Sizi bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyorlar. Bir de gözümüzün görmediği bir yer, ne oluyor, nasıl görünüyor çok bir fikrimiz yok. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Beldeki tüyler nasıl yok edilir?
Ağda ve epilasyon varken traş bıçağı tercih edilecek değil herhalde. Epilasyon cihazı ile kendinde yapabilirsin ulaşamadığın bölgeler için yardım isteyebilirsin. Tüy sorunum yok açıkçası ama eğer traş bıçakları gerçekten işe yarıyor olsa babamda kullanırdı babam usturayla traş oluyor bende traş ediyorum babamı usturayla.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neredeyse herkesin bel bölgesi yoğun şekilde tüylüdür. Ancak bu tüyler yumuşak ve açık renkli olduğu için bakınca pek de anlaşılmaz, dokunmak gerekir. En güzeli bu tüylere hiç dokunmamak; ancak renkleri koyuysa ve dikkat çekiyorsa, mutlaka almak istiyorsanız bu yöntemlere bakabilirsiniz.
Beldeki tüyler nasıl yok edilir?
Beldeki tüylerin hiç alınmaması, tüy sarartıcı krem kullanılması en doğrusu. Mutlaka alınması gerekiyorsa beldeki tüyler nasıl yok edilir sorusunun cevabı kalıcı epilasyon olabilir. Kalıcı epilasyonu bir iki seans bile uygulatmak önemli ölçüde azalmalarını ve seyrekleşmelerini sağlayacaktır. Bu bölgede tüylere hiç dokunmadan direkt bunu uygulatmak en iyi yöntem. Bacak tüyleri için iyi olan Gillete Venus tıraş bıçağı gibi yöntemler, ağda bu bölgede uygulaması zor ve tavsiye edilmeyen yöntemler. Bu bölgedeki tüyleri kişi kendi alacaksa tüy dökücü krem kullanılabilir. Ancak sürekli kullanmak yerine örneğin sadece plaj sezonu sırasında yaz aylarında tercih edilebilir. Tüy dökücü kremi kolayca kendi kendinize uygulayabilirsiniz.
çok şükür belimde sırtımda falan hiç yok (bunu dedim ya kesin yarın çıkıverirler) ahagszhzj en rahatsız olduğum yer tabiki ne kadar ince tüy bile olsa parmaklar.
Ben bile aldırıyorum kılları kanka :D senin pürüzsüz olman lazım tabi herkes farklı seviyor ama ben bu şekil düşünüyorum. Hem temiz olman bir tek karşı cinse değil kendine de olan saygını gösterir.
sakın makine kullanma daha fazla çıkar lazer epilasyon kullan seanslara git komple kurtul eyer gözle görünecek kadar varsada sırtı açık giyme soğutursun bazılarına kendini
burun yaa. hadi burunda çıkıyorsun tamam ama dışarı ne diye çıkıyorsun. makine aldım kendime arada kesiyorum ama geçen yaptığımda burnum yara oldu nedense o yüzden dertliyim biraz burun konusunda
bu senin bakımlı olduğunu gösterir 10 numara hareket evlenince zaten yapmalısın düzenli olarak zaten bir sağlık sorunu yoksa ileride azalacaktır tüyler
Epilaton kullan bacım belli sende benim gibi kıllısın ama ben şikayetçi değilim kimse görmüyor evlilik arefesinde anca hem hamama gider hem tüm tüyleri yani kılları aldırırım seni bilemem 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnce veetle al ama annene söyle öyle ta da lazer yaptır rahatsız oluyor san
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Parmakların üstünde çıkan tüylere uyuz olurum, hem el hem de ayak parmaklarımdakileri hemen alırım.
Gögüs bölgesini kolay kolay almayız zaten senin ona gösterdiğin özen kadar oda sana gösteriyosa mesele yok demektir ama şunuda unutma vajinaya gereksiz her yaptığın ağda oranın daha çabuk kararmasına sebep olucak buda ilerde senin için sorun olur
Ya o insandan insana değişir ben tüylü müylü kıllı kızlardan hiç hoşlanmam özellikle bacak falan bir yana kolunda tüy olan kızlar inanılmaz itici gelir bana.