Arkadaşlar ben eşimi sevdim aradaki yaş farkına bakmadan kaçtım onunla oda. Beni çok sevdi sonra bi çocuğumuz oldu ben manken gibi iken haliyle kilo aldım neyse sonra çocuk doğdu çalışmam gerekti cocugu sütten kestim anneme bıraktım eşime destek için çocuk 2 aylıkken bıraktım ise girdim sütü kestikten sonra iyice kilo aldım şimdi işin icind n çıkamıyorum eşim sürekli obez şişko ne hale gelmişsin pişmanım seninle evlendiğime şu haline bak ailemde sürekli çok kilo aldın çocuğu sokakta kacirsalar peşine kosamazsin ne oldu neye dönüştün falan diye benim psikolojimi bozdular elimden tutan yok el ayağım sis inanın yemekten değil psikolojide bu hale geldim adet olamıyorum 3 ayda bir kez falan oluyorum şu an bitik durumdayım napicam bu hayatta hiç kimse için değmez mis eğer ben çocuğumu bırakmasaydim sütü verebilseydim zayiflardim da ben ona destek olmak için bu hale girdim o ise dalga geçiyor o şimdi misiil mışıl uyurken ben burada ağlıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnan ki , okudukça , her kelimede üzüntüm derinleşti. Senin için maddi manevi her şeyini geride bırakıp gelmiş bir kız , üstelik dünyanın en güzel hediyesini kucağına almana vesile olmuş , dahası destek için çalışmış. Bu cefakarlığa bir vefa olur insanda. Ayrıca kilolu olması bir kadının ölümsüzlük olmadığı gibi , bir erkek için daha güzel daha çekici ve Seksi olur tabiki bu , gerçekten kadını bilen değer veren ve kadının güzelliklerini görebilen için geçerli. Diyelimki böyle biri değilse bile hoşnutsuzluğunu bu şekilde kırıcı olmaktanda öte yıkıcı şekilde (bir kadına ve özellikle kendi hanımına ) söylemesi cahilliğin kaçıncı kategorisi bilemiyorum. Diğer yandan kendi ailenin tutumunun da aynı seyirde olması ayrıca sarsıcı bir durum. Böyle diyeceklerine , bir doktora gidelim diyebilirler mesela yardımcı olmaya çalışırlar. Belki farklı bir sağlık sorunu kilo almana sebep oluyor. Lütfen üzülme. Gitmediysen bir doktora git. Nedenini araştır. Sorun çıkmaz ise diyet yaparsın , hoş kocan senin şimdiki halinin güzelliğini bile sağlık sorunu dışında kilo vermenide istemezya... güçlü ol. Ayağa yine düştüğün yerden kalk. Buna gücün yeter. Sen yeterli cesaretli ol. Ayrıca herkes seni böyle kabul etsin. Ne var yani bunda. Ben buyum diyeceksin. Demelisin. Lütfen ama lütfen ağlama. Olur mu? 😔😔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe kadar kaba saba bir insan, nasıl çirkin bir üslup böyle... Biz sevgili olduğumuzda ben 65 kiloya yakındım. E boyum da bi kadına göre baya uzun. Sonra 50 lere düştüm. Hamilelikte tekrar eski kiloma döndüm hatta üstüne de çıktım doğdu doğacak kiloyu mu düşüneceğim artık.