aklıma geldi ekleme yapayım dedim
Korona virüsünün biyolojik silah olduğunu düşünenler var mı?
aklıma geldi ekleme yapayım dedim
Çok daha tehlikeli virüsler kullanılabilecekken, neden corona kullanılsın? Çok büyük bir savaş suçu bu, böyle bir şey yapmayı düşünseler en azından daha efektif bir virüs kullanabilirlerdi.
Bir uyarı niteliğinde işte.. yıllar sonra en tehlikeli virüsü yayacaklar o bekliyor.
Ne yarasadan ne biyolojik bir silahtan Coronavirüs zaten dünyada yıllardır var (Sars, Mers, Human Coronavirus, ve günümüzde ki Covid19) komplo teorilerine gerek yok bu Corona ailesi Hayvandan Insana geçen bir virüs türü
Neden çin de ki yöneticilere bulaşmadı? bu iddayı daha güçleştiriyor.
Kesinlikle uzun sürer ancak bana kalırsa haarp teknolojisinden tek farkı işin içerisinde virüs olması. Yoksa kim ne etsin asya ırkının akciğerlerindeki protein miktarını..
Cevap
6Cevap
Elbette öyle... Ancak sonunun kendilerine dokunacağını düşünmeden bu silahı kullandıkları için iş bu kadar büyüdü maalesef
Daha da büyüyecek
Maalesef öyle
Biyolojik silah olduğunu açıklayabilirim üstelik bazı kanıtlarla ama senin de dediğin gibi uzun olacak o yüzden sustum
Biliyorum , en iyisi açıklamaya çalışmamak çünkü baya uzun
hem kim takar ki
yakında haklı olduğumuz çıkacak zaten
Katılıyorum, maalesef ki öyle... 🙏🏻
Bu virüs herkese zarar verdi, tamamen virüs kendi evrim sonucunda oluştu. Dua edelim mutasyona uğramasın
İşimiz duaya kaldıysa zor
Bir virüs insanların ne kadar aciz olduğunu göstermeye yetti bence
Aynen öyle
korona çok eski bir virüs aslında yeni bir olay değil, ama bu sene belamızı ziktiği için yeni haberimiz oluyor
Dünya düz diyen de var.
aynn
Tabi bu mümkü elbette ki ama olmayabilir de.
Dinlere inanmadığım için dini açıdanki görüşlere pek aldırış etmem. Ne kıyameti. Bu dünyanın başına hiç mi kötü bir şey gelemez. Hep güllük gülistanlık mı olacak. Elbette hastalıklar yayılacak, küresel doğal afetler görülecek, kuraklık olacak... Neden hemen bu gibi şeyler dinlere bağlanırsa artık.
Haklısınız
her şey dine bağlanamaz tabiki.
ben birçok kişinin söylediklerini aktardım
Biliyorum. Lafım, o güncellemeyi yaptınız diye size değildi. Genel konuştum.
Anladım peki
Bende senin gibi düşünüyorum
Çok düşünen var senin gibi.
Ben oyle dusunuyorum
sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?