3 doz aşıyı da vurulmak
Saçmalama kanka aşının etkisi 6 ay sürüyor zaten. Her 6 ayda bir aşı vurulmaktansa düzenli olarak bağışıklık sistemimi güçlendirici besinler tüketirim daha iyi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Virüsü hangi oranda kaptığın ve kapacağın belli olmadığı için, istediğin kadar bağışıklık sistemini güçlendir bence vücudun bununla savaşması çok zor olacak.. En mantıklısı aşı olmak.. Hiç olmaz ise ölüm riskini ortadan kaldırıyor..
Dostum ölüm riski diye bir şey yok. Ölüm Allah'ın emri. Ecelin geldiyse istediğin kadar aşı vurul virüs bahane olur. Kuzenim iki doz oldu daha ağır atlattı. Arkadaşımın babası adam 50 yaşında tüm aşıları oldu yine öldü. Sırf aşı olsunlar diye ölüm riskini azaltıyor yalanına karnım tok. Kaldı ki uğur şahin 3. doz aşı da yetersiz dedi yeni varyant için. Yeni aşı süreceklermiş piyasaya. Yani demek istediğim virüse göre aşı değil aşıya göre virüs üretiliyor. Amaç cep doldurmak. Kaldı ki ne diye bana sorumluluk sana ait bir şey olursa diye kağıt imzalatiyorlar da garanti vermiyorlar. Grip aşısı için neden kağıt imzalıyoruz mesela devlet mesuliyet alıyor bir etki olursa diye tazminat hakkın var ama bunda öyle bir dünya yok. Zamanında da hapları dayadılar millet kalp krizinden pert olunca hemen haplar iptal edildi. Ben güvenmiyorum güvenen gitsin olsun lafım yok.
Sen bilirsin kardeşim..
Tabiki besinler
Cevap
1Cevap
ahahah hiçbi besin seni korumaz ne alaka
o kadar basit olsa keşke
🤦🤦 Neden o zaman C vitamini tüketin diyor doktorlar 🤔
c vitamini zaten tüketmen lazım o ekstra bi yarar sağlamıyo. sadece toplumda c vit eksikliği olduğundan genel olarak bağışıklık iyice güçsüzleşiyor ondan diyolar tüketin diye yoksa başka bi numarası yok
Bunları yap aşıdan daha etkili korur bünyeni virüse karşı; www.tdd.org.tr/.../69-covid-19-beslenme-onerileri
sağlıklı bi insan bunları yapar zaten, farklı bişey göremedim.
Aşı zaten 6 ay sürüyor her 6 ayda bir aşı yaptır o zaman sen
evet yaptırıcam
Aşılar yetersiz beslenmek daha iyi
Kesinlikle katılıyorum
Ben bir doz vuruldum sırf babam çok ısrar etti diye. Vurulmaz olaydım. Gece boyu terledim bir de 3 gün boyunca vücuduma sanki dışardan iğne batırdılar çok kötü oldum bir daha da vurulmadım
Millet Covid öldürüyor sanıyor hatta şu saçmalık var. İki doz aşı olsaydı ölmezdi
Hastalık Allah'tan kanka. Ecelin geldiyse zatüre de bahane Covid de. Allah'tan geliyor diye kabul etsek bu kadar çile çekmezdik belki
Aşı vurulmak
Olun siz bu arada muta virüsü geliyor yeni aşı daha yapacaklarmış onu da olun
Aşı olmak
Ben bir tane oldum ellerine de çok yüzlerine de 😀
Nasıl anlamadım?🤨
1 doz oldum sadece
Bende 2😂
Sen 3-4 daha gider 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?