturdugu sitokin fırtınası ve thiamine ilişkisi şurda anlatılıyor ingilizcen varsa buyur izle ezber bilgilerin dışına çık gerçek bilime yönel biraz https://www.youtube.com/watch?v=p45Le8ST1os
@enteresanbiadam ben kafamı bulandırmam ortada bi hastalık var insanlar ölüyor hastalanıyor vs devletin resmi açıklamalarının dışında birseye itibar etmem devletin dısında birşeylere inanmak kaos getiri sadece gereksiz bilgi kirliliği hersey acıklanmak zorunda da değil bilmem gereken kadarını bilsem yeter
anladım senin durum vahim. şeffafflık barındırmayan yönetime itibar etmek güzel kafa. ben olsaydım o kafayı taşımazdım ne de olsa sorgulamadıktan ve onun hakkını vermedikten sonra pek bir anlamı yok. kaos getiririr diyerek yalancıları meşrulastırmak da değişik bişi.
Vahim vahim mutluyuz sen kendine şeffaf yönetim kur dikkat et hastalık kapma
İnanıyorum ama medyada lanse edildiği gibi tehlikeli olduğuna inanmıyorum. Maske kesinlikle korumaz ve diğer hijyen ürünleri ile beraber tamamen para tuzağı. Bağışıklığı güçlü tutmazsanız zaten bütün hastalıklar sizi öldürür. Bu işin çmzümü güçlü bir bağışıklık.
o ölenlerin de yutturulan hapların yan etkileriyle öldüğünün üstünü örtüyorlar emin ol. otopsiyi bile engelliyor adamlar yediği haltların ortaya cıkmasından korkmasa bunu yaparlar mı : )
Şu anda pozitifim.
İlk kez pozitif olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim. İlk iki gün halüsinasyon girecek kadar perişan oldum. Daha yeni toparlıyorum. Asi olmasam kim bilir ne durumda olurdum.
İnanmayanlar gidip pozitif biriyle temasa geçsinler de akılları başlarına gelsin.
Evet , böyle bir virüs var. Mutasyon da geçiriyor. Ama bu tüm dünyayı hallaç pamuğu gibi atmak için bahane olmamalıydı.
Öyle bir korku empoze edildi ki , insanları ikiye ayırdılar.
Aşı fetişleri ve aşı karşıtları diye.
Son tahlilde , büyük bir oyun oynandı, insanların hafsalaları ile..
Covid 19 var olan bir virüs ama yarattığı etki konusunda bir şey diyemem. Biraz bünye ile alakalı mesela Covid olduğunu farkında olmayıp tesadüfi haberi olan insanlar var ya da çok şiddetli geçiren var ama sonuçta gribal enfeksiyonlarda da öyle değil miydi zaten? Bazı insanlar yataklara düşüyorken bazıları ise günlük hayatına normal devam ediyordu
Böyle bir virüsün var olduğuna inanıyorum ama kaynağını bulmak istemedikleri için virüsün bitmesini istediklerine inanmıyorum. İnsanlar zaten bir süre sonra saldılar zaten ekonomik olarak sıkıntıda olan insanlar bir bunu gündemde tutmaz doğal olarak. Kısaca evet diyorum.
Evet oldum yeni bitti karantina ve ciğerlerime sıçramış göğüs hastalıklarına gönderdiler hocam çok iyi davrandı iyi muayane etti ilaç ve rapor yazdı 1 ay sonraya kontrole gidicem erken gelmişsin iyi oldu daha taze bu ciğerlerinden temizliyorsun inşallah korkma dedi
Ben de ilk olduğumda ağır geçirmiştim. Umarım çabucak atlatırsınız. Doktor sakınca görmüyorsa günde 1 fincan kekik veya adaçayı içmenizi ve göğsünüzü daima sıcak tutmanızı tavsiye ederim iyileştikten sonra bile. Ben soğuğa çok dayanıklı biriydim şimdi göğsüme vuran en ufak rüzgar beni hasta ediyor. Geçmiş olsun...
Saolun geçmiş olsun inananın herseyi içtim ne varda ne dedilerse kâr etmedi çok kötü birsey bu doktor fıs fıs şurup antibiyotikler mide ilacı bir sürü ilaç yazdı ciğer temizlensin diye bakalım onları da içeceğim kekik adaçayı kıs çayı nane limon sonra hergün sirkeli su sabahları ve pekmez limon sıcak sulu bunun bide ballısını üstüne zeytin yaprağından yapılan çay ballı limonlu içtim banamasın demedi bu öksürük
Şu inanmayanların anlamadığı şey şu: covid çoklu organ yetmezliği yaptığı için ölümcüldür. Normal griple bir tutmayın şunu artık.
uygulanan tedavi protokolündeki hapların yan etkisi olmadıgını nasıl garantiledin?
Hapların zararlı olduğuna katılıyorum ben de korkumdan içemedim. Ama babamı kaybettim ve ben de ölümden döndüm. Bu basit bir grip değil
başın saolsun acını dşmek istemeem ama baban içti mi o hapları?
Zatürre sebebiyle yatırıldı, covid çıkınca hapları içirdiler ve kalp krizinden vefat etti.
dostum acın derin anlıyorum ama akciğerde oluşan bir zatürrenin kalp kriziyle bilimsel olarak yakından uzaktan bir baglantısı olmadıgını bilmelisin. bu safsata ilan edilmeden önceki yıllarda her yıl 40-50 bin zatürreye baglı ölümler zaten gerçekleşiyordu 2019 öncesi tüik verilerini inceleyebilirsin günlük 120 ölüm eder sadece o yıllarda sen duymuyodun onları. o yutturulan hapların yan etkilerini şiddetle araştırmanı öneriririm sana. ve bu işin peşini bırakma asıl sorumlu kovid değil bunu babana içirtenler.
Zina hastalıkları çoğaltıyor o yüzden inanmak da lazım
Korona son 2 yildir degil uzun yillardir hayatimizda var zaten. Ama salgın yok! E bu kadar insan boşuna mi ölüyor o zaman diye düşünecek olan sığ beyinli arkadaslar 2018 de gripten yilda kaç kisi ölüyormuş arastirsin bi zahmet!
Corona uzun yıllardır hayatımızda değil. Kedilere vb hayvanlara bulaşıyordu ama insanlara karşı bir bulaşıcılığı yoktu. 2019 sonunda bu gerçekleşti. Araştırdığınız yeri bir siz kontrol edin bence.
@Sigaravarmı arastirdigim yer tek bir nokta degil. Gunumuzde yasanan gribal enfeksiyonlarin cogu influenza A gribi. Hayvandan insana, insandanda hayvana bulasiyor. Onemli olan unsur burada pcr testi. Yani sen influenza A gribi oldun diyelim. Bu pcr testine girdikten sonra influenza ve covid19 farklarini ayristirabiliyor mu sence? Gribal enfeksiyon grip bile olsa tek bir tür degil. Nasil ki influenza A, B ve C olarak farkli şekillere sahipse gecmiste hayatimizda varolan Korona da boyle degisik sekillere sahipti. Ozetle gribal enfeksiyonlar her zaman hayatimizda farkli sekil ve mutasyonlari ile hayatimizdaydi! Ben salgin olmadigi konusunda eminim! Zira, 2018 Tüik verilerine gore gribal enfeksiyonlardan ulkemizde yilda 55 kin kisi hayatini kaybetmis. Yani ulkede zaten her sene 55 bin kisiye yakin insan hayatını kaybediyordu ve bu normaldi! Dunyada ise her sene gribal enfeksiyonlardan ölen insan sayisi 1.5 ile 2 milyon arasindaydi. Covid19 sonrası sence bu ölüm oranlarinda sicrama oldumu? Yani sen salgina gercekten inaniyor musun?
Olduğuna inanıyorum ama öldürdüğüne inanmıyorum. Ölenlerin hepsi korkudan öldü bence...
