sınav döneminde fazla uykusuz ve sağlıksız besleniyorum ve biraz daha kolay hasta oluyorum. Bunun için önerebileceğiniz ek takviye var mı? Vitamin, balık yağı vs
Ek takviye önerileriniz neler?

Cevap
7Cevap
Öncelikle Başarılar Dilerim Umarım Hedeflerine Ulaşırsın; B12 - C - D Vitaminlerin Oldukça Yüksek Olması Gerekiyor B12 Mod Düşüklüğü Dikkatsizlik Falan Yapar Kişide. Öneri Bence Burdan İsteyene Kadar Bir Doktora Danış B12 İçin İğneler Var C-D Vitamini İçin Hap, Şurup Vs. Mevcut Ama Bünyen Kaldırmayabilir. Doktora Danışsan Senin İçin Daha Yararlı Olur.
Önce kan tahlili yaptir, eksiklik yoksa, takvilere harcayacagin para pahali sidik olmaktan öte gitmez.
Ayrica sagliksiz beslenmeyi takviylerle saglikli yapamazsin.
Glutamin - b12 - c vitamini - badem ve fındık - protein içerikli besinler ve zeytinyağı sana gerekli olan enerjiyi vericektir toparlanmanı hızlandıracaktır
Vitaminler balık yağları vitamin dolusu meyveler kuru meyveler
Propolis
Kara murver
C vitamini alın faydasını goreceksiniz
Solgar B12 önerdiler bana YKS döneminde memnun kaldım
Salatalık limón avacado yeşil elma Ananas fındık turp maydanoz pırasa kereviz bal kabağı.
Omega 3 kullancam ben
Elma tarcinn cayi ic surekli
Supradin oldey
pekmez onn numaraaaaa
Kivi yiyorum ben
Merhaba,
Vitamin ve mineral kaynağı olarak doğal bir arı ürünü olan poleni tüketmenizi öneririm. Literatürde "tam gıda" olarak tanımlanan polen A, E, D ve B grubu vitaminlerini, magnezyum, kalsiyum, çinko minerallerini doğal olarak içerir. Yetişkinler günde 2-4 tatlı kaşığı, çocuklar ise günde 1-2 tatlı kaşığı tüketebilirler. Sindirim sistemi ve bağırsakları destekleyen bu doğal gıda desteği günlük beslenmeye mutlaka dahil edilmeli.
Aynı zamanda bağışıklığınızı desteklemek için Anadolu propolisi de tüketebilirsiniz. Anadolu propolisinin içerisinde en az 15 farklı türde fenolik ve flavonoid türünde bileşen bulunur. Bu bileşenler Kafeik Asit Fenetil Ester (KAFE), Kafeik Asit, Kuersetin, Galangin, Klorojenik asit, Rutin, Hidroksitirosol, Kumarik asit, Apigenin, Krisin, Hesperetin, Ramnetin, Luteolin, Resveratrol ve Pinosembrin’dir. Bu değerli bileşenler, yüksek antioksidan özelliği ile birçok sağlık faydası sağlar. Temelde bağışıklık sistemini destekler. Yetişkinler için günde 20 damla; çocuklar için ise 10 damla olmak üzere düzenli olarak Anadolu propolisi tüketimi ile sağlık faydalarından yararlanabilirsiniz.
Arı ürünlerini tercih ederken yerli üretim yapan bir marka olmasına, uzmanlar tarafından uygun alt yapı ve teknoloji ile geliştirilmiş olmasına dikkat etmenizi öneririm.
Hocam iyi günler. Reklamlarda çıkan supradyn gibi içecekleri içmek bu gibi durumlarda uygun mudur?