Şişkinlik^^
Şişkin göbeği nasıl yok edebilirim? Fotodaki gibi?
Şişkinlik^^
Göbekten nasıl kurtulurum? Göbek, en çok şekerden kaynaklanır. Hamur işleri, vücutda glikoza dönüşür ve göbek bölgesinde depolanır. Burası en zor eriyen bölgedir. Bu yüzden, istikrar şarttır. ÇÖZÜM: Şeker ve Hamur işlerini sıfırlayamıyorsanız, olabildiğince azaltın ( azalttiginizda bile göbeğiniz inmeye başlıyor) bunu yaptıktan sonra aralıklı oruç yaparak 14-15 saat aç kalın. Akşam 6 dan sonra yemeyin, kahvaltıyı da ertesi gün 8-9 dan önce yapmayın. Bunun yanı sıra, haftada 3 4 kez hafif yürüyüş ya da fitness yapın. Sadece 3 günde kilo vermeye başlıyor, 3 ayda göbeğinizden kurtuluyorsunuz. TECRÜBEYLE SABİTTİR.
Miden veya bağarsakların şişkin olabilir bir problemden dolayı. Eğer onlar değilse skinny fat diye adlandırılan bir vücut olmuş. Dengeli beslen. Tek çözümü beslenmeni ayarlaman.
Ne yapabilirim?
Süt çok tüketiyorum sorun olur mu?
Hayır sütün öylebi etkisi olacağını zannetmiyorum. Vücudun özellikle yağı tek bölgede depolamış. Kolun bacağın zayıftır muhtemelen. Ama işte ondan kurtulman lazım. bir süre cips kola fastfood çikolatalar gibi bütün gıdaları kes. Ekmeği bile tahıl yönünden zengin kepekli ekmek olarak tüket. Zeytin yağı (sızma) peynir tereyağı vb bunlardan abartmamak kaydıyla yemen sorun olmaz. Ama o trans yağ ve vücutta bir anda kan şekerini zıplatan karbonhidratlardan (şeker) uzak dur.
Çok tsk^^
Demek ki fizigin duzgun degil iste. Gobegin var. Eminim ne yedigine dikkat etmiyor ve duzenli spor yapmiyorsundur. Tek cozum bu ikisine dikkat etmek 1-2 ay icinde eritebilirsin bu sekilde:)
Spora gidiyorum aslında
Sıvı tüketmedğim sürece sıkıntı olmuyor ama tüketince şişyor :)
Hmm demek spor yapiyorsun. Oyleyse benimki gibi. Ben yemek yedikten su ictikten sonra hafif bir siskinlik olur hep ama biraz zaman gecince yok olur. Cok sik yiyorsan belki?
Sıkda yemem ama süt çok içerim ve beyaz ekmek tüketirim az da olsa
Soyle yap mesela: bir seyler yiyip doyduktan sonra acikana kadar yeme. Ben boyle yapiyorum artik ve siskinlik daha az oluyor:)
Tamam tsk :)
Cevap
9Cevap
dogru spor yapacaksın yoksa aynı kalır
Yapıyorum zaten ama bu şişkinlik yağ değil yani içeri çekince yok oluyor
Napabilirim peki
Ama zaten zayıfım yani skinny tarzı hatta vucudum baska türlü geçmez mi
Cidden bu tarz
Sabah kalkınca yok su içince yemek yiyince falan şişiyo
Az yemek hıım tamam
Aga bu bira göbeğimi :)
Ahah olabilir :D
Bol su iç ve mekik çek
Su içince çok oluyo şişlik
Vücut tipin böle senin. yapacak bişi yok.
onu seven erkek de çok. kafana takma.
siroz olmuş olabilirsin
Yarım ay şeklinde mekik Çek
Bence hos duruyor :)
Göbeğini içine çek
Çekince gidiyo zaten diger türlü kalıyo^^
Mekik forever :D
Spor yapıyorum ya bu yağ degil siskinlik :D
Spor baska care yok
Yapıyorum ama su tüketince şişiyor yağ değil yani
Gazın var
Hep mi :D
Vucudunu sıcak tut yesil cay iç misrnde sorun olabilir gastroontolojiye bir görun bacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?