🤷🏻♀️ Bir kez olsun neden bu kadar kilo aldın veya kilo ver dediğini duymadım. Eşin de olsa senin bedenin hakkında böyle yorum yapamaz ya. Ne demek pişman oldum evlendiğime. Zayıf fit bir bedenden ibaret miydin ki onun için evlenirken? Bu ciddi bir sorun. Öncelikle insanlara kulak aşmayı bırak lütfen sen bir annesin güçlü olmalısın. Gerekirse kırıcı ol ama ağlama böyle şeyler için. Sonra istersen psikolojik destek alabilirsin. Birkaç ay çalış köşeye para at sonra işten ayrılır o parayla da spora yazılırsın ancak eşin dahil hiç kimse için değil. Kendin için. İçinden geliyorsa eğer yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılKimseye yaranılmıyor vücudun bozulmasın diye Doğum yapmasan bu seferde çocuk yok diye başını yerlerdi ya bu erkeklere yaranılmıyor sen moralini bozma ben senin yerinde değilim ama ben olsaydım çıkardım işten işe gidip kendimi yiyip bitirmezdim evine çocuğuna bak evde spor yap çocuğunla yürüyüşler yap kendine bakım yap kilo vereceksende kendin için yapmalısın bi doktora kan testi ver kilo vermeni engelleyen bi sağlık sorunun var mı yokmu bi baksınlar YouTubeda videolar var kendine ayrı yemekte yaparsın elalemin işinde çalış kendini parala ama sonuç hüsran bence eşin çalışıp ev geçimini sağlasın bakalım yetmiyorsa iki işe birden girsin birazda erkekler yorulsun herşeyi kadından bekliyorlar
00 Yorumla
+1 yılŞimdi şunu dile getireyim sütten kestim kilo aldım kabul etmiyorum. Sen emziren anne zayıflar gibi düşünüyorsun ama öyle bir şey yok ben emziriyorum ve haliyle acıkıyorum daha çok kilo almaya elverişli oluyorsun. Şükür ki ben dikkat ediyorum.
Onun dışında eşin sana çok ayıp ediyor, hakaret ediyor. Yapmasaymış çocuğu, sen de kilo almazdın. Ailenden affedersin sana destek olacağına köstek oluyor. Senin yerinde olsam sinir krizi geçirirdim herhalde. Sende artık kilo vermeye başla çalışıyormuşsun hareket eden insan pekde kilo almaz. Zayıfladıktan sonra da eşine yüzme verme 1 yıl kadar köpek gibi pişman olur.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
61Cevap
+1 yılKeşke sütten kesmeseydiniz, en başta çocuk için çok gerekli anne sütü. Biliyorsunuzdur zaten ilk 6 ay verilmesi şart, verseydiniz muhakkak bu kiloda olmazdınız. Asıl sorununuza gelince kardeşim, eşiniz ne hödük herifmiş. Afedersiniz ama siz ona bir evlat vermişsiniz kilonuzu 2 yıla yakın verememeniz çok normal. Buna bile katlanamıyorsa neden evlenmiş sizinle. Pişmansa kapıyı gösterin zaten keşke evlenmeseydim tarzı cümle kurarak niyetini belli de etmiş. Allah böyleleriyle karşılaştırmasın. Umarım doğru kararı verirsiniz. Kolaylıklar diliyorum. Üzmeyin kendinizi de hamilelik sonrası kilo almak çok normal...
00 Yorumla
+1 yılKendine gel kardeşim. Diyetisyene gidersin hallolur. Psikolojik destek alırsın hallolur. Ama eşin dediğin adamı affedebilir misin, bilmem. Çok onur/ gurur kırıcı bir durum. Bende yaklaşık iki ay önce bir diyetisyene başvurup beslenmemi değiştirdim. Yavaş gidiyorum ama şimdiye kadar 5 kilo verdim. Kendimi okadar fit hissediyorum ki, anlatamam. Senin için öneririm sana bunu. Ve değerini bilmeyecek adam için kalkıp işe başlamışsın ya, bırak anam çalışma. Yazık iki aylık çocuğuna.
