İshal oldum iki-üç gündür geçmek bilmedi. Bugün doktora gittim bir kez ilaç içtim ama hala etki göstermedi hala karnım ağrıyor ve hala sıvı şekilde tuvalete çıkıyorum.
Korkmalı mıyım? Nasıl geçer bu?
Korkmalı mıyım? Nasıl geçer bu?
Haşlanmış patates, muz falan ye. Sonra ayaklarını üşütme, sıcak tut. Ayrıca gece yatarken karnını sıcak tut, sakın hava sıcak diye de açma, bırak terden birşey olmaz. sabah duşunu alır geçer ama mutlaka karnını ve ayaklarını sıcak tut. Eğer geçmezse bir iki gün içinde bir doktora danış.
Bende 1 hafta cekmistim pirinc lapasi ye geciriyo ertesi gune patatesde ye leblebi gazozda iyi gelir ama pirinc en iyisi
ya kardeş pirinç de yedim öğlen ama geçmedi:(
Hemen trsir etmez 1 2 gun devam et sen ben o sekilde iylestim 1 hafta cektim
yoğurt ve buğday (!!) nişastasını karıştır ye. katı olması iyi olur ama fazlası kabız yapar. tadı tüzünden yiyemezsen içine biraz şeker ekle.
bir tatlı kasıgı kuru türk kahvesi biraz limon sık üstüne ye. Bolda su iç su kaybın azalsn
kız yaptım onu da geçmedi yine
Cevap
30Cevap
Sana kendi taktiğimi veriyorum 1 ya da 2 şişe powerade içiyorum bir kase kadar leblebi ikide muz atarsan kabız bile olursun :)
adaçayı mideye iyi gelir. Demli bir çay + kaynamış sade patates. İlaçlarını da kullan yarına birşeyin kalmaz ;)
geçmiş olsun normal katı besinler al ( muz vs lifli gıdalar ) ve fazla su iç ki ishalle kaybettiğini geri al ;)
bol bol patates haşlaması ye annem bana hep yapardı.
Vallaha nasıl geçtiğini bilmiyorum ama bu kadar süren ishal tehlikeli olabilir bol su içmeni tavsiye edebilirim su ihtiyacını karşıla. Geçmiş olsun
sade sarı tuzsuz leblebi al ve sade gazozla beraber sık tüket geçer. leblebi asidi alır içindeki. colada gabız yapar. GEÇMİŞ OLSUN ben yaparım hemen düzelir
Belkide bu kadar çok şey denediğin için gecmiyordur mantıklı değil mi?
Bir kase yoğurdun içine bolca kekik at ve ye ben ne zaman ishal olsam geçirir bu formül.
Aynısı bendede var midemede sancılar giriyor ama benmki besin zehirlenmesinden
Bir şişe çamlıca gazozun içine iki tane aspirin at erit ve iç... yarım saaten toparlar.
Dalga geçmiyorum yap bunu mutlaka.
türk kahvesini hafif su ile nemlendir ve misket kadar büyüklügünde yut bu iyi gelecektir.
Reflor kapsül denedin mi?
yok
eczaneden alda dene kesecektir.
çok pahalı o ya
Ondan başkasıda zor geçirir.
bir tane ilaç aldım ama
yarını bekle o zaman yınede gecmezse alırsın. Sağlık söz konusu olunca olmayan paranın bile lafı olmaz
iki üç gündür geçmediyse kork ilaçlarını düzenli kullan başka doktora gördün geçmiş olsun
Asitli içecek içme kaliteli su iç yağlı yeme
kola iyi gelir diolar ama?
Daha önce antibiyotik icmistim doktorluk oldum kola asitli kesinlikle içme demisti
Kahvenin üstüne limon sık ye
onu da yaptım geçmedi:(
bir çorba kaşığı kuru türk kahvesini suyla karıştır fondip yap :)
bitane kutu kola dene bir kafein keser kezmezse başka bişi vardır
Herşeyi deneme ya öldürme kendini gazoz ile leblebi ye
Şeftali ve muz ye bir de çok su iç
muz ye lıflı oldugu ıcın kesıyo bıde leblebı
ya yedim dün bir tane kesmedi hala ama
bıtane kesmezkı ıkı yeseydın en az bı ıse yarardı en azından ama leblebıyle beraber yye
Kuşburnu iyi gelebilir.
Reflor kapsül
Muz, ve cola alacaksin
Ankara'da mı yaşıyorsun? Burada herkes ishal.
Geçtimi nasıl geçirdin bende aynısını yaşıyorumda.
Usta lopermid al kesiti bir kerete
Gecer gecer merak etme ishaldende korkula. d
Muz + kola = katilasma
Oha siz kizlar simdi ciddi ciddi siciyo musunuz :O
muz ye veya haslanmis pirinc suyu ic
yaptım yine geçmedi
Pardonnn... Kusabilrmiyim. Midem kalktı
sen ishal olmuyormusun kardeş belki dışkı falanda yapmıyorsundur. s hepimiz yaptığı birşey utanmaya ya da iğrenmeye gerek var mı
bol su iç
vodka!!
yazıkk :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar