Dalga geçecek kişiler lütfen cevap yazmasın. Gerçekten psikolojim bozuk bu konu hakkında. Çalışmıyorum sürekli evde oturuyorum hareketsizim ve sürekli geceleri yemek yiyorum bu yüzden böyle oldu farkındayım. Ne yapmam gerekir? Spora yazıl demeyin evde yapılabilecek neler var?
Bence evde oturmaktan can sikintisindan oldu böyle. Kendine plan hazirla ve hergün biseyler yapmaya calis hergün bir saat berlirle yürüyüs yap. En önemlisi bol bol su ic, ekmek asla yeme!, 3 Ögün yemek ye: En önemlisi kahvalti!!! (8:00-9:00) sabah erken kalk kahvaltini yap kaynatilmis yumurta, peynir (az yagli beyaz peynir) , zeytin, domates olabilir ve su) --kahve süt meyve suyu icme ekmek yeme!!
Öglen (13:30) corba icebilirsin ekmeksiz az yagli yemekler ye-- patliyacak kadarda yeme hafif bir bosluk kalsin
Aksam: cok cok az yemek ye yine az yagli hatta yagsiz olsun ve en gec 18:00 ye. Aksam yemeginden sonra hic birsey yeme kesinlikle.(su haric)
Saatinde yemeklerini ye zamansiz olmasin. Dalga gecilcek bir konuda degil zaten Basarilar :)
Dalga geçilecek bir durum yok zaten. Fazlalik verilir ama eksiklik imkansız dalga geçen beyin yoksunlari. Neyse Bak yemeği biraz kes. Varsa oralarda böyle park koşu alanları falan 45 dakkadan başla yüksek tempoda koş. Hızlı sonuç almak istiyosan saate de çıkarabilirsin.
Öncelikle gece yemek yemeyi kes. Kendi başına aç kalarakta kilo vermeye çalışma. Bir diyetisyene git, spora yazıl evde yapabileceklerinle zor kilo verirsin çünkü 5 dk sonra az oturayım moduna geçersin. Dışarı çık gez dolaş bol bol yürü. Hazır şeyler yeme. 2 gün diyet yapıp hemen kilo veremiyorum boşver deyip yemeye başlama. Önce azim 💪
Ekmek yemen gerekiyor ama bugday, cavdar ya da kepek. Beyaz ekmegi hayatindan cikarmalisin. Bu saydiklarimi zaten daha az seveceginden daha az yersin. Gunde 3 litre su ic ve saat 8den sonra hicbir sey yeme. Gerekirse yat uyu ama yeme. Sirf bu yontemle bile cok kilo verirsin. Ama ne yaparsan yap gunduz uzun saatler ac kalma. Oyle yaparsan vucut kitlik var zannedip yagi tutuyor ve hic kilo veremiyorsun. Onemli olan az miktarlarda, saglikli besinleri sık sık yemek. Bir de haftada 5 gun yarim saat yurusen 4-5 ay sonra bambaska biri olursun. Basarilar👍🏻😊
Sana mantigini anlattim neden yemen gerektiginin. Bununla ilgili bir suru beslenme kitaplari var onlari oku, internette arastir, goreceksin ki hepsi ayni seyi soyluyor.
hmm catlaklarinda olusmus gecmis olsun. beslenmene dikkat etmekle baslamalisin ardindan duruşuna calis ve hergun biraz yuruyus yap zamanla iyiye gidersin insallah.
Birkac ay ekmeksiz dayandi diyelim, omru boyunca ekmeksiz mi yasayacak? Sonra yedigi anda geri alir hepsini. Neyse ben soyleyecegimi soyledim. Gerisine arkadas kendi karar versin.
Önce diyet yap bak nasil faydasini gorucen sonra gunde 1 saat yürüyüş yap ama böyle bir yere yetişecekmiş gibi acele acele hızlı hızlı yürü tempolu yani
Ozaman gitmez bu göbek 😊 üşenmeyeceksin arkadaşım 😊 bu arada spor yapmasan bile diyet uygulayarak verebilirsin ama spor yapman senin yararina olur cunku catlaklarin olusmus
En İyi Cevaplar