Ln hala bu soru var mı?
İnsanların canından can gitmiş toprağın altına, nasıl kalp kırıcı soru bu. Elbette var, tabiiki de var 😑
Ne yazık ki var...
Yok inanmıyorum bu kadar ölenler hobi olsun diye ölüyor
yok canıııım hiç inanır mıyız? içimizden geçti hala inanıyor musunuz diyorlar..
Aynı darbe telebbusu gibi inanmıyoruz koronaya aşiya filan bizim kafa devrımcı kafası bu kadar insanı yalandan öldurduler ne koronası keyıften öluyor insanlar 😏😏
Gripten insanlar nasıl ölüyor o zaman sorun baya saçma virüs asla bitmez defalarca kere dedim birileri zengin olmak için diğerleri ölme li ve fakir olmalı
Ben 25 yaşında gencecik bir doktorun hiç influenzadan yoğum bakıma alınıp, solunum yetmezliğini, AC BT sinde her yerinde buzlu cam bulgularının olduğunu ne gördüm ne duydum. Hepatit b den veya polio dan, kızamıktan her hafta sokağınızda insanlar ölmüyorsa virüsle mücadele edilebilir anlamına geliyor bu. Defalarca kere dedim dediğiniz safsatayı defalarca duyduk bu sanrıdır. Ciddiye alınacak şey kuruntularınız ve teorilerinizden çok her gün vefat eden yüzlerce insandır.
Reis olay şu yenu dünya yaratmak yaşlıları öldürmek
Ve yakında metaverse gelecek
Facebook ve WhatsApp girerken meta var belki farketmiş sındır
İşte o şey insanları eve kapatcak o şeyleri kullanacak kişiler genelde genç grup olacağı için yaşlılar öldürmek isteniyor çok büyük şeyler olacak gibi
Ben normal grip vakasını farklı empoze ettiler diye düşünüyorum ilk çıktığı günden bu yana.
Normal grip de oldum covid de olmayan aradaki farkı anlamaz
😂😂 farkı ne biliyorum çğnkü yaşadım. Grip değil emin ol yani
kök sorun dışardan vücuda girmiş miyokardit gibi agır yan etki yaptıgı kabul edilmiş ne üdüğü belirsiz bir maddeyle çözülemez. kalp iltihabı yaptıran bir maddeyi bile masumlastırmak gülünç. bilimsel olarak izole edilememiş bir virüsün varlıgından bahsetmek bile sacma. yurtdışında birsürü doktor yüzbinlerce dolar ödül koydu virüsün izolasyonunu gösterebilen yine olmadı. saglık bakanlıgı dediğin şey dsö denen sözde otoriteye sadakat yemini etmiş ve geçmiş yıllarda baglı kalacagına dair antlasma yapmış sözde bir saglık kurumu, bagış adı altında bu kurumu yönetenlerin de rüşvet alıp almadıgını bilmiyoruz. onların enflasyon %20 bilmem ne diyen tüikten farkları yok. o yüzden bagımsız ve şeffaf olmayan otoritelere ben asla itibar etmiyorum dileyen bende akıl yok diyen itibar edebilir. doktorların bu kadar hasta ölüyor gibi ne dediklerini de umursamıyorum zira saglık bakanlıgının talimatları dışında bir tedavi protokolu uygulamıyolar istedikleri kadar tecrübeli olsunlar boş ezber bir tecrübeden öteye geçmez kendilerini. geliştirmeye yönelik çalışmıyorlar çogunda menfaat ilişkisi hakim. gerçek bilim kök sorunu çözer hastalıgı semptomatik baskılama yapmaz. bu sözde salgın dsö tarafından ilan edilmeden önceki yıllarda tüik her yıl üst solunum yolu enfeksiyonuna baglı gerçekleşen 45-50 bin ölüm zaten gerçekleşmekteydi sadece hergün medya haber vermiyodu. 365 e bölersen günde 120 eder bu çok ciddi bir rakam ve günümüzdeki ölenlerle bunları ayırt etmelerinin imkanı yok çünkü izole edilemediğini doktorlar da kabul ediyor.
