Koronavirüs'e inanıyor musunuz?

Covid-19 diye bir şey var mı sizce?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
35Kız Görüşü
63Erkek Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3363- kök sorun dışardan vücuda girmiş miyokardit gibi agır yan etki yaptıgı kabul edilmiş ne üdüğü belirsiz bir maddeyle çözülemez. kalp iltihabı yaptıran bir maddeyi bile masumlastırmak gülünç. bilimsel olarak izole edilememiş bir virüsün varlıgından bahsetmek bile sacma. yurtdışında birsürü doktor yüzbinlerce dolar ödül koydu virüsün izolasyonunu gösterebilen yine olmadı. saglık bakanlıgı dediğin şey dsö denen sözde otoriteye sadakat yemini etmiş ve geçmiş yıllarda baglı kalacagına dair antlasma yapmış sözde bir saglık kurumu, bagış adı altında bu kurumu yönetenlerin de rüşvet alıp almadıgını bilmiyoruz. onların enflasyon %20 bilmem ne diyen tüikten farkları yok. o yüzden bagımsız ve şeffaf olmayan otoritelere ben asla itibar etmiyorum dileyen bende akıl yok diyen itibar edebilir. doktorların bu kadar hasta ölüyor gibi ne dediklerini de umursamıyorum zira saglık bakanlıgının talimatları dışında bir tedavi protokolu uygulamıyolar istedikleri kadar tecrübeli olsunlar boş ezber bir tecrübeden öteye geçmez kendilerini. geliştirmeye yönelik çalışmıyorlar çogunda menfaat ilişkisi hakim. gerçek bilim kök sorunu çözer hastalıgı semptomatik baskılama yapmaz. bu sözde salgın dsö tarafından ilan edilmeden önceki yıllarda tüik her yıl üst solunum yolu enfeksiyonuna baglı gerçekleşen 45-50 bin ölüm zaten gerçekleşmekteydi sadece hergün medya haber vermiyodu. 365 e bölersen günde 120 eder bu çok ciddi bir rakam ve günümüzdeki ölenlerle bunları ayırt etmelerinin imkanı yok çünkü izole edilemediğini doktorlar da kabul ediyor. çevremde kanserden ölmüş bi kaç kişiye bile kovid çıktıgı ilk yıllarda ölüm nedeninin kovid yazıldıgını söyleyen hasta yakınları tanıdım itiraz ettiklerinde sonra düzelticez biz diyip susturmuşlar belli ki talimat böyle geliyor başhekime yukarlardan sayıyı köpürtmek amaç. bunda bile şeffaflık yok. pozitif damgası yiyip yutturulan ne üdüğü belirsiz hapların yan etkileriyle kimin ne kadar hastalıgının ilerletilip öldüğü ve kovid damgası yediği bile meçhul. ortada hiç bir şeffaflık yok bilim bu değildir. ölüm sayılarını köpürterek salgına inandıırıcılıgı saglamaya calıştıkları çok aşikar. önce bunların hepsini netlştirsinler aksi halde şeffaflık olmadan bu sahtekar kurumların hiç bir verisini ciddiye almıyorum ve dediklerinin de hiçbir önemi yok. bunu da geçtim tüik neden 2020 ölüm nedenlerini 2021 haziranda açıklaması gerekirken erteleyip açıklamadı? eski tüik başkanına soruyorlar fikrini söylüyor bu kabul edilebilir bir şey değil ciddi şüphlerim var salgındaki ölenler hakkında tutarsızlıkların ortaya çıkabilir endişeleri olabilir diye röportaj veriyor.. arastırmalara göre kovid dedikleri sözde salgında akciğerlrede ilerlemiş bir fibroz ile kristalleşme oluşuyor ve bunun nedeni bilimsel olarak TH17 bagışıklık hücrelerini baskınlıgı ve ortaya çıkardıgı sitokinlerrin akciğer dokusunu harap etmesi. yani sanıldıgı gibi virüs çogaldıgı falan yok. TH17 baskınlıgını en iyi D vitaminiyle baskılarsın ve bir bilimsel araştırmaya göre bunu baskılayan en iyi şey yüksek doz thiamin yani B1 vitamini almaktır (ki agır vaka olma riskeri artan diyabetlilerde b1 eksikliği çok yaygın). videouyu da paylascam. sormak istiyorum çinko ve d vit eksikliğinde agır vaka olma ve ölüm riski katlandıgı gösterilmişken ve B1 vitamini bu sitokinleri baskıladıgı biliniyorken, bilim adı altında aşı olmak ve bunun propagandasını yapmak neyin kafası ve hangi bilimselliğe uygun bir hareket?
https://www.youtube.com/watch?v=p45Le8ST1os
Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşleri