An itibariyle bıraktım. Kaç günde kendime gelirim? Bu zorlu süreci nasıl atlatırım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
oo ne güzel..3-5 gün biraz zorlar ama sonradan aklınızdan bu isteği atmaya başlarsınız.
İnşallah kardeşim
ilk haftalar zorlu olacak..
arkadaşların varsa içen illa sana iç diyecekler
direnirsen üstesinden gelirsin
Arkadaş ortamım yok hep evdeyim 2 çocuğum var
o zaman daha kolay bence:
8 sene bıraktım 2 senedir tekrar içiyordum ama yine bırakma vakti geldi , sigara içilen ortamlara girmemeye çalış çekirdek leblebi gibi oyalayıcı şeyler bulundur yanında
Niye başladın be kardeş ne güzel temizlenmişsin. Bırak başlama. Sağlıklı yaşa
Olmadı işte bir iki derken bulaştım yine Ama bu ara karar verdim bırakacağım
İlk hafta zorlanırsın. Sonraki haftalarda tiksindirici gelmeye başlar. 1 aydan sonra Miğde bulandırıp. 6 ayda vücuttan toksinler tam anlamıyla atılmış olur fakat ilaç desteği almanı öneririm daha kolay olur senin için.
İlaç desteği almak istemem. Kafada bitti.
Anladığım şuki Sen daha hayatın mücadelesini ailenin kanatları altında vermektesin. O kanatlar gün olup taş duvar olduğunda kafan da nelerin bitip bitmediğini gün gelir anlarsın.
İnsan oğlu birşeyin tadına bir kere baktıysa o tadı bir daha tatıcak olmaktan çekinmez unutma.
2 çocuğum var. Onlara elinden sigarası düşmeyen pis ağız kokusu ile görünmek istemiyorum. Sigara beni uyuşturuyor. Enerjimi onlara eğitimine geleceğine harcamak istiyorum. Biraz mantıkla düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın. Zamanında ergenlik dönemi arkadaş ortamında başladım. Alkolik babam vardı çocukluğum çok kötü geçti.. Temiz hayat zor değil. Abdest namaz sabır dua şükür... Böyle düşünüyorum artık. Kararımı sağlam verdim.
Her zaman mantık kuvvetini kullanmış birisine mantıklı düşünmesini söylemek biraz acayibime gitti ki 2 çocuğun var allah bağışlasın tüm çocuklar cennet bahçesinin birer gülleri çoğumuzun gözünde.
Çocuklarınız göreceklerini emin olinki zaten gördü aldıkları kokuyu çok oldu koklayalı ne kadar sıgara içilen yerde onları tutmasakta onların olmadı bir odaya Kaçıyor olsakta onlar masa üstünde duran şeyin ne olduğunu gayet iyi bilen taptaze harikulade beyinlere sahipler.
Dünya gelip geçip göçüp gidilicek bir yer.
Uzunca bir yolculuğa çıkıp düşünmek gerekirse çok değil 1 saniye sonramızı bilemediğimiz bir yaşam içerisinde olduğumuzu saniyelerin ötesinde dilimize vurucaz muhakkak.
Bir ana canından bir parçasını kaybettiğinde kendide kaybolur demek istediğimi çok iyi anladığınızı düşünüyorum.
Motivasyonunuzu çocuklar üzerinden kurarsanız uzunca yıllar çoğumuzun yapmak isteyipte yapamadığı zehirden hem uzak durmuş olursunuz hemde çocuklarınızın istediği bir şeyi daha onlara almış olursunuz.
Tiksindim zaten başlamam asla. Gördüklerini gördü ama asla odalarda içmedim yanlarında içmedim. Zararın neresinden dönersen kardır. Ben başardım. İçenler rezil gözümde.
Zararın neresinden dönersen kardır çok doğru son cümlenizde kurmuş olduğunuz sözünüzden dönerseniz buda kâr olacaktır.
İnenlerin içmemeleri tavsiyesinde bulunabilirsiniz bu sizi kişi gözünde daha değerli kılar emin olun.
Düne kadar yapmış olduğunuz rezilliği bugün aldığınız bir kararla paklayamazsınız.
Kimse size bu sözü burada dile getirmedi sizde kimseye bu sözü burada dile getiremezsiniz.
Bazı düşüncelerinizi her yerde söylememelisiniz.
Saygı duyarsak saygı görürüz.
Yadırgamak ne size ne bana nede başka bir kula hak değildir.
Rezil sözü hoş bir söz değil.
Bu kısa konuşma için teşekkür ederim vaktinizi düşüncelerimize ayırdığınız için.
İyi akşamlar.
Laf ebeliği yapma tavşan. Yorum yapmasaydın. Herkesle güzel diyaloglar kurdum sen bana sıcak gelmedin. Ayaklı şeytan gibi başlamamı içmemi ister gibi teşvik edici sözler kurdun.
Teşekkür ederim 😊 ahırına geri dönebilirsin.
Ne desem bilmiyorum ama Allah aşkına başlama bi daha o zıkkım şeye
İnşallah kardeşim
2 haftaya kadar bende bıraktım 8 ay içmedim sonra geri başladım
Bırak kardeşim içmeyenler daha iyi. Çevremde içenler çökmüş. İçmeyenler daha enerjik daha alımlı.
Yok ya bünyeyle alakalı bi durum
Ve yeniden başladı🤭
Göğsüm ağrıyor tıkadı artık başlamak istemiyorum.
Benimde bırakasım var. Sıktı artık iç iç nereye kadar
Sende bırak. İçenler rezil bir halde gözlemle şöyle çevreni. İçmeyenler daha enerjik daha alımlı
Hiç içmeyen ben, çok şey mi kaybetmiş oldum acaba
Ne güzel içmeyen berrak bir su gibi gözümde. Asla eline bile alma.
Dumandan ne zevk alırki insan anlamış değilim ve hayatını bilerek kötüleştiriyorsun ha içmeyen ölmeyecek mi keşke şimdi ölsem ama son acı çekerek olmamalı
Maddi manevi zarar ölüm herkese var. şu an hiç içmeyen olsaydım yüzüm gözüm dolgulu olurdu. Daha enerjik olurdum. Bembeyaz dişlerim olurdu hayatı iyi yaşardım. İçtikte elimize ne geçti. Parasını el aldı dumanını yel aldı çektiğin zehir bedene yapıştı. boş ver bırak sende..
Son bir şey daha çevremde o kadar çok kişi sigara yüzüne kanserden öldüki en son da büyükbabam o ağrı yüzüne bağırışlar aklımda ben bi diş ağrısına dayanamıyorum
15 günü atlatırsan gerisi kolay
İnşallah kardeşim
Daha önce iki kez bıraktım ikisinde de aynı oldu ama hala içiyorum 😁😁
Quitnow diye uygulama var yükle sohbet var bırakanlar yazıyor ben oradayım
Ne yazıyorlar ki
Destek veriyorlar birbirlerine
Ben şimdi bırakmak istemiyorum ki 😁
Tamam bırakma 🙋
Ama önceki tecrübelerimden sana aktarabilirim 😁
Söyle dinlerim 🙋
Çerez seviyorsan canın istediğinde çerez ye ben öyle yapıyordum
Yarın bi çuval çekirdek alacağım 😅