10 YorumlaSağlık konusunda 524 cevap paylaştı. Dış görünüşünden dolayı sana böyle hitamlarda bulunması yanlış hatta bu psikolojik şiddete giriyor. Eğer böyle devam edersen, bak sen diyorum: bu adama katlanmaya devam edersen kendi kendini yiyip bitirirsin. Bir insan olmadan da yaşarsın, çok güzel hayatına da çocuğunla devam edersin. Ha ilk seçenek olarak bırak bu adamı demiyorum ama eğer kendisine çeki düzen vermezse bunu yap. Ona rağmen devam edersen de bu ağlamaların son olmayacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun artık beni sevdiğine inanmıyorum demekki ben bı kaza geçirsem kolum bacağım kopsa bu adam beni kapıya koyacak 😭
Soran+1 yılÖnceliğim zayıflamak ondan intikam almak olacak beni çok asagiladi gururumu incitti
Öncelikle, bir hekime gidip bu bir hastalık mı öğrenmeniz lazım. Sonra yol çizersiniz. Sorun diyetle giderilecekse, ayda 1 kilodan yılda 12, ayda 2 kilodan yılda 24 kilo verirsiniz. Ortada sorun yok. Zamanla her şey düzelir.
30 Yorumla
+1 yılGörseli geçtim bir önemi yok ama sağlık açısından kilo vermen sanırım iyi olur çünkü ellerim ayaklarım şiş diyorsun. Ayrıca eşin sevseydi zayıflaman için seni motive eder destek olurdu. Böyle densizlik görmedim. İnsan beğenmese bile eşine bunları demez. Sana laf söyleyen herkes ayıp etmiş. Doktor kontrollerini unutma. Evde tempolu yarım saat egzersiz bile yapsan bu bile işe yarar. Umarım her şey yoluna girer.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Her şeyden önce kendiniz için yaşamanız gerektiğini öğrenmeniz büyük bir aşama...
Yaşama hiç kimse için değil, kendiniz için sarılın... Ve bir yerden başlayınız karar vererek adımlamaya...
Şansınız ve de yolunuz açık olsun.
Sağlıcakla...
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''00 Yorumla
+1 yılsen ona evlat vermişsin hayatını adsmissin o adam sana şişko obez diyor ne kadar kırıcı bu insanlar bir insan kilo alabilir normal bişey ama senin eşin tam bir şggfır yav ayiptir bir kadına böyle şey denirmi kadın annedir kutsaldır eştir böyle adamlar ne evlilikten anlar nede sevmekten cidden üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan bencil ve nankör , yapabilirsen spor yapmaya çalış ve seni ezmesine izin verme ikiniz de şu lonumda evli çiftsiniz ikinizde hakları var
Laf atıyosa sen ona at lafı fazla uzatma ama yoksa daha da ileri gider aman ha , sporu nu yap yapabilirsen , sonra isterse ağlasın çoçuk gibi affetme onu yatak odana da sokma kanepe de yatsın odun cndneb00 YorumlaSağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Önce kendine acımayı bırak, diyet yap kimse için değil kendin ve çocuğun için. Bir psikoloğa git destek al.
Tüm bunlar 1 yılda biter , madem çalışıyorsun her şey yoluna girip eski kilona bakımına gelince kocanında kıçına tekmeyi basarsın.
Çünkü bu tür adamlar aldatmaya meyilli psikolojik şiddet yapan kendinden başka kimseye önem vermeyen insanlar.
Kendine bir iyilik yap ayağa kalk ve hayatının iplerini eline al.
