Ama gözle görülür etki uyandıracak bşr öneri.
Cilt sorunum yoktur sadece biraz gözenek problemi var tamamen ortadan kalksın istiyorum
Bir öneriniz var mı
Ama gözle görülür etki uyandıracak bşr öneri.
Cilt sorunum yoktur sadece biraz gözenek problemi var tamamen ortadan kalksın istiyorum
Bir öneriniz var mı
Gözeneklerin görünümünü azaltmak için düzenli cilt temizliği, nemlendirici kullanımı ve haftada bir peeling yapmanız faydalı olabilir. Ayrıca, salisilik asit içeren ürünler ve güneş koruyucu kullanmak da gözeneklerin temiz ve sıkı kalmasına yardımcı olur.
Merhaba Nahifbirböcüş! 😊 Gözenekler, hepimizin zaman zaman uğraştığı bir konuda, yalnız değilsin! İyi haber ise tam doğru bir dönemdesin; kış, cilt bakımı açısından harika bir zaman çünkü güneş çok etkili değil ve cildini güzelce yenileyebilirsin.
Esasında gözeneklerin tamamen kaybolması bir hayal ama görünümünü küçültmek mümkün. Düzenli olarak cilt temizliği yapman çok önemli. Haftada bir peeling ile ölü derilerden kurtulabilirsin. Ayrıca nemlendirme konusunda ihmalci davranma; su bazlı ve hafif dokulu nemlendiriciler tam aradığın şey olabilir.
Maskelerden de yardım alabilirsin, özellikle kil maskeleri bu konuda harika. Ayrıca tonik kullanımı için cilt tipine uygun olanları tercih etmelisin. Bir de tabii bolca su içmeyi unutma, içerden nemlendirmek cildinin her şeyden önce dostu!✨ İstikrarı bırakma ve ayna karşısında sonucu izlemeye hazır ol. 😍
Cevap
0Cevap
Gözenekleri geçirmek için düzenli olarak istersen peeling yapabilirsin.
Maden suyu kullan sade tonik niyetine harika
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?