Gündem Koronavirüs aşısı olmayı düşünüyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Koronavirüs aşısı olmayı düşünüyor musunuz? Aşı olurum Aşı olmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Koronavirüs aşısı olmayı düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Evet asi gibi bir mucizeyi körükleyenler koca gün elinde telefon got buyutenler 0 0 Yorumla
Sweetsurfer1985 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Önce o sağlık bakanı olsun. Onu ilk 48 saat bizzat gözlemleyeceğim. Eğer ölmezse ben de aşı olurum. 0 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl evet olucam ozellikle çin asisi... zaten pfizer asilarida çinde uretiliyor.. 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Asla olmicam zafer direnenlerin dir 😂 0 7 Yorumla cicimxs +1 yıl Yoğun bakıma sen ve ya bir yakının düşerse görürsün direnmeyi Yorumla Korazonツ +1 yıl @cicimxs ağla ben önemlerimi aldım hep Yorumla cicimxs +1 yıl Nerden geleceği hiç belli olmaz ben neden aglakayim özürlü Yorumla Korazonツ +1 yıl @cicimxs ağlama corona var olalı 1 sene olacak ve hala corona olmadım ve aşıda olmicam dirençem hahaha 😂 😂 Yorumla cicimxs +1 yıl Diren olursan yakınını kaybedersen anlarsın bu olmayacağı anlamına gelemez inşaallah zorunlu olur da görürüm sizin ozaman aglmanizi Yorumla Korazonツ +1 yıl @cicimxs demek ki sen corona oldun veya sevdiğin biri oldu bizi kıskanıyorsun olmadık diye hahah 😂 Yorumla cicimxs +1 yıl Hayır allah a şükür kimsem olmadı bende olmadım illaki okur dışarı çıkarsın nereden geleceği belli olmayan birşey için gucenme diyorum Yorumla
__Cherly__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayır Türkiyeye gelecek aşı ne kadar sağlıklı? 1 1 Yorumla cicimxs +1 yıl 3 faz çalışma yapılmış onay almış zararlı olduğu konusunda e bilgin var Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Gündem konusunda 581 cevap paylaştı. Düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet asi gibi bir mucizeyi körükleyenler koca gün elinde telefon got buyutenler
Önce o sağlık bakanı olsun. Onu ilk 48 saat bizzat gözlemleyeceğim. Eğer ölmezse ben de aşı olurum.
evet olucam ozellikle çin asisi... zaten pfizer asilarida çinde uretiliyor..
Olucam niye olmiyim ya
Asla olmicam zafer direnenlerin dir 😂
Yoğun bakıma sen ve ya bir yakının düşerse görürsün direnmeyi
@cicimxs ağla ben önemlerimi aldım hep
Nerden geleceği hiç belli olmaz ben neden aglakayim özürlü
@cicimxs ağlama corona var olalı 1 sene olacak ve hala corona olmadım ve aşıda olmicam dirençem hahaha 😂 😂
Diren olursan yakınını kaybedersen anlarsın bu olmayacağı anlamına gelemez inşaallah zorunlu olur da görürüm sizin ozaman aglmanizi
@cicimxs demek ki sen corona oldun veya sevdiğin biri oldu bizi kıskanıyorsun olmadık diye hahah 😂
Hayır allah a şükür kimsem olmadı bende olmadım illaki okur dışarı çıkarsın nereden geleceği belli olmayan birşey için gucenme diyorum
Çin aşısı güven sağlamıyor ya
Hayır Türkiyeye gelecek aşı ne kadar sağlıklı?
3 faz çalışma yapılmış onay almış zararlı olduğu konusunda e bilgin var
Düşünmüyorum
Düşünmüyorum
Olmucam