Aman ben nasıl yapacağim dersen içinde bulunduğun durumdan çıkamassın.00 Yorumla
+1 yılEe adam haklı bende kilo alınca bana da aynısını diyorlar ailem bile dalga geçiyor o yüzden kilo almamak için spor yapıyorum sende yap kilolu olman senin elinde olan bir şey doğuştan hastalık olsa anlarım kimse dalga da geçmez ama sonra dan kilolu oluyorsan hata sende
00 Yorumla
+1 yılKilo verirsin kimseyi de dert etme eşine de yazıklar olsun karaktersiz herif ailene de ayıp insan destek olur onlar 3esmen köstek olmuş kusura bakma da ve bebeği sütten kesmem çok yanlış olmuş 2 aylık bebek kesilir mi sütten en azından bırakmayıp sapıp verseydin dolaba atsaydın sıkıntı olmazdı belki ama şimdi emmşyor da artık kendine bi program hazırlayıp diyetle zayıflayabilirsin çocuğunu ve kendini düşün 💐
00 Yorumla- Sağlık konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılKesin ve net soyluyorum boşa. Cocugunu sütten kesip işe başlama gucun varmiş zaten sana psikolojik siddet uygulayan bir adami hayatindan def et. Cocuk var muhabbetine hic girme iyi bir baba olsa sana bu muameleyi yapmaz sabah sabah tum keyfim kacti bu soruya. Ama önce zayifla o kocan olacak adama iyi bir ders ver ha muhtelen seni adatiyordur da gozunu dört degil sekiz aç
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığında normal değilki 2 aylık çocuk bırakılıp işemi gidilir spor yap hamuru şekeri kes sık poponu istersen verirsin kilo her şey senin elinde
30 Yorumla- Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılKimi insanın da talihsizliği Esinden ailesinden başlıyor iste. Kendi açımdan konuşmak gerekirse kilolu kadınlar bana göre cok hoşlar. Saglik acısından sorunları olmadığı sürece bence muaazzam bir sey oluyor:) esin bence cok şanslı ama kıymetini bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle hayatimizi birlestirirken tek kriterimiz beden mi ince belli kalin bacakli gibi kriterlermi bizi evlilige layik bir insan yapiyor. Nasil bir zihniyete sahip. Bazi seylere sukretmesini bilmeyen biri ile evlisiniz. Kendisine cok sukurki saglikli bir evlat, eve geldiginde sicak yemegi esyalari temiz utulu ve tertipli. Ki ona maddi anlamda destek olayim derken kendinden vazgecen bir ese sahip olan ama bir kere birle tesekkur etmek yerine kendini o kadar cok merkezd koymus ki hep ben mutlu olmaliyim havasina girmis beyfendi. Biz kadinlardada hata var hayatimizin merkezine aliyoruz onlari daha sonda onlara her seyi soyleyebilirsin iznini verdigimizi sanip tepemize cikartiyoruz. Yapman gereken tek sey sen kendini ve evladini dusunmek. Istiyormusun zayiflamak. Ilk once sen. Varsin sana sisko desinler asil sen isteyince her sey bir anlam kazar diger turlu yine onun icin bir sey yapmis sayilirsin ki bu zamanla sendede bir seyler goturur.
00 YorumlaSpora başla diyet yap sağlıklı beslen ben bir engelli olarak evimde durmadan spor yaptım 105 kilo dan 75 e düştüm sen benden daha güçlüsün başarabilirsin ayak gücün daha çok var benden kendine iyi bak 😇💪
10 Yorumla
+1 yılYaa kiyamam bu kadar stres yapma. Farkli diyet programlarini uygula elbet birisi ise yarar. Esinin sana oyle demesine asiri gicik oldum y@vsak psikolojik siddet uyguluyor. Onu pisman et zayifla sonra yuzune bakma.
00 YorumlaSağlık konusunda 640 cevap paylaştı. kilo verirsin o önemli değilde verince bu adamla nasıl aynı evde olacan ben onu anlamadım
13 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭
Soran+1 yılSağol kardeşim Allah razı olsun
+1 yılO çocuğu tek başına yapmadın beraber yaptınız sonuçta seninle bu şekilde konuşması hem çok ayıp hemde onun kişiliğinin ne kadar beş para etmez olduğunu gösteriyor..
10 Yorumla
+1 yılBoşanın öyle eş, baba olmaz olsun zaten. İşiniz de varmış ailene de koy mesafeyi. Öyle insanlar asla laftan anlamaz saygılı olmazlar. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilrseniz gerçekten Boşanın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavuğa bak kadın sizin için 9 ay çocuk taşısın sen ona dön deki şu haline bak yazık.. Sende Kendine gel toparlan çalışmak istemiyorsan çık işten ilgilen çocuğunla bırak evi o gecindirsin ZORUNDA.