çevremde kanserden ölmüş bi kaç kişiye bile kovid çıktıgı ilk yıllarda ölüm nedeninin kovid yazıldıgını söyleyen hasta yakınları tanıdım itiraz ettiklerinde sonra düzelticez biz diyip susturmuşlar belli ki talimat böyle geliyor başhekime yukarlardan sayıyı köpürtmek amaç. bunda bile şeffaflık yok. pozitif damgası yiyip yutturulan ne üdüğü belirsiz hapların yan etkileriyle kimin ne kadar hastalıgının ilerletilip öldüğü ve kovid damgası yediği bile meçhul. ortada hiç bir şeffaflık yok bilim bu değildir. ölüm sayılarını köpürterek salgına inandıırıcılıgı saglamaya calıştıkları çok aşikar. önce bunların hepsini netlştirsinler aksi halde şeffaflık olmadan bu sahtekar kurumların hiç bir verisini ciddiye almıyorum ve dediklerinin de hiçbir önemi yok. bunu da geçtim tüik neden 2020 ölüm nedenlerini 2021 haziranda açıklaması gerekirken erteleyip açıklamadı? eski tüik başkanına soruyorlar fikrini söylüyor bu kabul edilebilir bir şey değil ciddi şüphlerim var salgındaki ölenler hakkında tutarsızlıkların ortaya çıkabilir endişeleri olabilir diye röportaj veriyor.. arastırmalara göre kovid dedikleri sözde salgında akciğerlrede ilerlemiş bir fibroz ile kristalleşme oluşuyor ve bunun nedeni bilimsel olarak TH17 bagışıklık hücrelerini baskınlıgı ve ortaya çıkardıgı sitokinlerrin akciğer dokusunu harap etmesi. yani sanıldıgı gibi virüs çogaldıgı falan yok. TH17 baskınlıgını en iyi D vitaminiyle baskılarsın ve bir bilimsel araştırmaya göre bunu baskılayan en iyi şey yüksek doz thiamin yani B1 vitamini almaktır (ki agır vaka olma riskeri artan diyabetlilerde b1 eksikliği çok yaygın). videouyu da paylascam. sormak istiyorum çinko ve d vit eksikliğinde agır vaka olma ve ölüm riski katlandıgı gösterilmişken ve B1 vitamini bu sitokinleri baskıladıgı biliniyorken, bilim adı altında aşı olmak ve bunun propagandasını yapmak neyin kafası ve hangi bilimselliğe uygun bir hareket?
https://www.youtube.com/watch?v=p45Le8ST1os
manipülasyon yöntemleri çok ve geniş kitleleri çok kolay inandırıp kandırabilirsin. şu an insanlık bunu yaşıyor. video yu ben de arastırırken tesadüfen buldum. bu tür kaynaklar Türkçe pek olmuyor. videodaki doktor özetle akciğeri tahrip eden TH17 bagışıklık hücrelerinin ortaya cıkardıgı sitokin fırtınasını bir tek yüksek doz B1 vitamini baskılıyor diyor. toplumda zaten bunun eksikliği yaygın özellikle diyabetlilerde çok yaygın ve bunu ortaya cıkaran gelişmiş testler uygulanmıyor. kahve, şeker, yüksek karbonhidrat, çay kafein, thiamine/b1 nin baş düşmanı. saglık adı altında kitleleri kandırmak manipüle etmek gerçekten çok kolay. ne acı ki bunları sorgulamayan çogunluk , kendi akılsızlıklarını gerçekleri sorgulayan azınlıga laf atarak yıkmaya calışıyor ve cehaletleriyle gurur duyuyorlar. kitleleri manipüle etmek gerçekten çok kolay. fon/bagış adı altında verilen para ve rüşvetin açmayacagı hiç bir delik yok.
en basit 2020 nin akciğer enfeksiyonlarından ölenlerin sayısı belli değil tüik nedense açıklamayıp erteledi hazıranda :) açıklasalar zaten önceki yıllara göre kanser diyabet akciğer hastalıkları vb ölümleri kıyaslayabilecek ve toplamda fark olmadıgı ortaya çıkacak ama açıklamaya korkuyorlar işte :D emin ol 2017-18 ve 19 a kadar hiçbir ölüm farkı çıkmıcak sözde salgının oldugu son 2 yılı kıyaslayınca :D fark çıksa bile çok az çıkar o da haplar ve aşıların yan etkileriyle kendilerinin öldürdükleri insanların farkı :D şu an fahrettin denen sahtekar çok iyi biliyor bu gerçeği. çok şeytani bir dümen çeviriyolar ve çogu kişi medyanın sihirlmsiyle hipnozlanıyor yazık. en basit yukardaki yorumcunun yazdıgına baksana "kovid olmayan aradaki farkı anlamaz" diyor : ) hep varsayıma göre hareket ediyor insanlar medyanın empozesiyle. halbuki 65 yaş üstü ölüm riski artıyor ve senin agır geçirecğin kesin ölceğin anlamına gelmiyor gripten bile öldürücülüğü daha düşük , ee nolcak insanlar korkarak kendilerini teslim ediyorlar bu sahtekarlara ve bu kurgu istedikleri gibi yürümüş oluyor.
Evet inanıyorum Bu inanmak inanmamak ile ilgili bir şey değil insanlar ölüyor gözümüzle görüyoruz yani, aynı zamanda 4. Doz aşı oldum
Inanıyorum böyle bir virüs var neredeyse 3 yıldır herkesin muhabbeti aynı oldu
Ben inanmıyorum hiç yakalanmadm ve önlemde almadım, ama ne sebbse iletişim kurduğum insanlar hep coviddi
Inanmiyorum, virüs degil o, kücük uzaylilar, ama bizden sakliyorlar.
8 kişinin ölümünü görmüş olmam benim için oldukça ikna edici bir kanıttı.
@enteresanbiadam ben covidden dolayı iki sevdiğim insan ve hamile eşini kaybettim. Kaldı ki insan hayatı istatistiklerde yer alan rakamlardan ibaret değil. Bu bir komplo ya da değil. Fakat ölümlerin tamamı (en azından benim acı tecrübelerimdekilerin) covid nedeni ile olduğundan eminim. Medyanın halkı nasıl kandırdığını en iyi bizim ülkemizde yaşayan insanlar. Size sadece medya konusunda katılıyorum. Bu hastalıkta ölümlerde gerçek. Tüm söylediklerinizi doğru olduğun kabul etmiş olsak ! bile ölenlerden 1 tanesinin en sevdiğiniz insan olduğunu düşünmenizi isterim.(umarım böyle bir şey yaşamazsınız)
tamam da sevdiğin kişinin bu oyun kurucuların kurbanı olmuş olabileceği ihtimalini bile değerlendirmeden beni suçluyorsun şu an. ölüm istatistiklerini niye gizliyo tüik? kendinden emin olan adam gizler mi sence? ölenler ölmeden önce hap yutturuluyor burada komploluk bir durum yok faili belirlemen için sorgulaman v bu üstü örtülen şüphlei şeylerdeki şüpheleri netleştirmn gerekiyor. şu an saglık bakanlıgı diye güvendiğin kurumun doktorlara uygulattıgı hap yutturma protokolünü bile dsö belirliyor ve bunların agır yan etkileri ölüm riskini artırdıgı hep konuşuldu, bunları görmezden gelerek sadece kovid var demeyle hiçbişey netleşmez ve bu durum bilime aykırıdır zira şeffaflık yok ortada. bugün saglık bakanlıgı dediğin kurum DSö ile 2000 li yıllarda antlaşma imzaladı. DSÖ bu kurumu fon/bagış adı altında rüşvetliyor bunları yapan adama nasıl gözün kapalı güvenebilirsin? DSÖ dediğin sözde otoroite yıllar evvel kuş gribini ortaya atmıştı ve tüm tavuklar canlı canlı itlaf edildikten sonra DSÖ çıkıp şunu dedi: "pardon yanılmışız kuş gribi insana bulaşmıyormuş". Geçmişte bilerek veya bilmeyerek bu hatayı yapmış sözde bir otoriteye halen itibar edebilir misin? Bugün dsö denen o sözde saglık örgütünü, Aşılarla nüfus kontrolünden ve sıfır karbondan kendi agzıyla bahseden Bill Gates fonluyor ve orada hisse sahibi oldugunu da bilmelisin.
@enteresanbiadam Kuş gribi doğru tespit. O dönem bende bunun saçmalık olduğun savunanlardanım. Fakat tüm suçlu Dso değil. Onların yasakladığı ilaçları hala ülkemizde kullanılıyor. Bill gates ya da dış güçler diyerek bu işten kimse çıkamaz. Ülkemizdeki Hıfzısıhhaları kapatıp , değerli doktorları ve bilim insanlarını kovalarcasına ülkemizden gidişine seyirci kalınırsa bu ve buna benzer pek çok yıkımın pençesinde milyonlarca insanımızı kaybederiz. Veriler değil gerçekler hepimizin malumu
Eğer ilerlemek istiyor ise insana yatırım yapmalıyız. Betona ya da asfalta değil.
İnanıyorum. İnanmayanlar varsa gelsin bulaştırayim hemen
Onun varlığına ve varyasyonlarına inanıyor ve aşıların tedavi ettiğine şehadet ediyorum
@enteresanbiadam tamam kardeşim ilgilenmiyorum. Çok okudum sizin gibilerin. Gerçekten ilgilenmiyorum. Ama bilgilendirme için teşekkürler
bence var..
ama abartılan seviyelerde değil..
çinde yolda titreyerek ölen insanlar vardı ilk başlarda..
İnanmıyorum diyen kişi neden inanmadığını mantıklı bi şekilde açıklamalı
Neden inanmayım kendi halinde o da bir virüs işte dışlamayalım :D
Olmasa 1 aydır göğüsüm sırtım dayak yemiş gibi acımaz idi daha yeni yeni geçiyor
ya bu öyle bir şey değğl ki haşa iman etmeyeceksin ortada bilimsel bir gerçek var
İnanmadığın bir şey için aylarca evde mi kaldın. 🤣
planlanmış ve kasıtlı olduğuna inanıyorum nüfus ile ilgili konuda fakat varlığına inanıyorum tabii ki çünkü en yakınımdan biri koronavirüsten öldü
öldü mü yoksa verilenlerden yan etkilerle mi öldürüldü buna nasıl emin oldun?
3 defa yakalandım nası inanmıyayım fncbc
Geçmiş olsun
İnançla ne alakası var covide mi tapacaz? Bilimsel olarak var kanıtı daha neyin tartışması bu :DD
var ya da yok inanalım ya da inanmayalım ne fark eder ki korona diyerek 2 yılda dünyanın anasını sktlr
Yaa naısl inanmayalım arkadaş. Virüs mikroskop altında görüldü, net şekilde yani işim, bilim bas bas bağırıyor inkar etmek ne işe yarıyor?
Niye bu konuyu dine çevirdi insanlar, anlamıyorum. Ateizm gibi bir şey mi bu? :D
yok dünya da gerçek değil hepimiz similasyonda oynatılıyoruz
Matrix deyiz
Bu soruyu sormak için biraz geç değil mi sence? Yakınları ölen insanlara sorsana bu soruyu.
İnanmayanlar canım net 😂😂😂
@enteresanbiadam cahil yazacağıma klavye canım yazmış 😂😂😂 bu kadar açıklama niye yaptın? Coronaya inanmayanlar Cahil Net***
hımm senin durum vahimmiş.
@enteresanbiadam neden? Istersen bak canım bilmiyorum ankette kim hangisine oy verdi biliniyor mu ama ben inanıyorum. Allah şahidim yanlış yazmış klavye Neden bu konuda yalan söyleyeyim?
İkilem ama öncedende hastaydı ve maskeliydi çoğunluk
İnanıyorum da ölümcül olduğuna inanmıyorum
Tedavisinin olduğuna inanmıyore
Aşı bulunduktan sonra umrumda değil artık
Hala burada mıyız cidden
İnanmayanın kafasına tüküreyim. 🙃
İnanmayan neden inanmıyor çok merak ettim 😂😂
Ahahaha onlara bulamadığı içindir
@CharlieChaplin21 ya tamam ama çevrelerinde illaki covid geçiren olmuştur hatta ölen bile olmuştur
@isimsizkralicee bunlar bilime inanmayan insanlar NASA için uzaya gitmemiş diyorlar çokta şaşırmamak lazım 😅
@CharlieChaplin21 haklısın böyle düşünmemiştim 😅
@CharlieChaplin21 en basit 2020 nin akciğer enfeksiyonlarından ölenlerin sayısı belli değil tüik nedense açıklamayıp erteledi hazıranda açıklasalar zaten önceki yıllara göre kanser diyabet akciğer hastalıkları vb ölümleri kıyaslayabilecek ve toplamda fark olmadıgı ortaya çıkacak ama açıklamaya korkuyorlar işte emin ol 2017-18 ve 19 a kadar hiçbir ölüm farkı çıkmıcak sözde salgının oldugu son 2 yılı kıyaslayınca fark çıksa bile çok az çıkar o da haplar ve aşıların yan etkileriyle kendilerinin öldürdükleri insanların farkı. şu an fahrettin denen sahtekar çok iyi biliyor bu gerçeği. çok şeytani bir dümen çeviriyolar ve çogu kişi medyanın sihirlmsiyle hipnozlanıyor yazık. en basitinden buna inananlar "kovid olmayan aradaki farkı anlamaz" diyor : ) hep varsayıma göre hareket ediyor medyanın empozesiyle., hiçbir bilimsellik yok. insanlar halbuki 65 yaş üstü ölüm riski artıyor ve senin agır geçirecğin kesin ölceğin anlamına gelmiyor gripten bile öldürücülüğü daha düşük , ee nolcak insanlar korkarak kendilerini teslim ediyorlar bu sahtekarlara ve bu kurgu istedikleri gibi yürümüş oluyor.
@CharlieChaplin21 yurtdışında bu sözde virüsü izole edebilene ödül koydular kimse çıkıp gösteremedi. olmayan birşyin varlıgından bahsetmek masaldan ibaret ve hiç bir hükmü yok. o akciğerde fibroz oluşturan şey virüs değil, bagışıklık hücreleri olan TH17 nin IL17 adlı sitokinler üreterek akciğer dokusunda fibroz oluşturarak harap etmesi. TH17 yi bir tek D vitamii durduruyor, yüksek doz B1 citamini ise TH17yi baskılıyor. Bunun dışında ticari temele dayanan aşı propagandalarını , bilim dışı ve zırva söylemleri dikkate almamı bekleme benden. TH17nin oluşturdugu sitokşn fırtınası ve thiamine ilişkisi şurda anlatılıyor ingilizcen varsa buyur izle ezber bilgilerin dışına çık gerçek bilime yönel biraz https://www.youtube.com/watch?v=p45Le8ST1os
peki neden koronavirüs diye de ekleme yapabilirsin soruna.
İnanıyorum tabiki.öluyor herkes
Covit oldum geçen sene
Vallaha ben Allah'a inanıyorum :)
İnanmayanları daha çabuk buluyo 😃
Bir tek Allah a inanıyorum.
Moto kuryeyim ve hic hastalanmadim yakalanmadim
Bu inanılacak bir şey mi ki? 🤔
Başından beri hiç inanmadım
Gönül olmasın isterdi ama var maalesef.
Covid vardır ama uygulanan tedavi yöntemi yanlış.
İnanmıyorum tabiki
evet inanıyorum çünkü geçirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?