Tüm takma kirpikler mi daha iyi yoksa tek tek olanlarmı? Bir bilginiz varmı? Ve neden? :)) şimdiden teşekkür ederim 😊
Tek tek olanlar daha iyi
Tüm olanlar daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hic kullanmadim. Bence her sekilde yapay duruyor. Ve zahmetli oldugunu dusunuyorum.
Bunun yeine rimelden once kirpiklerine vazelin surersen daha yogun bir gorunum olusturabilirsin.
Yatmadan once de hindistan cevizi yagi surmeni tavsiye ederim. Kirpikler bu sekilde hem uzuyor hem de koyulasiyor.
Ama secim senin tabii 😊
teki bütünü bilmem de, ille kullanacaksan ipek kirpik yaptır.
Şu kadınların bakım, güzellik, moda takıntıları beni öldürecek bir gün. 😵😵😵
Cevap
3Cevap
Tek tek olanları duruş açısından tabiki de daha iyi ama yapıştırırken uğraşmak lazım üşengecim diyosan diğer türlüsü ^^ ve çok sık kullanmamaya dikkat et göz kapağında sarkıklık kirpiklerinde dökülme yapabilir ^^
bende hiç kullanmadım sanki yapiscak bir daha kalmicak kör olcam falan gibi sacma sapan komplekse giriyorum 😂 ama kullanan arkadaslarim genelde tüm kullaniyorlar
tek tek olanları seviyorum ben.
daha doğal duruyor.
ayrıca yoğunluğunu gideceğin yere göre ayarlayabiliyorsun.
Tamam teşekkür ederim tatlım
ben tüm takıyorum. tek tek yapana kadar akşam oluyor. 18-20 yaşlarımda tek tek yapardım ama sonra vazgeçtim.
Hiç kullanmadım ama arkadaşlarım tek tek kullanıyor nerede az varsa oraya takıyorlar daha güzel oluyor doğal kirpik gibi
Tekli olanlar daha doğal oluyor. Bütün halindeki takma kirpikler insanı miss piggy gibi gösteriyor.
Tek tek olanlar daha doğal ve güzel görünüyo tüm olanlar çok kötü
ya kaç tane takma kirpik aldım hepsini rezil rüsva ettim bir ben mi takamıyorum şu mereti...
Tek tek olanı beceremezsin yapıştırmayi bütün daha iyi
Takma kirpik hiç kullanmadım ama tek tek olanlar daha doğal geliyor bana
Hiç takma kirpik kullanmadım bilmiyorum
Tek tek olanlar daha doğal duruyor
tek tek ugrasması cok zor ya
arada tek olanlardan kullanıyorum daha doğal
Tek bir tanesini nereden aldınız
hic kullanmadim bilmiyorum malesef
Tam olanlar çok yapmacik
tek tek uğraştırır tüm daha iyi pratik 😁
doğal kirpik bence çünkü hiç kullanmadim
Yapabilirsen tek tek olanlar daha iyidir