10 YorumlaAhmet apa apayri yaşam sitemini uygula çok memnun kalacaksin
11 Yorumla
+1 yılKocan tam bir dangalak yani üzme kendini verirsin kilo
10 YorumlaSende kilo vermeye çalış o zaman diyet yapabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılMilleti salla gitsin kilo verilir kendine güven herkesin bir kusuru vardir hemde senle dalga geçenler kim de senle dalga geçiyor. Sende depresyon baslangici var psikiyata git sana sakinlestirici versin etkisini gorursun ardindan da spora gidersin gidemiyorsanda evde kendin egzersizler yap kafani mesgul et o canım dusunmemek için
00 YorumlaSana öyle laf söyleyenleri tınlama canım. Onlar diyo diye değil ama kendin için kilo ver madem eşin sana laf söylüyor git iyi bir diyetistene ve spora yazıl düzgün bir salonda. Parasını da umursama.
00 YorumlaTabiki hırs yapıp kilo vereceksin herkese inat ve kendini mutlu hissetmek icin tekrar eski formuna döndükten sonra o kocaya bi tekmeyi basacaksin sevgi insani her haliyle sevmektir basta fizigin güzel genç ve çıtır ohh ne guzel sonra cocuk dogur kilo al diye beğenmesin laf söylesin kart horoz koy popon rahvan gitsin güçlü olacaksin hırs yapacaksin sana inaniyorum yık tabuları kalk silkelen kendine ve eski formuna dön😘
00 YorumlaÇok kötü durum piskolojin baya çökmüş 😐 şimdi senin davar kocanın güzel sözlerle seni mutlu etmesi lazım hafta sonu sabah erken kalkıp beraber 1-2 saat yürüyüşe çağırması lazım ufak ufak destek olup senin düzenli spor yapmana teşvik etmeli
00 YorumlaBuradaki yorumlar saçmalık. Senin sorunun kilo alma dan çok psikolojinin bozulması yeni dogum yapmış halinle işe başlayıp kilo almışsın ysranamamışsında Bi psikiyatriye gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Bazen gercekten pisikolojı bircok şeye sebep oluyor
01 Yorumla
+1 yılYani kusura bakma ama eşin tam bir... Size gelince doktora gidin sonrasında psikologtan randevu alın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen sırf işe girmek için çocuğu sütten kesip sağlığını bozarsan Allah da senin sağlığını böyle bozar oh iyi olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım birtane çay var ondan iç 1 ay içinde zayıfladığını goruceksin kiraz saplı çay. Gergin bir bardak iç çok işe yarıyor
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGünde bir bardak iç çok pahalı bisiyde değil zaten vücuttaki ödemi attırıyor
Cevap sahibi+1 yılDoğadan var bide liptonun var bak internette marketlerde satılıyor
Cevap sahibi+1 yılÇok işe yarıyor bende yaradı iğne iplik gibi oldum böyle iştahı kesiyorcok yemek yemiyon ama bir iki günde faydasını goremezssin bir haftada gorebilirsn bir kaç ay kullan ozaman yaz baklm buraya ise yaramsmi
Sen onun eşin olduğuna emin misin?
Bu nasıl bir hikayedir sırf zamanında güzelsin diye birlikte olmuş seminle sende inanmışsın ne diyebilirz ki00 Yorumla
+1 yılGerçekten bir şey diyemiyorum. Böyle eşin Allah belasını versin
10 Yorumla
+1 yılEşine psikolojik baski yap bamya kadar de erkegim diye geziyosun de millett zurnayi omuzlamis tasiyo de rencide et
10 YorumlaGeçmiş olsun eşin de k bakma ama tam bir mal sen ona çocuk vermişsin öyle dalga geçilir mi kaç kilosun ki
00 Yorumla
+1 yılAy aglama zayifla bosa onu
22 Yorumla
Soran+1 yılZayiflasam sever beni
- +1 yıl
ya bir git . o serfsz sevmez kimseyi
+1 yılEşinizpe direkt ayrılın ve diğer dalga geçen insanları da hayatınızdan çıkartın.
00 Yorumla
+1 yılOnları da ye dicem isteyerek olmamis. Dogum sonrasi kilolar verilebilir sıkı diyet programlariyla
00 Yorumla- Sağlık konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kilo verme işini önce kendi sağlığın için düşün iyi diyet bul uyguls spor yap başarırsın
00 Yorumla böyle eş mi olur ya? sen kendine dön bakımını yap sonra pişman olursa boşan sana erkek mi yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahım ya abla bırak işi destek felan olma parasını yesen spor salonlarinda güzellik merkezlerinde sen iyi olurdun gerçekten bu erkek milleti hicbirseyi hak etmiyor ya Eşin birebir babam ya aynısı
00 Yorumla
+1 yılSütü falan geç sanki süt vermwsiğinde spor mu yaptın ki
00 YorumlaSağlık konusunda 880 cevap paylaştı. Erkek değil de öküz müş bu iyi günde yanında kötü günde karşında bu ne biçim koca
20 Yorumla
+1 yılBı adam eşini her haliyle sever maalesef seninkinde ciddi karakter sıkıntısı var sorun sende değil onda hiç ağlamana gerek yok iş güç sahibi kadınsın gayet rahat ayaklarını yere basarsın kimsenin kocanın dahi senin duygularinla oynamasına izin verme
00 Yorumla
+1 yılkocan sana öyle diyorsa o seni fiziğin için sevmiş kusura bakma ama insanın eşi onu şişmankende zayıfkende çirkinkende güzelkende sevmeli o zaman sen yaşlansan bu sana tekmeyi vurur git der yanlış kişiylesin bebebğim dost acı söyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkac kilosun ki:( bu seni iyice kamçılasın cok daha alımlı ol eşin artık özgüven olarak çöksün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik şiddet uygulamış sen onun için fedakarlık yapmana rağmen boşan
00 YorumlaSağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Sen hataneye git bence hormonel olabilir umudunu kaybetme eski haline gelirsin
00 Yorumla
+1 yılSen değerlisin bunu unutma insanın kilo alması da vermesi de piskoloji ile alakalı sen kendini değerli gormezsen sorunların büyüdükçe büyür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSütten kesmek bahane değil zayiflayabilirsin işe se başlamışsın hareket yap iyice kilo ver birden 50 kiloyken 90 kilo olacak halin yok üzüntü seni iyice zayiflayacagina kilo mu aldırmış ama oda saçmalamış yani insan kilo alıp zayıflar zaten.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun Amin
10 Yorumla
+1 yılkilo ver spor yap ulan kilosundan sikayet eden bin tane kiz gordum biride spor yapmiyoe
00 YorumlaKendin için zayıfla ve o adamı sana kurduğu her söz pişman et
00 Yorumla
+1 yılBoşan ondan zaten sende çocuk sevgisi de yok çocuk sütten kesilir mi
00 Yorumla
+1 yılSen seviyorsan elalemin lafına bakma olduğu gibi sev sevginden vazgeçme kilo gelir gider
00 YorumlaAzimli olursan Allah in izniyle 10 kez zaiflar 10 kez kilo alirsin bunları takma
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada tam bir seerefsizmis kocan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinden geleni yap diyet spor ne yapabilirsen yap kilo ver gene manken gibi ol ve boşan ozaman görür o koçan ayıp ya nedir bu şerefsiz
00 Yorumla
+1 yılBoş ver milleti hep moral bozarlar
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri