Gündem Aşı olmayı düşünüyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bende olmayı düşünmüyorum.. kurumsal bı firmada çalışıyorm acaba zorunlu tutarlar mi herkes aşı olurken benim olmam sorun olur mu? Aşı olmayı düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl tabiki yasamak istiyorum.. dunya biyoteknoloji devi çinli sinovac in coronovag asisini tercih edicem zaten baskasina guvenmem hele mrna gibi stabil olmayanteknikle uretilen biontech pzifer moderna nin asilarina hic guvenmem... 0 0 Yorumla
yalnızzzzzzzzz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl bunları ölünce toprak atmassa özellikte erdoğanı kimseyi atmaz 0 0 Yorumla
Gizem_avcısı_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ben olmam komplo için değil riskli grupta değilim gerek duymuyorum 0 1 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Neye gore degilsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet düşünüyorum asiya karşı olanlsr8n tek bildiği şey karşı olmak sebebini bilmiyorlar bileee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben tedirgin oluyorum aşı ya başka sonuçlar doğursa diye güvenemiyorum ne bilim. Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Düşünmüyorum ama belliki olmayanları nerde bulsalar kakacaklar iğneyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eğer böyle oluyorsa bayanlara rus aşısı vardıralım 🤣 0 2 Yorumla _Pamuk_Premsess +1 yıl Erkeklerede italyan😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_Pamuk_Premsess Fantazide sınır yok ☺️ Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beni teğet geçti zaten tutmaz o aşı bak gör 😂 0 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Ülkemizin başkanı Reisimiz çin aşısı olmadan olmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tabiki yasamak istiyorum.. dunya biyoteknoloji devi çinli sinovac in coronovag asisini tercih edicem zaten baskasina guvenmem hele mrna gibi stabil olmayanteknikle uretilen biontech pzifer moderna nin asilarina hic guvenmem...
bunları ölünce toprak atmassa özellikte erdoğanı kimseyi atmaz
Ben olmam komplo için değil riskli grupta değilim gerek duymuyorum
Neye gore degilsin
Evet düşünüyorum asiya karşı olanlsr8n tek bildiği şey karşı olmak sebebini bilmiyorlar bileee
Ben tedirgin oluyorum aşı ya başka sonuçlar doğursa diye güvenemiyorum ne bilim.
Düşünmüyorum ama belliki olmayanları nerde bulsalar kakacaklar iğneyi
Eğer böyle oluyorsa bayanlara rus aşısı vardıralım 🤣
Erkeklerede italyan😅😅
@_Pamuk_Premsess
Fantazide sınır yok ☺️
Şükür hiç korona olmadım
Ne kadar kolay koyunları kandırmak
düşünmüyorum
Beni teğet geçti zaten tutmaz o aşı bak gör 😂
Ülkemizin başkanı Reisimiz çin aşısı olmadan olmam
Hayır düşünmüyorum
Ben olmayacağım