Ben yıllarca kullanıyorum. Çocuklarımda da kullandım. En iyi krem diye Bpantol, Travazol Kremler fayda etmemişti. Resmen kan çanağına dönmüştü. Bu yağı tavsiye alarak kullandım çocuklara üç gün içinde pişikte yara da kayboldu.
En büyük özelliği cildi temizlemesi, gözenekleri açıp hava almasını sağlaması ve teri alımını kolaylaştırması. 50 faktördür. Güneş yağı kremi gibi kullanabilirsin. Zaten Ham maddesidir. Kolduk altı ve bikini bölgesi içinde kullanabilirsin. Tahriş olmuş, kızarmış, pişik olan yere güvenle sür kullan.
Ayrıca soğuk için kalkan görevi yapar. Özellikle de Bebeklerde banyo sonrası sırtına ve karın bölgesine sürülerek soğuk almamasını, üşümemesini sağlarsınız. Kesinlikle yağ diye cildi kapatmaz. Ben Maç yaptığım zamanlar kışın bacak ve karın bölgeme sürerek soğuklardan korundum.
Önemli değil. Son tavsiyem kızarık olan yeri sabunla yıkayıp deneme amaçlı parmağınızın ucu ile ( 25 kuruş büyüklüğünden az) sürün. En azından bir iki saat sonra kızarıklık artıyor mu, alerjik bir durum oluyor mu kontrol edin. Bi arkadaşım değişik bir marka almıştı çocuğu için pişik olmuştu. Kendi aldığını kullanmış. Gece aramıştı çok kötü olmuştu ben evdekini verdim. Sabah mesaj atmıştı Allah razı olsun diye. Cildi daha iyi oldu diye...
Şifa olur inşallah. Ben evden eksik etmem. Kesinlikle eczaneden pişik kremi de almam. Yanlış anlamayın özel kişisel bakımdan sonra da kullanırsanız ciltteki tahrişi alır. Ben kullanıyorum gaye tavsiye vermek
Eczanelerde bulunuyor Lupo diye bir krem bende devamlı ayakta çalıştığım için malum bölgede pişik oluyor eczacı arkadaşım tavsiye etmişti çok iyi geliyor
Pişikten ziyade alerji gibi duruyor. Pudra dökme lütfen, gögüslerin büyükse doğru sütyen seçmen çok önemli. Mutlaka pamuklu hava alan kumaş seç alırken. Cildiyeye gitmen en doğrusu olacak sürekli farklı kremleri denemek yerine
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle yapıyorum gerçektende doktora da gittim defalarca ama krem verdi geçirmedi hiç
Basit bir pişik değil çünkü. Mutlaka duşunu falan düzenli alıyorsundur zaten ama o bölgeyi mümkün oldugunca terden uzaklaştırman lazım. Bunun için de yağlardan faydalan. Bi süre hiç bir kremi kullanma mümkünse. Duştan sonra bulabilirsen kantaron yağı, bulamazsan zeytin yağ susam yağı hatta hiç yoksa çicek yağı dahi olur biraz sür ve bastırmadan yaydır sorunlu bölgeye ve etrafına. Bunu sürekli tekrarla. Kurumasına izin verme her duştan ya da temizlikten sonra spordan önce falan sür. Bi iki tane atletini sutyenini feda edeceksin artık, yıkar yine onları giyersin sorun çözülüne kadar.
Yağ terin o bölgeye direkt temasını engelleyecek. Çok uzun süre çocuklarda yağ kullandım. Kremlerden çok daha etkili.
Haklısınız kantaron ve susam yağını deniyceğim ciddi bir şekilde kızarma var son dönemde iyice arttı aşırı terleyen biriyim sporcuyum ve böyle sorunlarla karşılaşıyorum
sanıırm göğüs bölgen burası. fazla terleme olsun cildinin hassaslığı olsun etki eder. susam yağı yardımcı olacaktır. sütyen falan kullanıyorsan evde kullanma bu sayede biraz hava alır ve rahatlar cildin
Doktor bana krem vermişti bir bölgede olan yer iyce çoğaldı pepantol kullanıyordum iyleştirmiyor ama kaşıntıyı kesiyor birde çok pahalı bunun sabunu ile kremi varmış yarın gidip aktardan alacam sende bir git aktara istersen
Kaşındığında kaşımamaya çalış bende de oluyor bu spor sonrası terden dolayı gözenekler tıkanıyor ve hemen duş alman gerekli her spordan sonra duş alman yeterli ve kremi kullan geçer
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
geçmedi ya normalde çok azdı böyle oldu bir kaç günde